Модни консултации - 13

• 60 478
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Гледам, гледам... и освен красива прическа, май друго не ти липсва.
Според мен дантелената рокля не носи на много аксесоари, особено за такова събитие. Ако беше нещо тежко и вечерно щях да ти препоръчам големи обеци с камъни и обков.

Не ми изглежда коледно, а семпло, елегантно и красиво, подходящо за доста поводи.

# 511
  • Варна
vesitoo,
обувки - на чорапите ти има шарка, която я виждам като цикламено, цвят фуксия. Този цвят ми харесва за обувките ти, а да не е същото розово като коланчето на роклята.
 - аксесоар - колие от изкуствени сиви перли, което се спуска над бялата част на роклята.

Мъжът ти,
 - сив костюм, като този зад него, на долния ред. В джобчето цвете с цвета на твоите обувки. Обаче, вратовръзката не знам в случая каква  Embarassed

Ако не се хареса или не намерите негов размер сив костюм - синия, който мери, като в случая, ти търси колие от перли, което по цвят се доближава до неговото синьо. Има перли с такъв оттенък.

На мен не ми допада да е черен костюмът, защото ставате като копи пейст с мъжа ти - ти с рокля в бяло и черно с розов придатък, той с бяла риза и черен костюм с розов придатък Simple Smile

Обаче, от къде по дяволите да намериш обувки в този специфичен цвят? Разгледах сайтовете на Тенденз и Паоло-то и на моя монитор има обувки подобни, макар, че са ги написали червени, но са на 10см ток, което няма да ти е удобно изобщо.

Остават розови обувки, като коланчето на роклята, макар, че не ми допада и мъжът ти да е като от снимката със синия костюм на Kalitea. И сив и син костюм си подхождат с розово.

Тези обувки ми приличат на твоето розово
----------------------------------------------------------------------------------------------------

strept, аз също не те свързвам с Коледен банкет Simple Smile
Харесваш ми Simple Smile
И на теб бих предложила перли - бели.
Струват ми се много подходящи за такива поводи, като сватба, кръщене...

# 512
Напълно съм съгласна с МissNoir за сив костюм. Седи разкошно с розово и добре до черното.
Скрит текст:

Веси, ако пазаруваш онлайн, ето от тук взех снимката на обувките http://ivon.bg/shoes/damski-obuvki/obuvki-visok-tok. Има още няколко класически модела в твоя цвят. Не знам обаче доколко е надежден сайта, но това лесно може да се провери.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 13:10 от Kalitea

# 513
  • Belgium
strept, и на мен ми харесва съчетанието, нищо че е монохром  Laughing

Освен перли, които обаче ще дадат още по-голяма официалност, аз бих предложила ефектна брошка  Peace

# 514
  • Австрия
Надявам се сега съм улучила.....

И още как  newsm74

Веси, може да добавиш нещо розово по теб: чанта/обувки или букет нежнорозови рози, ако нямаш възможност за друго и нещо розово у бъдещия съпруг (риза или вратовръзка) - ще е чудна комбинация! На него ще му пасне бледорозово, тъй като е тъмен  Peace

И да

Щом не сте взели костюм, по-добре да е черен. Пак ще върви с розова вратовръзка и кърпичка и тримата ще си кореспондирате повече от чудесно.

много съм съгласна  Grinning Черен или много тъмносив. Тогава ще пасне чудесно с много белдорозова риза с вратовръзка в тъмни цветове (сиво, тъмносиво, с много леко загатнати розови елементи) или бяла риза и вратовръзка с бледорозови елементи  Peace

strept, на мен също ми харесва съчетанието! Не мисля, че са нужни аксесоари.. но ако ти се иска.. гривна, обеци.. подобни на

Твърдо съм против перли и брошка!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:02 от DimS.

