Модни консултации - 13

• 61 242
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Една снимка, която илюстрира какво мисля за роклите.

Първата, която обсъждаме, ми е един тип като втората от ляво на дясно и дори последната червена. Е, как може отдавна узрели жени да се напъхат в такива инфантилни рокли, в моите очи са безумно смешни. Особено втората жена, ах, ах...

# 151
Ок, благодаря!!!  Hug

# 152
  • Варна
ТиЛи, прочетох в другата тема  Peace

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 20:14 от missNoir

# 153
ТиЛи, искаш да има само презрамки над ключиците? Едно парче отпред и едно отзад?

Да!!! Точно така. Писах и в другата тема /не знаех, че има такава/, в случай че тук не е подходящо...

# 154
  • София
Тези рокли нямат много общо с онези рокли на Sesylle.
Освен това, онези са поне с педя по-дълги.
А, както знаем, дължината прави роклята.
Но пак зависи и къде и как ще се носят.

# 155
Дори да се напъна, не бих могла да си представя показаните рокли във варианта, в който ги вижда Мис Ноар.(За сетен път се убеждавам, че гледаме с очите си, но виждаме с мозъка си.) Въпреки, че не са в стила ми "усещам" роклите съвсем различно. Първата с късо дънково яке и високи обувки в оранжев цвят мога да си я представя и на 25 и на 45 годишна жена, но всичко опира до цялостно излъчване. Втората в черно не я виждам с нищо, но в жълто има някакъв ретро чар, който може да се използва, за да се изгради интересна визия. Може би с плетена шапка с голяма периферия и чанта - кошница (пълна с лалета), сандали с платформа...

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 21:43 от Kalitea

# 156
  ами горе долу изглеждам като тази мацка. Simple Smile А за рокля нямам нищо конкретно в главата, иска-ми се да има дантела и да не е чисто бяла и най важното да ми стои добре. Иска ми се да има и леко ръкавче, защото мисля че имам дебелички ръце.  Благодаря ви още веднъж   bouquet

# 157
  • София
 ами горе долу изглеждам като тази мацка. Simple Smile А за рокля нямам нищо конкретно в главата, иска-ми се да има дантела и да не е чисто бяла и най важното да ми стои добре. Иска ми се да има и леко ръкавче, защото мисля че имам дебелички ръце.  Благодаря ви още веднъж   bouquet

Сладурка  Grinning

vesitoo, показаната от  L'Agent втора рокля много ми харесва. Допада ми правата пола, не мисля, че с разкроена ще е добре,  дължината точно над коляното, очертаващата горна част при бюста, и обособената талия. Дали ще е дантела трябва да се позамислиш. Нека другите момичета да кажат някой хубав, скъпо изглеждащ плат- не съм експерт по платовете.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:28 от asa

# 158
  • София
Подкрепям мисНоар относно роклята, че е за по-младо момиче. От гледна точка на кройка. Това деколте не стои на пищна гръд. А младите момичета свързваме със тройна прибрана фигура.
Харесва ми кройката на втората, но не бих си избрала този ярък жълт цвят, защото съм бледа. Но на друг тип кожа и както е писала Калитея, с плетена шапка и друг ярък аксесоар ще е много шик.

И на мен много ми допаднаха дантелените рокли, може би, защото съм на попрището жизнено в средата, и вече си падам по такива материи. Simple Smile

# 159
Ще помисля малко...
въпросните рокли са чист памук и в никой случай за официални събития.
Сравнението беше направено с официални рокли, който модел хич не е подходящ за такава.

Иначе имам такъв модел флорална рокля, но на черна основа. Като самите флорални мотиви започват малко под талията. Ама да е баш за 20г. момиче...де да знам.
рокля

Ето два модела бели рокли
рокля 1
номер 2

# 160
ами горе долу изглеждам като тази мацка. Simple Smile А за рокля нямам нищо конкретно в главата, иска-ми се да има дантела и да не е чисто бяла и най важното да ми стои добре. Иска ми се да има и леко ръкавче, защото мисля че имам дебелички ръце.  Благодаря ви още веднъж   bouquet

Весито да се опитаме да намери моделче първо
Скрит текст:

]

# 161
  • Варна
Sesylle, само за онази рокля мисля, че е за младок. Тази, на черна основа, която имаш, става за нашия възрастов диапазон. Обаче, ми се струва, че е хубаво да има малък ръкав роклята, която търсиш, в случай, че ти трябва за повод. Ако не, майната му на ръкавите лятото.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Моделите за vesitoo ги гледам, гледам и всичките се разминават с моите представи за жена с корем. Тези жени почти нямат.
Според мен става само петролено зелената рокля, но да не е прекалено впита.
Била съм с корем и знам колко трудно се крие. А рокля с панделка в тази област никога не бих облякла, защото тази финтифлюшка я виждам буквално като чифт пищови на гол тумбак.

vesitoo, като гледаш жените от поста на pinko, толкова ли ти е корема, защото може и аз да бъркам, като си представям фигурата?       

# 162
Мис ноар, памучна рокля няма как да е за повод, поне според мен.  Wink чудя се дали е възможно деколтето да се преправи...или да се махне 'горната' част, или да се отпукне и да се махне тази цепка.

# 163
Ами така като ги гледам тези мацки ми изглеждат по- пълни от мен. Корема ми е малко по малък от техните. Като казвам, че имам корем нямам предвид, че изглеждам като бременна Simple Smile Имам предвид, че не е залепен за гърба ми както беше преди. Съжалявам, че е само до  кръста но друга не намирам Simple Smile Благодаря ви момичета. От показаните рокли като чели най-ми допада червената като модел. Другите някак ми изглеждат като за по- големи жени (на години), а аз съм на 24 и някак ми се иска по свежо абе и аз не знам.  #2gunfire Banghead Banghead

Извинявайте, но снимката ми не излиза, ето линк Съжалявам още веднъж.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … 2d8f3684d678418dc

# 164
vesitoo, съвета ми е да обиколиш няколко магазина и да пробваш.
Спри се на световните вериги, там обичайно имат мода до към 50-52ри размер. Пробвай различни модели и виж кой ще ти допадне. След това вече можеш да си поръчаш рокля, но не на сляпо. На картинка много неща изглеждат добре, но като се облекат не е точно така в зависимост от фигурата.

Общи условия

Активация на акаунт