MasterChef България, Тема 1

• 47 709
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И Гордън съм го виждала да беснее отпред.

# 196
Тия които умеят да снимат...дали умеят да готвят вкусно?
Как бихме могли да кажем, ако не сме опитали? Красиво снимани картофи могат ли да горчат?

Могат да горчат, да. Но и тук гледаме снимано и се доверяваме на вкусовете на другите, не на собствения си вкус.  Peace
Повечето хора се хранят първо с очите и именно видяното може да те накара да опиташ дадено ястие или изобщо да не го докоснеш.

# 197
  • Berlin
Дарин май живее с мама, баба и дядо?  newsm78 И впредаването ги спомена и сега поглеждам блога и пак на тях попадам. Simple Smile

# 198
не, не живее с тях. Те са в Сливен.

Предложение за брак, но американското, сезон 4  Mr. Green https://www.youtube.com/watch?v=fYyk3eop6T0  преди малко минало по нашенското

# 199
  • Варна
Искам да попитам онези, които са наясно, дали въпреки "дървенията" в това предаване, към момента го намирате за по-добро от другото, чиито водещ беше Елен Колева?
Него не съм гледала и ми е интересно как ви се струва.

# 200
Елен ми беше дървена, но съдиите бяха по-емоционални. Мое мнение.

# 201
Днешният епизод ми хареса повече.

Интересни ястия, имаше и няколко участника, които ми се иска да гледам и по-нататък като развитие. Вегетарианците готвачи са ми много любопитни как точно ще се справят с месни ястия.

Журито се разчупва, мисля че още малко им трябва и ще се отпуснат съвсем.

Някои от личните драми и моменти са ми леееко излишни, но предполагам че не може без тях.

Момчето, което не си изми ръцете като хвърляше в коша и аз бих го изритала от кухнята (добре че в ресторантите не виждам кой кога се мие защото сигурно никога няма и кафе да пия навън). Последният със супата се разсеях и не разбрах защо сложи сурови скариди.

# 202
  • Sofia
това още не сме го видели как ще бъде занапред...на мен ми допадаше Лорд оф да шефс

# 203
Много тъпо беше това с предложението за брак според мен,не си падам по такива показности...това си е личен момент  Peace
Предаването,което водеше Елен беше на Слави,нали ? На мен ми беше интересно  Peace

# 204
  • София
Искам да попитам онези, които са наясно, дали въпреки "дървенията" в това предаване, към момента го намирате за по-добро от другото, чиито водещ беше Елен Колева?
Него не съм гледала и ми е интересно как ви се струва.

На мен много ми харесва предаването за сега. Повече от това другото, забравих как се казваше. Според мен няма начин да не с еповтарят някои моменти от американски или други издания, все пак не сме го измислили ние. Очертава се интересно, дразни ме, че е кратко. Журите ми харесва също, не разбирам само защо суши майстора все "не" казва...

# 205
  • in Wonderland
А тук има ли водещ и ако да кой е?

# 206
  • в морето до колене
Засега е рано да се правят сравнения с предаването на Слави.
Той / т.е. неговият екип / е обигран в показването на кастинги. Така че на този етап, от гледна точка на телевизионността, основната разлика е, че  тук личат повечето пари и размах.

Разликите ще се появят нататък.
И пак основната ще е парите.  Wink
И Елен...  Mr. Green  Mr. Green

Иначе с това съм напълно съгласна:
... съдиите бяха по-емоционални.

ЕТА - и още нещо ми дойде на ума като разлика: Слави е показал, че добре умее да "побългарява" чужди формати. В неговите вариации почти, да не кажа никога, не съм имала дежавю - т.е. не съм усещала явно копиране / по-скоро обратното, набивали са се на очи съзнателни "оттласквания" от оригиналите.
То е разбираемо и по друга причина, де - ако много ли личи оригинала, по-опасно става да го погнат за лицензни плащания.  hahaha

А тук има ли водещ и ако да кой е?
В този формат е заложено да няма водещ.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 22:49 от мячик

# 207
  • in Wonderland
В този формат е заложено да няма водещ.
[/quote]

ясно, благодаря  Peace
За сега ми харесва предаването, ще го следя с интерес.
На мен и предишното предаване, което прави екипа на СлАВИ , мисля се казваше Lord of the Chefs ми беше много интересно.

# 208
  • Ню Йорк
Вегетарианците готвачи са ми много любопитни как точно ще се справят с месни ястия.

И аз си задавам този въпрос.

# 209
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много тъпо беше това с предложението за брак според мен,не си падам по такива показности...това си е личен момент  Peace

И на мен ми дойде в повече.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт