Модни консултации - 13

• 61 024
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
50 нюанса сиво  Crazy

Обецата е най-малката грижа в момента, може и без нея.
Костюма стана ясен, сега остава да се избере ризата, после обувката и на финала, ако е нужно, да се добавят аксесоарите...
Та нека видим ризата първо казвам аз  Laughing

# 376
  • в Кошера
А за обеци нищо не сте споменавали от този аксесоар като допълниние да помоля да споделите идея Hug  bouquet

Задължително много семпли, в сребристо, или перли.
Ако си с тъмна риза - подобни.  Heart Eyes
По-назад бях сложила линк с подходящи за случая ти бижута.  Peace

Обецата е най-малката грижа в момента, може и без нея.
Костюма стана ясен, сега остава да се избере ризата, после обувката и на финала, ако е нужно, да се добавят аксесоарите...

Предвид написаното от Вейдър, реших да покажа как аз виждам нещата.
Дели,  Hug
Костюмът ти + такава риза, такива обувки, такива обеци. Къс маникюр в червено/бордо/марсала.  Wink
Ииии ТОЧКА по въпроса!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:13 от Tyra

# 377
Права си Вейдър, първо ризата , и после аксесоарите Simple Smileсега отивам да търся из магазина Laughing
Tyra имам подобни из къщи, най вероятно поне те да не се купуват Laughing Simple Smile

# 378
Аз също съм практична, харесвам черно и тъмносиньо за костюм, но и сивото е доста практичен, "убит" цвят, за да е благодатен за комбинации  Peace

Чак пък благодатен не е. Замисли се само дали имаш чанта и обувки за него, докато за черното и синьото винаги ще имаш нещо, без да ти се налага да купуваш допълнително.

За мен е практичен и лесно комбинативен цвят. Много любим при това.  Heart Eyes
Традиционните черни аксесоари? Едва ли на някого му липсват в шкафа.  Peace
Кафявото (и тъмно, и светло) също стои прекрасно със светло сиво. Ако сивото е по-тъмно, графит, аксесоарите е добре да са по-светли.
Лично на мен любимата комбинация в случая ми е сиво с кафяво.  Peace
Обзалагам се, че много малко от любителките на сивото, можете да покажете собствени сиви сака и панталони и аксесоарите към тях Wink
Мъжката мода няма нищо общо с дамската. Съгласна съм с Димс, че сиво и кафяво за мен е едно голямо не!

# 379
  • в Кошера
Мъжката мода няма нищо общо с дамската. Съгласна съм с Димс, че сиво и кафяво за мен е едно голямо не!

О, да, разбира се, общо има само цветовата комбинация.
Но всеки е свободен в избора си, не натрапвам мнение, споделям го.  Peace

# 380
Костюма го виждам така аз:

Риза:
Скрит текст:
Обеци:
Скрит текст:
Колан:
Скрит текст:
като е хубаво да е матов
Обувки:
Скрит текст:
е, може да не са баш тези, формата имам предвид Simple Smile
Чанта:
Скрит текст:

Просто като комбинация - сив костюм, бяла риза , обувки и аксесоари в черно ми звучи добре Simple Smile

Между другото - тази риза е суперска според мен за случая.

# 381
Колана май не се види... Обикновен тънък черен колан имам предвид.

# 382
  • София
Аз по принцип умирам за сиво. Направо ми е като магнит.
А костюма на Дели е супер!
Може да се съчетава със всичко. Седи интересно с черна риза, също с винено/марсала и розово по последните тенденции.

# 383
........
Предвид написаното от Вейдър, реших да покажа как аз виждам нещата.
Дели,  Hug
Костюмът ти + такава риза, такива обувки, такива обеци. Къс маникюр в червено/бордо/марсала.  Wink
Ииии ТОЧКА по въпроса!  Mr. Green
newsm10

# 384
Може да се съчетава със всичко. Седи интересно с черна риза, също с винено/марсала и розово по последните тенденции.
Peace

# 385

О, да, разбира се, общо има само цветовата комбинация.
Но всеки е свободен в избора си, не натрапвам мнение, споделям го.  Peace

Естествено, всеки споделя мнение, но нека не забравяме, че даваме съвет на човек, който няма едно свястно сако и едва ли е с неограничени материални възможности. Много е лесно да кажем купи си това или онова, това всеки го може! Въпроса е да съчетае наличните си дрехи, а не да купува нови... Такива съвети са малко като да посъветваш някой да си купи копче и после към него да купува палто, шапка, ръкавици ...

# 386
Peace

Никой не сподели дали има сив офис костюм Wink.
И аз умирам за сиво, но на дънки, тениски и други дрехи и ги нося с бели гуменки, но дали това ще е подходящо за костюма? Wink

# 387
Аз имам Simple Smile
Рокля с болеро, панталон, сако ....ммм.... трябва да видя какво още  newsm78
Може да снимам и да покажа по някое си време Simple Smile

# 388
Аз съм имала, панталон и сако -  късо с цип. Страхотен беше, един от любимите ми костюми по времето, когато носех такива дрехи.

# 389
  • Варна
Kikamora, кажи сега аз откъде да купя това сако, дето го постна? Знаеш ли откога си търся такова Simple Smile
http://www.fashionmg-style.com/wp-content/uploads/2013/11/1413.jpg

Общи условия

Активация на акаунт