Модни консултации - 13

• 61 050
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Deathcrush, тази поличка 2пръста под д...то става само за дискотека или обута с плътен клин. И за 20-22г. момиче.

TuKBu4Ka, къде се намираш, в чужбина ли? Франция?

Аз много харесвам такъв тип рокля за булчинска, особено когато булката не е съвсем младо момиче. И харесва ретро стил разбира се.
Но с условието, че стои добре само на висока, слаба дама, почти без бюст. Simple Smile
https://www.zalando.co.uk/frock-and-frill-athena-cocktail-dress- … f421c01u-j11.html
Можеш да разгледаш сайта за идеи за рокли. А мисля че доставят и в цяла европа.

# 346
  • Somewhere far away
Deathcrush втората ми изглежда по-къса. Може би е заради ъгъла на снимките, но ми се струва, е всичко ще ти се вижда като се движиш.  newsm78
  тя и първата е доста къса, но формата и е някаква по -балонеста  и по -грозна. абе то е малко като открий 10те разлики... полите хем много си приличат, хем имат разлики.

# 347
Деткръш, поличките са сладки, но и за мен са прекалено къси, не си представям къде ще излезеш така освен на клуб и то трябва постоянно да внимаваш да не ти се види д-то. Нито можеш да се наведеш, нито да седнеш нормално.  Thinking

# 348
  • Belgium
vesel4e, аз също като Tyra съм за миди официална рокля, а не дълга бална.

Най-млакото ще можеш да я носиш и при други поводи.

Бих избрала нещо подобно:

# 349
  • Somewhere far away
Деткръш, поличките са сладки, но и за мен са прекалено къси, не си представям къде ще излезеш така освен на клуб и то трябва постоянно да внимаваш да не ти се види д-то. Нито можеш да се наведеш, нито да седнеш нормално.  Thinking
  може и така да е .. ще взема да питам каква дължина са точно и тогава ще го решавам.

# 350

Момичата  сега отидох до МОЛА  и купих СИВИЯТ КОСТЮМ Laughing Laughing Laughing  bouquetБлагодаря ви  bouquet
goddess моля те посочи ми типа който имаш предвид та обувка, ако може линк Grinning Hug, утре ще обикалям за обувки и риза Grinning
Честито за костюма. Grinning
Вече са ти показали оксфордки. С ток, без ток, за мен са изключително подходящи за офис/ делово облекло. Не всички ни се мъчи на тънки умопомрачащи токчета, но пък за щастие има прекрасни екземпляри с по-стабилен такъв. Laughing
Розово-лилавата риза е прекрасна и можеш да си я ползваш при всеки друг случай в офис, не толкова важни бизнес срещи... Но при положение, че ти сподели за застаряващи и консевативни господа на презентацията, за мен това нежно розово е мъничко по-женствено/ инфантилно, затова предложих някаква класика.

# 351
  • по пътя
Оксфорд-ките могат да бъдат и с токче.
За ризата ... най-добрия вариант е да пробваш на място. Ако беше черно сакото, щях да кажа давай смело, но с сивото сако просто не мога да си представя тази риза.
П/с не слагай чорапогащник под панталона.

Значи аз днес разбрах, че имам оксфордки на ток Laughing Ама и аз съм една червена шапчица.  HugКомбинирам ги с пола( права, разкроена), не стои лошо.

# 352

Момичата  сега отидох до МОЛА  и купих СИВИЯТ КОСТЮМ Laughing Laughing Laughing  bouquetБлагодаря ви  bouquet
goddess моля те посочи ми типа който имаш предвид та обувка, ако може линк Grinning Hug, утре ще обикалям за обувки и риза Grinning
Честито за костюма. Grinning
Вече са ти показали оксфордки. С ток, без ток, за мен са изключително подходящи за офис/ делово облекло. Не всички ни се мъчи на тънки умопомрачащи токчета, но пък за щастие има прекрасни екземпляри с по-стабилен такъв. Laughing
Розово-лилавата риза е прекрасна и можеш да си я ползваш при всеки друг случай в офис, не толкова важни бизнес срещи... Но при положение, че ти сподели за застаряващи и консевативни господа на презентацията, за мен това нежно розово е мъничко по-женствено/ инфантилно, затова предложих някаква класика.
Годес ,понеже все пак избрах да съм със панталон и за да има и малко женственост   нали си мисля че нещо с розовичко все пак да сложа newsm78защото първоначално много ми се искаше пола, ако беше този костюм със сива пола нямаше да се чудя Laughing

А между другото , за обеци  розови перлички ,евентуално ако избера розова риза  newsm78

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 21:37 от DELI22

# 353
DELI22, ризата с тези копчета - не.
По-тъмното сако е по-добре.
Махни черния чорапогащник, сложи нюд. Ботите също, обуй обувки ако може.

