Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Какви са препоръките на участниците за справяне със симптомите на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Симптомите, които бременните жени споделят във форума, включват гадене, повръщане, болки, кървене, притеснения относно различни прегледи и състояния на бебето и обсъждане на лични преживявания и притеснения. Майките споделят различни симптоми на бременност като гадене, чувствителни и подути гърди, умора, сънливост, болезнено коремче, запушен нос, болки в гърлото и ниско кръвно налягане. Някои от тях казват, че се чувстват като „парцал“ и имат главоболие. Важно е да се отбележи, че симптомите на бременността могат да варират значително между отделните жени.
-
Какви са препоръките на участниците за справяне със симптомите на бременността?
-
Какво означава да съм в 7-ма седмица +5 дни от бременността?
-
Какво трябва да знам за вагиналния ултразвук?

. И ако ме задържат, ще пиша чак във вторник като се прибера. Уфф, хич не ми се лежи там.

Толкова мило ми стана като го видях как мърда, щях да се разплача в кабинета
Това е, за да има право моята гинеколожка да ми дава болнични без ЛКК.Големи сме около 6 см, в 12 г.с. и си отговаряме по размери на седмицата 

Щастлива съм!