Модни консултации - 13

• 61 096
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
DELI22, ризата с тези копчета - не.
По-тъмното сако е по-добре.
Махни черния чорапогащник, сложи нюд. Ботите също, обуй обувки ако може.

# 256
  • в Кошера
Дели, държиш ли на всяка цена да си с пола?
Ако не, мисля, че сако с панталон е в пъти по-добре. Хем ще покриеш ботите, хем няма да мислиш за чорапогащника.  Mr. Green Peace
Друг приемлив вариант е семпла рокля + някое сако + обувки (боти - НЕ!).  Peace

# 257
Благодаря момичета  bouquetдобре че ви има, определено съм съгласна с боти не е добре, обаче за обувки е студено, и определено ще съм и на по студено,затова в този случай може и панталона да излезе като вариант, но класическия прав нали, че да покрие ботите, защото ако е като цигара мисля няма да е добре с боти, какво ще кажете за този панталон newsm78и това сако Laughingох то е ясно че ще се купува,понеже определено за такъв повод нямам костюми мои, а като снаждам нещо не става добре newsm78евентуално този костюм newsm78

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 6hUHGcHlx1wlGLonA

# 258
DELI22, ризата с тези копчета - не.
По-тъмното сако е по-добре.
Махни черния чорапогащник, сложи нюд. Ботите също, обуй обувки ако може.

И по трите заключения съм съгласна, точно щях да ги пиша  Peace

Дели, държиш ли на всяка цена да си с пола?
Ако не, мисля, че сако с панталон е в пъти по-добре. Хем ще покриеш ботите, хем няма да мислиш за чорапогащника.  Mr. Green Peace
Друг приемлив вариант е семпла рокля + някое сако + обувки (боти - НЕ!).  Peace

Както и по тези идеи  Peace

Има ли опция да разберем за колко точно делова среща става дума  Rolling Eyes , защото може и хич да не е толкова страшно, колкото изглежда. Гледах доста идеи из нета и предвид чудесното тяло, което имаш DELI22, не разбирам защо все се спираш на някакви неподходящи дрехи, които буквално те състаряват.
Ето една-две стандартни идеи, които въпреки бялата риза, хич не ми изглеждат сервитьорско - виждаш ли тази заигравка с ръкавите на сакото - страшно много разчупва нещата - т.е. откопчей сакото и навии много леко ръкавите и ще поотпусни като цяло  Crazy:
Скрит текст:

И още:
Скрит текст:
Това много ми хареса - виж пак малките детайли - шалчето в джиба на сакото, коланчето, разчупената риза:
Скрит текст:
От страницата, която си посочила, харесах - това съчетание, без обувките.
Още нещо, нали ... със затворени обувки все пак и без гривната:
Скрит текст:

# 259
Пускам в отделен коментар сега пък, ако се спреш на панталон - пак от съшата страница повече харесах ето този - панталон с ръб

И ето даже готова идея от нета с такъв панталон - пада хубаво над обувката, каквато и да е тя:
Скрит текст:

И в Daphne има хубави панталони (за целта  Crazy )

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 17:45 от Moringa

# 260
всички идеи с панталоните които сте показали са чудесни Simple Smile От сайта на роси все пак ако мога  от тук бих избрала, понеже в моя град  няма и много магазини за подходящо делово облекло, затова не разбрах все пак това което предложих от сайта дали ви допада, сакос двуредо закапчаване  и панталона е с дантела на кръста, или е по добре да е сакото с един ред закопчаване newsm78

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 6hUHGcHlx1wlGLonA
 а този вариант на сако и съответно и панталона който сте одобрили  Laughing
 Simple Smile
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … lZfmAwVtauTKzToNA

# 261
  • Berlin
DELI22, не знам откъде си, но май ще пазаруваш онлайн, като гледам. Затова ти предлагам Next. Laughing http://bg.nextdirect.com/en/women/tailored-looks - има интересни неща, идват за 3 раб. дни.

# 262
DELI22, не знам откъде си, но май ще пазаруваш онлайн, като гледам. Затова ти предлагам Next. Laughing http://bg.nextdirect.com/en/women/tailored-looks - има интересни неща, идват за 3 раб. дни.
благодаря, но няма как да рискувам ,нямам и много време, ако нещо не ми стане нали Grinning Simple Smile

# 263
DELI22, сакото което си показала е ужасно.
С тези декоративни странични ленти, които започват от врата и слизат под мишница....манекена изглежда като побит точно и ужасно скъсява силуета и горната част на тялото. Това става само ако имаш твърде дълъг торс. Иначе ще изглеждаш зле.