И по трите заключения съм съгласна, точно щях да ги пиша  Peace

Дели, държиш ли на всяка цена да си с пола?
Ако не, мисля, че сако с панталон е в пъти по-добре. Хем ще покриеш ботите, хем няма да мислиш за чорапогащника.  Mr. Green Peace
Друг приемлив вариант е семпла рокля + някое сако + обувки (боти - НЕ!).  Peace

Както и по тези идеи  Peace

Има ли опция да разберем за колко точно делова среща става дума  Rolling Eyes , защото може и хич да не е толкова страшно, колкото изглежда. Гледах доста идеи из нета и предвид чудесното тяло, което имаш DELI22, не разбирам защо все се спираш на някакви неподходящи дрехи, които буквално те състаряват.
Ето една-две стандартни идеи, които въпреки бялата риза, хич не ми изглеждат сервитьорско - виждаш ли тази заигравка с ръкавите на сакото - страшно много разчупва нещата - т.е. откопчей сакото и навии много леко ръкавите и ще поотпусни като цяло  Crazy:
Скрит текст:

И още:
Скрит текст:
Това много ми хареса - виж пак малките детайли - шалчето в джиба на сакото, коланчето, разчупената риза:
Скрит текст:
От страницата, която си посочила, харесах - това съчетание, без обувките.
Още нещо, нали ... със затворени обувки все пак и без гривната:
Скрит текст:
А тук на последната снимка е като моето облекло, само че полата, ех ако я има  в НМ и нея ще си купя Grinning Grinning
или с тази ризаза newsm78
http://www.hm.com/bg/product/86937?article=86937-D&cm_vc=SIMILAR_TO_PD#
или дали да е риза с яка или боди, тук моят тоалет  е с бяла  блузкаnewsm78

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 08:16 от DELI22

# 354
Тази риза - не.
На сивия костюм би подхождала едноцветна риза, пастелни цветове, изчистена макар че и така с жабо би стояла добре (по-разчупенко).
Тази с белия канон - не. (на Дика)
Момичетата да дали много добри примери за комбинации  Peace
Но забрави за синьото райе към сив костюм.
Според мен.

Ами то какво да ми разберете на питането, аз сама не си го разбрах.  Laughing Понеже роклята е с доста отворено деколте (че и сива) помислих дали не мога да й мацна риза отдолу а клина - за да се върже с ризата.

# 355
Тази риза - не.
На сивия костюм би подхождала едноцветна риза, пастелни цветове, изчистена макар че и така с жабо би стояла добре (по-разчупенко).
Тази с белия канон - не. (на Дика)
Момичетата да дали много добри примери за комбинации  Peace
Но забрави за синьото райе към сив костюм.
Според мен.

Ами то какво да ми разберете на питането, аз сама не си го разбрах.  Laughing Понеже роклята е с доста отворено деколте (че и сива) помислих дали не мога да й мацна риза отдолу а клина - за да се върже с ризата.
тоес  само розова,  синя или бяла newsm78
а този модел риза newsm78
http://www.prikachi.com/images.php?images/276/7992276G.jpg

# 356
Отиди си смени сакото с черно и ще си решиш проблема.  Peace Laughing

# 357
Отиди си смени сакото с черно и ще си решиш проблема.  Peace Laughing
то няма да сменям ами и да взема и черното, хаха, но с черното каква риза имаш придвид тогава newsm78

# 358
Дели, сложи сивото с каквото имаш, но гледай да е едноцветно. Просто обличаш каквато риза имаш, слагаш сакото и гледаш кое седи добре.  Peace Ако нещо се съмняваш пускай снимки.
А ако имаш излишни пари, наистина си вземи едно черно.

# 359
Дели, сложи сивото с каквото имаш, но гледай да е едноцветно. Просто обличаш каквато риза имаш, слагаш сакото и гледаш кое седи добре.  Peace Ако нещо се съмняваш пускай снимки.
А ако имаш излишни пари, наистина си вземи едно черно.
сивоият костюм ми  е чудесно, мисля с чисто бяла риза тогава, класика и свежарско пролетно Grinning newsm68 newsm68 Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт