Отговори
# 510
Хей,момичета здравейте,аз снощи заспах много рано,изобщо не ми беше добре,тази сутрин влизам и гледам,че доста сте писали.
Полинка и аз много съжалявам,но то си е Божа работа.Пиши ни често,щом имаш време и скоро очаквам да ни зарадваш с  EFP Много  Hug

# 511
Поли, не знам дали има думи, с които да те успокоя, но имаш цялата ми подкрепа и готовност за помощ! Силно те прегръщам и съм сигурна, че позитивизмът и енергията, която притежаващ скоро ще бъде възнаградена с пухкаво вързопче! Моя съвет е също да пуснеш и хормонални изследвания, най-вече Тат, мат и Тсх. Прегръщам те силно!
Ивче, и за теб съм сигурна, че нещата ще се подредят. Не мога да повярвам как без наличие на никакви проблеми ти се случи това. Вярвам, че  скоро отново ще ни се похвалиш с двете чертички и този път до финал!!! Момичета, вие сте част от групата, така че да се отчитате, хей!!!
Добре дошли на новите мами и татко!

# 512
Поли, мила, съжалявам! Дано мине леко кюртажа и до няколко месеца да имате отново бебче!
Аз снощи имах еднократно някакви колики, поуплаших се, но може да е било от храна. Мяй е добре да си взема НоШпа за всеки случай да ми е под ръка.
За хремата - минах през ДжПито и той каза - морска сол в топла вода и смъркам - да се убие бактерията. Дано всичко с беб е наред! Следващата седмица мисля да отида в б-ца Лозенец да се запиша...

# 513
Поли...толкова съжалявам мила  CryПожелавам ти бързо възстановяване и много скоро да имаш една успешна бременност до финала  Hug

# 514
Здравейте мами. Влизам да ви чета и какво виждам 99 нови съобщения smile3501 smile3501
Първо Ивка и Поли, адски много съжалявам наистина. Защо трябва да се случват такива неприятни неща на мами, които искат много бебчета. newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Чакаме ви след няколко месеца с  EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

На новия татко добре дошъл.
Аз съм добре не ми се гади, не ми е кофти жсичко е ок от момента, в който спрях дуфастона.
Кажете сега тези, които имат вече деца, еднакви ли са ви бременностите и какви са ви децата от предната бременност. Интересно ми е да проследя бабините измислици. Например с предната ми бременност ми ставаше много лошо, ядеше ми се много кисело имам момиче. Сега е различно......

# 515
Аз трудно мога да кажа каква ми е била предната бременност беше преди 25 години  GrinningНо си представете картинката ..тикам две колички едната новото ратче/сестриче,а другата внуче Grinning

# 516
При мен тази бременност започва доста различно от предната. Сега ми е зле на моменти,но почти без гадене,а с предната до към 5ти месец посрещах утрото така -  Sick .
За сметка на това,чак сега усещам какво е да надушваш всичко като ловджийско куче  Grinning (Голям проблем,тъй като всекидневно сменям памперси и ги надушвам през 3 торби  Crazy) , от миризмата на бира пък ми се вие свят. Причернява ми и съм доста изморена,а предната бременност бях пълна с енергия до самия край.
Миналият път бабините деветини бяха верни - налитах на сладко като невидяла  Grinning А засега нищо още не ми се е дояло,но има много време  Peace

# 517
  • В къщурката на хълма на феите
Кате предната бременност ми се спеше ужасно, не ми се гадеше, не ми миришеше, нищо не ми беше и излезе едно ужасно проклето неспящо, неядящо, с определено изразено мнение женско скорпионче с колики до 6тия месец, а 15 дни по-късно и започнало зъбоникнене .. в общи линии изкарах около година и девет месеца без да успея да спя повече от 3 до 4 часа на нощ общо .. сега не знам какво скорпионче ще излезе .. гади ми се, всичко ми мирише, не ми се спи /или просто имам тренинг да не спя Mr. Green / и като цяло не се чувствам съвсем добре в кожата си .. като цяло при предишната ми бременност се молех детето да има косата на баща си, сега се моля да яде, да спи и да няма колики Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.с. и предишния път и сега ужасно налитам на кисело .. ако не се възпирах спокойно можех да ям лимони вместо ябълки и нямаше да усетя разликата Blush

