Модни консултации - 13

• 61 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз имам сив класически панталон, с който понякога ходя по интервюта.
В момента си търся сиво трикотажно сако, но ще си го нося ежедневно.
А и костюм с маратонки може, ако работиш във Вог, например. Mr. Green

# 391
И аз имам сив офис костюм, като се замисля даже два - един графитено сив с панталон, и един по-светло сив с дискретно лилаво райе с пола. Вторият естествено го съчетавам с лилаво - риза или боди, лилави обувки и обеци. Но по отношение на първия мога с ръка на сърцето да споделя, че го съчетавам с почти всички цветове без проблеми - бяло и черно са ясни, розово във всичките му нюанси, но обожавам пепел от рози, зелено, включително от ментово до петролено, бордо и ярко червено, въобще не го жаля  Laughing
Дели22, понеже следя и другата тема и знам за какъв повод е облеклото, освен че стискам палци, само да кажа, че наистина трябва да ти е удобно да жестикулираш, т.е. сакото задължително разкопчано, удобен сутиен (да се избегне разместване и смъкване на презрамки), ризата да не е прозрачна, и обувките да са ти удобни за сравнително дълго стоене права. Още веднъж успех от мен.

# 392
Kikamora, кажи сега аз откъде да купя това сако, дето го постна? Знаеш ли откога си търся такова Simple Smile
http://www.fashionmg-style.com/wp-content/uploads/2013/11/1413.jpg

И на мен много ми харесва!
Без малко да се сдобия с ей таковО:

Скрит текст:

и ако скоро не намеря като това от линка ти май май няма да му простя ...

# 393
  • София
В интерес на истината моят първи костюм беше точно сив. Laughing Сега, както вече казах, бих купила тъмно син, но тогава не знам защо така съм направила. Повече носех сакото, носех го с бял панталон и бяла риза/блуза, носех го с тъмно син панталон и тъмно синя риза.
Направих грешката не отдавна да си купя костюм от трико и то за не малко пари, една консултантка от Peek&Cloppenburg ме убеди, е оказа се една от най-несполучливите ми покупки. Стана целия на топчета, непрекъснато обирам и пак стават за нула време. Освен това подплатата на полата беше така зашита, че се набираше нагоре цялата пола, абе голям ужас. Преправях я, разшивах подплати... ooooh!
Та L'Agent внимавай с трикотажното сако. Peace
Дели аз все пак бих заложила на бялата риза и фишу, както и мънички обеци по ушите (перли или камъче). В интерес на истината аз имам и велурени сиви обувки на ток, както и велурени боти, та затова може би бих сложила бяла риза, защото ми се връзва. Peace

# 394
Момичата благодаря на всички за препоръките ви  bouquetнадявам се че не сбърках със сив костюм,   винаги може да има някой който не харесва сиво за костюм Simple Smileно неутралните цветове са илли черен ,или син ,или този сивият, но понеже се задави  и пролет, затова  и реших да не се обличам в черно, а на работа почти всеки ден ходя със разни сини панталони  и сака, така че мисля не сбърках за този повод, така важен за мен Grinning И така преде малко от МОЛА се връщам, по точно от магазина НМ, и за жалост от белите ризи нямаше мои размери EmbarassedИ  изведнъж в разочарованието си се загледах в една рокля ,реших да пробвам да се видя  с такъм модел дреха, и заспа, и просто нямаше как да не  я купя Laughing Laughing Laughingето тази
Скрит текст:

И тези обувки купих от Дайчмена Simple Smile

# 395
Дели, честити покупки, много ми харесва роклята, можеш да си я носиш и със сивото сако и новите обувки  Simple Smile

На обувките обаче ще трябва да сложиш телесен цвят чорап  Peace

# 396
Marchesa, да не стане тоя вариант както казваш накрая Laughing Laughing Laughing

# 397
Marchesa, да не стане тоя вариант както казваш накрая Laughing Laughing Laughing

Давай, преобличай се и чакаме снимка  Grinning
Обаче с тънък бежов чорапогащник ще е най-добре, а ти сподели, че се страхуваш да не ти е студено.

# 398
Kikamora, кажи сега аз откъде да купя това сако, дето го постна? Знаеш ли откога си търся такова Simple Smile
http://www.fashionmg-style.com/wp-content/uploads/2013/11/1413.jpg

И на мен много ми харесва!
Без малко да се сдобия с ей таковО:

Скрит текст:

и ако скоро не намеря като това от линка ти май май няма да му простя ...

Тцъ Wink

# 399
# 400
Сив костюм имам с рокля в същия десен, съчетава се с толкова много цветове. И по-убити и по-ярки дори. Да не говорим, че днес съм направо по темата с друго сиво сако и черен панталон, блузата ми е бяла с черни елементи отпред. И за капак палтото ми е сиво и чантата  Laughing А комбинацията сиво с кафяво/ бежово отначало ме стряскаше, но вече много ми харесва откакто си нося новото светло бежово палто със сивата чанта  Heart Eyes
Дели, костюмът ти ми хареса много, както и черната рокля, страхотна е! Обувките също.  Peace

# 401

Никой не сподели дали има сив офис костюм Wink.
И аз умирам за сиво, но на дънки, тениски и други дрехи и ги нося с бели гуменки, но дали това ще е подходящо за костюма? Wink
Аз  Laughing
Показвам:
сако
и
номер 9
Нося с черни обувки и чанта, копринени ризи: бяла, черна, екрю, крем, blush, днес се сдобих и с тъмно синя. Бих носила и с беж, но е вълнен
Черни сака имам, както и едно тъмно синьо, но ме правят твърде бледа. Rolling Eyes

# 402
  • София
За трикотажното сако - внимавам и меря. Намерих едно с подплата, обаче малко се подаваше на ръкава и се отказах. Гледам и без подплата, ама не ми харесват.
Черната рокля на Дели може да се съчетае със сивото сако и ще ти е удобно защото няма да имаш 2 ръкава и ще може да е разкопчано сакото.
Сега се сетих защо не обичам сако и риза - много ми е неудобно на ръцете.

# 403
  • по пътя
DELI22, ако бях на теб отивам с роклята и сакото отгоре, с бежов чорапогащник и черните обувки. Grinning

# 404
Ето ме  и с новата комбинация  Laughing bouquet
за протокола сакото и роклята в размер 38  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт