Отговори
# 360
pcelichka33 На мен първата темичка най ми харесва Simple Smile.
polin4eto Всички стискаме палци,всичко ще е наред,аз съм много позитивна.
vickityyy Мила,дано ни заразиш със своя апетит.
Слънчоглед и на теб много стиснати палчета и чакаме да ни зарадваш с хубави новини. Hug

# 361
И на мен ми харесва най-много второто предложение за темичка.
За съня - много ми се спи, и завиждам на тези, които успяват. С малък разбойник и осем часов работен ден никак не ми е лесно. следобед направо клюмам в работата. Но няма как.
Като ми свърши Огестана мисля и аз да мина само на ФК, както предната бременност. Но сега съм определено изтощена и явно имам нужда от подкрепление.
Стискам палци и чакам добри новини - Полинче, Слънчоглед!

# 362
Мили приятели. Искам тук да пусна една молитва от Православния Молитвеник на Българската Патриаршия за всички бременни, бъдещи майчета
 Надявам се да не прозвуча, като някоя фанатичка (не съм такава), но определено на всяка една от нас би могло да ни стане по леко призовавайки Господа на помощ в тези трудни и дълги дни!Малко съм я посъкратила, че е много дълга иначе.
 Желая на всички много леко раждане!   bouquet

"Всемогъщи, чудотворни и милостиви Боже, Създателю и промислителю на небето, земята и всички твари. Ти си изрекъл за всички съпрузи благословението, да се плодят и множат, и че наследие от Господа са децата от майчината утроба.Благодаря Ти, небесни Отче, задето си ме направил участница в това благословение, и моля Те, благоволи да благословиш подарения ми от тебе плод на моята утроба. ...
 Запази ме от страх, от уплаха, и от зли хора, които биха желали да повредят и разрушат делото на Твоите ръце! Дай му разумна душа и направи да расте тялото му здраво, а когато настъпи времето и часът, разреши ме по Твоята милост. Дай ми подкрепа и сила за раждането: Спомагай ми с Твоята всемогъща помощ и облекчи страданията ми, защото това е Твое дело, чудотворна сила на Твоето всемогъщество и дело на Твоето милосърдие.
 Господи! Ти си Бог, който знаеш и виждаш нуждите на всички човеци! Ти си състрадателен и заради изпълненото с жалост Твое сърце, аз Те моля: благоволи да облекчиш скърбите ми, които ми предстоят и извади на светлина плода на моята утроба с живо и здраво тяло, с цели, невредими и благообразувани членове. Аз на Тебе го връчвам и го полагам в Твоите всемогъщи, творчески ръце, в Твоите Свети обятия, да благословиш този плод на моята утроба, както си благословил децата, които са ти донасяли.
 Спасителю, ето аз принасям на Тебе този плод, който си ми дал. Възложи над него Твоята благодатна ръка. Благослови го със Светия Твой Дух и когато се роди, облагодетелствувай го със светото и блажено Кръщение. Освети го и го обнови за вечния живот, чрез възраждането. Направи го ново създание. Направи го да бъде и той член на Твоето Свето Тяло - Твоята Света Църква, та и от неговите уста да възлиза хвала за Тебе и да пребъде завинаги чедо и наследник на вечния живот, чрез светите и честни Твои страдания и смърт, Иисусе Христе, и заради Твоето Свето Име. Амин." 

# 363
И от мен един глас за второто предложение за заглавие

# 364
И от мен трети глас за второто предложение  Peace

А първото може да използва за по-следващата темичка, защото също ми харесва  Simple Smile

# 365
Пчеличка, благодаря за молитвата  newsm17
Поле, на теб силни палчета за прегледа, да видите срамежливия бебок  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 366
 Привет Simple Smile И аз давам едно гласче за второто заглавие.Всичките ми харесват,браво! Стиснати палчета от мен за Слънчоглед и polin4eto! Чакаме добри новини от вас!!! Мами, аз мисля да си пусна вече болничен и да не се връщам на работа повече.Това, което не ми е ясно е-трябва ли лично да се явявам пред ЛКК? Наблюдаващият гинеколог не ме ли представя пред ЛКК?Вече 20-ти ден си чакаме заплатите и нашият работодател открито се гаври с нас.Няма смисъл да ходя на работа за без пари.А и това са заплатите за януари...
От притеснение 2 дни съм с адско главоболие,а днес пък ми тече кръв от носа. Моля, споделете какъв е редът за получаване на 30-дневен болничен.Поздрави и прекрасен ден от мен!

# 367
Ох, Шикерче, тоз бебок ако се покаже направооо, то голямо срамуване ще да е било.... Crazy

# 368
Момичета,здравейте.Днес една позната,която е в 11г.с.ми каза,че е ходила на 4D и са и казали пола на бебето.Мислите ли,че скоро всички ние ще можем да знаем пола(който иска разбира се,знам че не всички мами искат да знаят,а чакат до последно).Аз мисля,че е твърде рано,бях останала с впечатление,че чак към 5-ти месец се разбира.Вие какво мислите?  newsm03

# 369
Да , когато правят първата ФМ в 12-13 г.с на 4Д, може да се види пола стига бебчо да е се открил, да не се обърнал с гръбче или да е стиснал здраво крачета  Grinning

# 370
Поли Благодаря за бързият отговор. Hug

# 371
Дъщеря ми я "разпознаха" точно на първата фм.

Относно болничния - при предната бременност бях с лкк след издаден 14-дневен от лл, но комисия не съм виждала. Само платих на касата.  Тогава беше 25 лв. /2012г./

# 372
Ivy4ka, благодаря за информацията.Утре ще отида до доки да помоля за болничен, ще си подготвя някаква сума в мен, ако се плаща нещо.

# 373
Софи, и аз съм в болничен, но не знам как стоят нещата с лекарската комисия. Мисля, че всички различно практикуват, понякога не е нужно да се явяваш на комисия. Но мисля, че никой гинеколог не би отказал болнични. Мен ме водиха за хоспитализация една седмица и след това 30 дни на домашно лечение. Така се издава дълъг болничен без комисии. Като свърши ще видя как се процедира за удължаването им

# 374
Полинче,Слънчогледче може да имате срамливи младежи,и да гие срам да си вирната пишките я.ще стискам палчета за вас много и ще се моля за хубави новини ,нали разбрахте,вчера смъмрих мойте мишлета вироглави дето ме тормозят в тумбачето,да не смъмря и вас днес  newsm78 .Ами като даскал и професионално ще го направя,да сте позитивни.Но да знаете ,ако имам мома и имате срамежлив момък ще си го взема за зет,и ще му купя  топка да рита.Аз духом вече съм добре,лежа в болницата и ви чета,днес си четах и приказка на мойте мишлета.ами аз ще ги слушам,но и те мен,та сключихме тайно споразумение. Joy
иначе,мами толко сте готини,че се чудя как да се съберем и да се набъбрим.
Слънчогледче ,Полинче чакам новини наистина и то добри.как е Нианка,днес я няма на линия.Аз като тромава мама лежаща водя вече и присъствие  Joy
боже днес се сетих и за първата брачна с мило ,някога преди 7 години,и бях девствена две седмици стисках кълки  Joy,малко да ви разведря

Общи условия

Активация на акаунт