# 518
Сетих се нещо забавно и не мога да не споделя с вас  Grinning Миналата бременност имах период, в който ядях само портокали и мм все казваше,че ще родя един голям портокал.
Вчера като пазарувах , си взех 2 портокала и вечерта ,като ги видя таткото ,само смотолеви "- ох,портокалите..." с един примирен тон Laughing Laughing Laughing  Много ме разсмя,защото бях забравила за това честно казано.  Simple Smile

# 519
хаха аз предната Б изкарах леко, с малък компактен корем, празници, тежки маси, класическа музика и приятни филми - роди се спокоен, папкащ беб, който като стана на 1 годинка стана дяволче - крещи, блъска, бие децата мани мани  Laughing
Сега ми се гади, забавленията са ми детските партита, детски песнички и бутане на количка, мия акани дупета, викат ми в ухото, по цял ден крещя "не тааам", "не недеййй", дояждам каквото остане на масата или се боря за последното парче шоколад и се моля бъдещото бебче да не се изплаши, че попада на истерична майка  Laughing

# 520
  • София
Привет момичета,ОЖИВЯХ  Party
Добре съм и ММ довечера ще си ме прибере.
Поли незнам какво да ти кажа,първо съжялявам за новината. Освен да бъдеш силна и позитивна друго незнам.
Мога да ти дам съвет поискай ген.изследвания на плода.Ако не им кажеш не очаквай да го направят.Иначе хистологията си е задължителна.
Пожелавам на теб и на себе си повече късмет и увереност. И след 2-3мес. да сме надули томбаците Praynig
А вие мои мили момичета бъдете най-здрави и щастливи бъдещи мами. Леко раждане и на финала здрави деца. Прегръщам ви силно и ще хвърлям по някое око в темичката. Hug

# 521
Виждам, че сте подхванали темата за разликите с предишната бременност, да се включа и аз. При първата ми бременност с изключение на това, че в началото леко прокървих и ми се наложи да лежа първите месеци, всичко останало беше песен, без гадене, без сънливост, без дразнещи миризми и си хапвах нормално от всичко. Докато сега много е неприятно това гадене, много чувствителна съм станала към миризмите и съответно раздразнителна, също си го изкарвам на детето понякога. Но да се надяваме, че след 3-месец всичко това ще отшуми Grinning

# 522
Милички, благодаря ви на всички, за милите думи   bouquet  bouquet  bouquet
Но както казва Кубрат Пулев: Пордължаваме напред  Grinning  Grinning

Задължително ще направя щитовидните хормони, и някое и друго изследване, но няма много да се задълбавам.
И да ви кажа, че говорих с шефката си и й обясних за състоянието си, тя и без това после щеше да види диагнозата в болничния, ама така си поревах пред нея, както до сега не бях плакала за случилото се.Просто сега всичко ми изби. И тя вика, спокойно на есен подновявате опитите.  Simple Smile

Та в тази връзка, понеже получих зелена светлина от нея да ме няма, веднага звъннах в клиниката и преместих манипулацията за понеделник, от което съм много доволна.  Flutter

Ивче, мина го ти вече, завид, завид  Whistling  Hug

# 523
За момента като изключим боледуванията много си приличат бременностите ми - гади ми се, не повръщам, яде ми се солено и тестено, спи ми се много и нямам възможност Simple Smile Сега обаче изкарах разни вируси, дано всичко е ок. Миналия път имах само 2-3 дни боледуване в 5 месец. Имах и контракции от 4 месец, та да видим. Сега не успявам да се пазя така както се пазех тогава, вдигам си малкия, няма как, дано природата си знае и дано са здрави дечицата!

# 524
ivkapivka1 и polin4eto  Много съжелявам за Вас момичета.Не се отчайвайте и със сетни сили продължете напред. Очаквам след време да се похвалите с добри новини. Вярвайте и не се предавайте. Прегръщам Ви силно и стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт