Модни консултации - 13

• 61 156
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • по пътя

Иначе имам такъв модел флорална рокля, но на черна основа. Като самите флорални мотиви започват малко под талията. Ама да е баш за 20г. момиче...де да знам.
рокля

Много ми харесва и не, не е за младо момиче.
missNoir, ами смешни са и нелепи, всяка толкова къса рокля, дори и да е по тялото и да е друг тип ще е смешна.Толкова късо е не просто смешно, но и вулгарно, според мен, ама аз съм консерва. Simple SmileНо тези рокли нямат нищо общо с жълтата и флоралната, които са романтични, нищо вулгарно не видях в тях, за разлика от тези на снимката.

# 166
Отдавна не съм писала но ви хвърлям по едно око  Heart Eyes .
За бъдещета булка бих предложила рокля с такава кройка и линия Simple Smile
Мисля ,че обира излишните нещица и стои доста добре .

Относно дължините за жени на по зряла възраст с няколко пръста и педя над коляното за мен не е зле, но с минижупи и ултра къси поли колкото и хубаво тяло да имаш вече е вулгарно.Именно такава жена видях вчера и колкото и готина да изглежда някак си ми е смешно от страни и я свързвам с един друг тип жени .

Също така да ви попитам за любимата си чанта .До сега я носих с едни сиви балеринки но тъй като вече няма живот в тях ,се чудя какви да си взема за нея Simple Smile И също така с какви дрешки би стояла най добре Simple Smile .
Скрит текст:
цветове се тъмно сиво , розово и светло сиво  Simple Smile

# 167
Момичета, за съвет идвам Simple SmileОтново за моята  делова рокля, нещо не намирам подходяща рокля, та сега си мисля за пола и риза, обаче не съм сигурна за тази пола с висока талия е, с какава риза е удачно, дали да е запасана ,или вталена по тялото блуза newsm78Идеи за тази пола:hug:

# 168
  • София
Разни тенденции за тази година от уличната мода:
http://viewsofia.com/article/27057/Vsichki-vajni-tendencii-na-Pr … rimeri-ot-ulicata

Полата определено запасана - такава е модата. Сега ще потърся с какво.

# 169
  • В полите на Пирин планина
На мен ми харесва ето така:

или така:

или:

# 170
Благодаря ви за бързото отзоваване  bouquetа с каква материя ,дали по шифонена риза, или класическата риза запасана, защото все пак ми е по строго събитието, по официално-делово и през деня newsm78
на шарената пола стои добре бялата риза, но на моята черна и с бяла риза да не стане сервитьорско, незнам, ще обиколя за ризи по магазините,върекси че голям избор нямам тук в моя град Simple Smile
за такъв вариант си мисля, но да не е чисто бяла ризата newsm78

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 13:58 от DELI22

# 171
  • София
Да, с някаква обемна ярка риза си я представям и аз. Обаче да не е много ежедневна и строга.

Или такива варианти http://lovelifelovefashion.be/wp-content/uploads/2013/05/Pencil-skirt1.jpg

# 172
Също така да ви попитам за любимата си чанта .До сега я носих с едни сиви балеринки но тъй като вече няма живот в тях ,се чудя какви да си взема за нея Simple Smile И също така с какви дрешки би стояла най добре Simple Smile .
Скрит текст:
цветове се тъмно сиво , розово и светло сиво  Simple Smile

То и аз така ...скоро не съм била активна никак  Blush

DqVoLsKi_ChArOvNa
, сладка е чантичката, можеш да я комбинираш според зависи от случая. Три цвята в нея си е благодат  Laughing
Ако ще е по-закачлива визия - розови обувки, може с черни.. Готина е Simple Smile

# 173
DELLI22, виж тук (нека не излиза като реклама).
http://blondiezone.com/collections/damski-bluzi-i-puloveri
Аз съм доволна от тях, често купувам за работа. Прилични са.

# 174
DELLI22, виж тук (нека не излиза като реклама).
http://blondiezone.com/collections/damski-bluzi-i-puloveri
Аз съм доволна от тях, често купувам за работа. Прилични са.
благодаря, много хубави неща има тук, за моята пола тази риза дали е подходяща

# 175
мисля че ако полата е с висока талия, ще стигне до линията, където става черна блузата, може би трябва да е нещо едноцветно. Например:
http://blondiezone.com/collections/damski-bluzi-i-puloveri/produ … damska-bluza-b21b
или това:
http://blondiezone.com/collections/damski-bluzi-i-puloveri/produ … mska-bluza-b25bbl

# 176
вторият вариант много ми харесва, но трябва тогава  и за сако да мисля нали отгоре newsm78а тази пола от втората снимка е много шик, но не я намирам в сайта newsm78

# 177
Отказах се от двете рокли, за сметка на това си купих друга на същата фирма. Simple Smile Лошото е, че не я откривам на сайта.

# 178
  • Berlin
vesitoo, мерене на различни модели  му е майката. Аз така си купих рокля, която никога нямаше да посмея да пробвам даже, ама нямах избор, трябваше да купя рокля задължително в тоя ден. Simple Smile И мерих 7-8 абсолютно различни рокли в магазина, добре, че имаше избор и с която се харесах най-много,(и мъжът ми одобри също Mr. Green) нея взех. Изглеждам почти като теб, ако правилно се ориентирам по снимката, даже може и да съм по-едра.
А тия мацки, дето рекламират големи размери, са наистина без кореми. Почнах да следя Girl with curves, да видя нещо идейки, това онова. Еми не става, тя няма корем според това, което виждам, пък аз имам. И сигурно е 10см поне по-висока. Laughing
Ето аз в края на краищата как кумувах:
Скрит текст:
А, тази рокля дали мога да си я нося не по официален повод също така? newsm78 Приемам критика. Simple Smile

# 179
abs , суперска е рокличката! Честно казано, ако я бях видяла на закачалка изобщо нямаше да си я представя за официален повод, но си я комбинирала чудно и стои много добре. Та в този ред на мисли - да, мисля, че би ставала и за неофициален такъв  Peace
Сменяш обувките с някои не толкова официални, клъча с друга чанта, някак синьото ми навява якенце от деним отгоре и би станала спортно-елегантна визия .
Така ми се струва де  Laughing
Пробвай и да видим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт