Модни консултации - 13

• 61 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Не зная защо, но аз влезнах в темата и ви поздравих, а вие се правите че не чувате и виждате. Помолих учтиво за помощ.

Sad
Може много да си молиш за помощ.... Аз също мислех, че тук пишат момичета, които разбират поне малко от мода и искат да помагат на други.....
Но се оказа, че тук е някакво затворено общество, където се събират да си пишат явно хора без много много познания за мода, които си фантазират, че са супер креативни стилисти Sick
Не си слагайте етикет модни консултации като не знаете какво означава това...

Laughing
Нито е затворено обществото нито пък някой се изживява като супер креативен стилист. Нека не бъркаме понятията  Peace
"Къде да намеря еди какво си" не е много по темата май...

Интересно ще ми е да чуя дефиниция за модни консултации .

# 226
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Може много да си молиш за помощ.... Аз също мислех, че тук пишат момичета, които разбират поне малко от мода и искат да помагат на други.....
Но се оказа, че тук е някакво затворено общество, където се събират да си пишат явно хора без много много познания за мода, които си фантазират, че са супер креативни стилисти Sick
Не си слагайте етикет модни консултации като не знаете какво означава това...

Защо продължаваш да следиш темата тогава?  newsm78

DELI22 хем ми харесват, хем не ми харесват. На пръв поглед изглеждат малко старомодни, но като се позамислих, мога да си ги представя как се вписват в няколко ретро съчетания (най-вече с тесни дънки/панталон до средата на прасеца  Heart Eyes) .

# 227
  • София
DELI22, цветът е свеж и е супер за пролетта, но формата е старомодна според мен.

# 228
DELI22, и на мен не ми харесват обувките, но то си е въпрос на вкус. Този вид ток никога и на никаква обувка или ботуш не ми е допадал.

Някой по напред питаше за едни рокли - еднакви за мама и дъщеричка (съжалявам не помня кой беше:() - може да опитате на детето цялата рокличка да е в този флорален принт, а за вас само полата, комбинирана с някакъв топ.

# 229
Благодаря момичета, като цвят ми харесват, но аз точно с такъв  ток като че ли ми харесват, по стъбилен, а не от тънките токчета, но си мисля с панталон , пала , дали с всичко се съчетават  bouquet
днес се разходих из магазини като Тенденц и този цвят има доста, но като модели дори по- грозни от този който съм показала Embarassed newsm78

# 230
Благодаря момичета, като цвят ми харесват, но аз точно с такъв  ток като че ли ми харесват, по стъбилен, а не от тънките токчета, но си мисля с панталон , пала , дали с всичко се съчетават  bouquet
днес се разходих из магазини като Тенденц и този цвят има доста, но като модели дори по- грозни от този който съм показала Embarassed newsm78
Ами... като че ли с пола по-ги виждам...  newsm78
Най-добре пробвай различни комбинации и прецени Peace

# 231
Задали са ми се едни събития - кръщене, другарска среща, сватба ... много ще има да ви досаждам, само да си изчистя гоооре-долу някакви идеи:)

# 232
Задали са ми се едни събития - кръщене, другарска среща, сватба ... много ще има да ви досаждам, само да си изчистя гоооре-долу някакви идеи:)

smile3508

# 233
  • София
Дели, много са ми ретро тези обувки. Гласувам с твърдо НЕ Simple Smile

# 234
Отново идвам да споделя комбинвация  за костюм, дали одобрявате,  как ви се струва,  каква риза да избера в този случай,мисля за бяла риза на сини раета newsm78за тази риза отдолу се чудя дали е подходяща и добре се връзва newsm78 на тоалета http://dika.bg/bg/products/2942.html

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 09:48 от DELI22

# 235
  • София
Много е строго и работно така. Аз бих съчетала синьото сако с дънки и нещо червено или бежово.
http://womanizator.blogspot.com/2015/02/red-pants.html
http://womanizator.blogspot.com/2013/05/my-every-day.html

# 236
На мен точно за такъв по-строг  и делови повод ми трябва Simple Smile

# 237
  • София
На мен ли само не ми се връзва това синьо с черната пола? Thinking А в комбинация с ризата полата ми е направо като неподходяща кръпка. А, че е строго, строго е, може би за работно облекло ти трябва?

# 238
На мен ли само не ми се връзва това синьо с черната пола? Thinking А в комбинация с ризата полата ми е направо като неподходяща кръпка. А, че е строго, строго е, може би за работно облекло ти трябва?
Да за работна среща ми е неоходим Simple Smile
EА ето тукх съм изцяло с тъмно син костюм на ДИКА но понеже имам някои мои дрехи, реших само ризата със сини раета да взема newsm78

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 11:03 от DELI22

# 239
Черно със синьо хич не я харесвам комбинацията. Ако е за строго делови повод най-добре един цял костюм.

Общи условия

Активация на акаунт