# 264
DELI22, видя ли панталона от същата страница, който ти показах? С какво другия, който ти си набелязала, ти харесва повече?  Rolling Eyes
Много си потайна  Whistling - сигурно и в твоя град има подходящи магазини, така като гледам ти трябва най-обикновен панталон, който в кварталните магазини може да се намери и до 30-40лв - там, където си мол има ли? И пак не казваш за колко делова среща става дума - ти ли ще си центърът на вниманието .... ? Или просто ще си част от голям екип ... ?

# 265
Пускам в отделен коментар сега пък, ако се спреш на панталон - пак от съшата страница повече харесах ето този - панталон с ръб

И ето даже готова идея от нета с такъв панталон - пада хубаво над обувката, каквато и да е тя:
Скрит текст:

И в Daphne има хубави панталони (за целта  Crazy )

Моринга,много ми харесва и този панталон ,който си показала,  а и сакото е по- свежарско пепит синьо мисля че виждам , дали на този костюм да се спра LaughingОбаче той е от фина вълна сега чета, а пролет идва newsm78

# 266
DELI22, видя ли панталона от същата страница, който ти показах? С какво другия, който ти си набелязала, ти харесва повече?  Rolling Eyes
Много си потайна  Whistling - сигурно и в твоя град има подходящи магазини, така като гледам ти трябва най-обикновен панталон, който в кварталните магазини може да се намери и до 30-40лв - там, където си мол има ли? И пак не казваш за колко делова среща става дума - ти ли ще си центърът на вниманието .... ? Или просто ще си част от голям екип ... ?
Да определено аз ще съм центърът на вниманието, в прав ръст,хаха и затова така подБирам както никога до сега, иначе ако беше нещо сливащо се с тълпана нали щях да си облека и от моите да съчетая нещо като вариант горе долу спратнат нали Laughing Laughing иначе нали аз всеки ден си ходя на работа и елагантно с черен панталон с ръб, нали за 30-40 лв, но все пак стила ще си се отличава с един костюм като цяла визия, което искам да постигна сега за този случай Laughing Simple Smile

# 267
DELI22, ако става въпрос за някоя презентация, не залагай тогава на черно.
Кофти е, поне от моя опит до сега, а той не е малко в тази насока.
Ако костюма ще е черен, то нека ризата е различна от бяла (светли, пастелни тонове) и сложи нещо за акцент. (дискретно колие, шалче)
Пак казвам, ако става въпрос за презентация пред хора и ти ще си пред тях.

# 268
DELI22, ако става въпрос за някоя презентация, не залагай тогава на черно.
Кофти е, поне от моя опит до сега, а той не е малко в тази насока.
Ако костюма ще е черен, то нека ризата е различна от бяла (светли, пастелни тонове) и сложи нещо за акцент. (дискретно колие, шалче)
Пак казвам, ако става въпрос за презентация пред хора и ти ще си пред тях.

Да такова ще бъде  ,презентиране, нещо мое ще представям и ще са вторачени всички, и аз мисля  тъмният костюм от последният линк който дадох със светла риза определено, тази дали  еподходяща newsm78
http://dika.bg/bg/products/2840.html

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … cp4rVPTsJ0ttP0J5w
Ако заложа на розовата риза мисля с обеци розови перлички  newsm78или идея друга  bouquet

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 19:41 от DELI22

# 269
DELI22, чета, чета вече няколко страници и много се обърквам какво точно искаш:)) Момичетата тамън ти предложат нещо интересно и ти залиташ в някаква съвсем друга посока Simple Smile
Аз строго делово никога не съм се обличала и за това не ми е от голямо значение мнението, но все пак ще си го кажа. Тимно синия костюм - пола+сако ми навява асоциация с кондукторка:) Аз бих избрала костюм сако със светло сива пола с висока талия + може би бяла риза. Тази риза с къдричките не ми допада, пък и не си я представям да стои добре под сако. С обувки ще издържиш, няма да ти е чак толкова студено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт