Модни консултации - 13

• 61 002
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Супер си  Peace

# 406

+ 1 и от мен, успех на презентацията  Peace

# 407
  • по пътя
Ето ме  и с новата комбинация  Laughing bouquet
за протокола сакото и роклята в размер 38  Grinning
Еее, много по-добре, не може да се сравнява с варианта с панталон.Сега просто си жена, с главна буква. Simple Smile

# 408
  • Бургас/Пз
Дели, супер си. Роклята от НМ ли е?

# 409
Благодаря ви Hug Роклата е от НМ Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 22:13 от DELI22

# 410
Покрай на Дели костюмните дилеми се замислих, че май наличните ми сака не стават за черен панталон, я вижте нещо пасва ли според вас?

Скрит текст:
- това е светло

Скрит текст:
- това късо

Скрит текст:
- пък това, незнам, взех си го за дънки и кецове

# 411
  • по пътя
strept, без да съм специалист, на мен първата комбинация ми хареса, другите две не толкова цветово, моделите не ми допаднаха.

# 412
 strept, на мен също ми харесва първата комбинация.

# 413
И на мен първата комбинация ми хареса най-много - обувките ти са тотален трепач  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На втората снимка двете черни дрехи изглеждат различно черно (от материята или и аз не знам), а на третата, някак това сако ми идва малко по-спортно за идеята ...

# 414
Видях една комбинация на риза с фишу за сивият костюм евентуално като вариант  Laughingкостюма  епо -тъмно сиво, но много хубав Simple Smileпокрай това събитие  с тия костюми се запалих доста, и определено да забравя както казвате за напрадед моделите на Роси, Ефрея и тем подобни ... Laughing
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jackets/premium- … ;ts=1426844365440

# 415
Здравейте, момичета! С какви обувки бихте съчетали това палтенце?
Събирам всякакви идеи, благодаря ви предварително Simple Smile

# 416
  • до вятърните мелници
разкошно изглежда това палто/манто. приятно ли е за носене? от неопрен ли е?
аз бих го носила с черни челси, високи кецове или рокерски боти, но разбира се това е моя вкус... мисля че е благодатно за съчетания и може да бъде по-официално и по-кежуъл според предпочитанията...

# 417
Здравейте, момичета! С какви обувки бихте съчетали това палтенце?
Събирам всякакви идеи, благодаря ви предварително Simple Smile

С кецове - класически или slip-on, или с обувки на висок ток в цветовете на палтенцето, което на мен много ми харесва.

# 418
От неопрен е, да. Още не съм го носила, защото е тъничко, но за пролет ще става Simple Smile
Благодаря ви за идеите!

# 419
  • до вятърните мелници
той неопренът доста топли. по-скоро изолира добре. от костюмите за сърф имам наблюдения Simple Smile а от къде се сдоби, ако може би ли споделила?

Общи условия

Активация на акаунт