# 515
Питанка: Кръщене на дребното, няма да имам възможност за нови рокли и парцалки:( така че ще разчитам на наличното, избрах си ето това:

Скрит текст:

Въпросът ми е как да го направя по-свежо с аксесоари, защото ще е в началото на лятото събитието, пък така съм като за коледен банкет:))
Не ми е коледно. Страхотно е Peace
Перли или брошка Simple Smile
Скрит текст:

# 516
Питанка: Кръщене на дребното, няма да имам възможност за нови рокли и парцалки:( така че ще разчитам на наличното, избрах си ето това:

Скрит текст:

Въпросът ми е как да го направя по-свежо с аксесоари, защото ще е в началото на лятото събитието, пък така съм като за коледен банкет:))
Не ми е коледно. Страхотно е Peace
Перли или брошка Simple Smile
Скрит текст:

Peace
Едно такова цвеКе супер ще стои и според мен .

# 517
 A тези обувки стават ли??? Сега се сетих за тях, никога не съм ги обувала, а са ми подарак.....

# 518
Благодаря ви, бели перли имам, а за брошката пък имам позната, която твори големи красоти, така че съм готова   bouquet

# 519
vesitoo, и аз да кажа, че харесах роклята и ми се струва, че ще пасне с обувките, но най-добре на живо да прецениш да няма разминаване в розовото и въобще ако ще търсиш други обувки, носи роклята с теб - аз пак казвам, ако ти харесва идеята - пробвай и с бели. Малко ми стои празно на деколтето - представям си много, много фино бижу ... обаче и аз не знам какво (може би някакво тъъъъничко синджирче с някаква висулка, по-скоро със сантиментална стойност) Rolling Eyes

strept, както винаги прекрасна, нищичко не пипай по това, което видяхме, аз залагам на аксесоар за коса, защото също като някои, които вече казаха - дантелата рядко си я представям с бижута ...

# 520
Благодаря на всички ви!!! Помогнахте ми адски много и наистина не знам как да изразя благодарността си   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Ще кача снимки след тържеството да видите какво сме постигнали Simple Smile  Надявам се не съм досаждала много  Embarassed Embarassed И наистина БЛАГОДАРЯ

# 521
  • Австрия
Благодаря ви, бели перли имам, а за брошката пък имам позната, която твори големи красоти, така че съм готова   bouquet

Според мен, брошка на тази тъмночервена дантелена рокля определено няма да пасва. Също и класическите бели перли - категорично не. С тях комбинацията ще ми прилича на типа 'аристократични възрастни гражданки'.. остава и капела с пера да се добави и ще е точно..  Blush Confused

Веси, най-добри пожелания от мен   bouquet

# 522
  • Belgium
От брошка до брошка има огромна разлика  Laughing

Даже ако не беше за по-официален случай щях да предложа няколко една до друга с различна големина и акценти. Ужасно много комбинации има, а и не се носи така всеки втори.

# 523
Сигурна съм, че има и подходящи брошки (също много харесвам този аксесоар) - обаче за дантелена рокля си е малко риск ... заради иглата, освен ако не е някакво магнитно закопчаване и т.н. ... обаче за добавка коланче май не сме писали (а и тях така ги обичам  Crazy ):
Скрит текст:

# 524
И аз да се включа напоследък съм изпаднала в някаква дупка и нещо не мисля изобщо за модни съчетания и за дрехи.Ще сменяме града и от Плевен ще се местим в София и скоро покрай това преместване едва ли ще искам съвет .
Веси роклята много ми хареса дори и сатенената лента с цветето.Много добре ти стои.Според мен костюма е хубаво да го съчетаете с долната част на роклята Simple Smile т.е да е черен и също така няма да е зле да си вземеш и онази рокля втората на едни като точици които показа Simple Smile) Ето така за разходка /супер свежа ми се видя и ти стоеше страхотно според мен /
Обувките които си показала така снимани според мен ще си ходят с роклята , но най добре е да облечеш роклята да обуеш обувките и да видиш как стоят заедно .
strept аз не бих сложила никакво бижу.Смятам ,че ти стои страхотно и така.И между другото толкова си фина и нежна няма нещо което да ти стои зле.А с тази рокля направо  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт