MasterChef България, Тема 1

• 47 624
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз пък държа, когато се цитират изказвания на участниците от страницата на предаването във фейсбука, да се правят уместно, а не манипулирано. Защото една реплика извадена от контекстна звучи понякога много различно. Това във връзка с цитираните изказвания на Ste Fy.

# 466
Дядо хаджия,аз ги цитирах.
И точно тези нейни изказвания ме подразниха,защото ми показват едно грубо,невъзпитано и отблъскващо отношение,когато получава критика.
В предаването много я харесах,докато не прочетох тези нейни коментари.Има много по-добър начин да отговориш на хората ,които те критикуват,без да "звучиш" грубо.
И не виждам,каква ми е ползата да "манипулирам",просто гледам предаването и коментирам участниците?Или трябва само да ги хваля? Simple Smile

# 467
  • Някъде на път....
Да не говорим, че концепциите на предаванията са съвсем различни Confused
Абсолютно!
Ама все пак Шеф Манчев повече ме кефи някак....  Wink

# 468
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Интересен епизод. Не мисля, че журито се е "разчупило" по простата причина, че и трите епизода са от един и същи ден. Ние дори не знаем реда, в който са се представяли участниците - сега гледаме монтаж с равномерно разпределени лични драми, добри готвачи и не толкова  Peace

Да, така е. Може би просто в този епизод случайно имаше съсредоточие на случаи с повече коментари и реплики на журито.

# 469
  • София
Дядо хаджия,аз ги цитирах.
И точно тези нейни изказвания ме подразниха,защото ми показват едно грубо,невъзпитано и отблъскващо отношение,когато получава критика.
В предаването много я харесах,докато не прочетох тези нейни коментари.Има много по-добър начин да отговориш на хората ,които те критикуват,без да "звучиш" грубо.
И не виждам,каква ми е ползата да "манипулирам",просто гледам предаването и коментирам участниците?Или трябва само да ги хваля? Simple Smile

Второто изказване аз така и него намерих. Що се касае до първото, то е в отговор на погрешна реплика към нея, защо не е избрала стажа пред престилката и в него специално не виждам нищо фрапиращо.

# 470
  • Berlin
Ами не е нормално, все пак който я е питал явно се е объркал. С отговора си и тя тотално се обърква. Peace

# 471
И аз при вас, макар че телевизия вкъщи почти не се гледа, предполагам, че и рекламите са доста.. Но ще си свалям предаванията. Гледах отчасти първото, дойде ми в повече помпозността, преиграването и на журито, и на участниците. Прозираше предварителния сценарии и режисиране, личните драми са излишни и ми идват в повечко, но се надявам занапред да наблегнат на храната и приготвянето на ястията. Сега ще наваксам с другите и ще ви прочета.

Редовно посещаваме Chef's, кухнята е чудесна (бих определила, че е от добрите места на които ходим, но има и по-добри Wink), ходим и просто заради местоположението на ресторанта, особено при хубаво време.

# 472
Toна й дори не е пасивно агресивен, а си е направо агресивен.

# 473
Toна й дори не е пасивно агресивен, а си е направо агресивен.
На танцьорката ли?
Викторовото: "Кажи честно?!" е коментарът за нея и няма какво повече да се добави според мен. Whistling

# 474
  • София
На мен ми харесва предаването и тримата шефове са симпатични, особено Виктор.

Дано да продължи така и напред.

# 475
Много точно казано Peace Дразни ме понякога точно този манталитет/като на оня, снощния участник/ - " какво разбират те - журито, нищо не знаят, аз колко съм велик....." и се почват веднага едни предположения не, ами направо заключения - как всичко е нагласено, на кого колко са платили и т.н. И грам не се замислят такива хора - "абе, това са признати по света професионалисти, чакай да помисля какво ми казаха/посъветваха, какво мога да променя, за да стане по-добре следващия път"...

Кой да  мисли? Повечето хора за съжаление не мислят с главата си. Прочетат нещо в някой жълт вестник, чуят нещо по телевизията, разбрали, не разбрали и се втурват дружно да плюят. Да не говорим, че това мислене "Кой, бе? Тоя ли? Той ли ще ми каже?" е масово. Колкото повече си се  доказал в някоя област, толкова повече ще те плюят.

# 476
  • in Wonderland
Тази вечер има ли епизод??

# 477
Няма Диди, днес почват столичаните. Ще се излъчва като Сървайвър.

# 478
  • Велико Търново
Да, във вторник, сряда и четвъртък Peace

# 479
  • Sunshine state
Коментарът на блогърката действително си лъха на принципа за киселото грозде.  Whistling
Хареса ми вчера предаването. Peace

Общи условия

Активация на акаунт