Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 141
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А някаква специална диета спазвахте ли в дните преди лапарото? Моето е във вторник, стискайте палци.
Нали използването на епилатор на коремчето не е противопоказно като метод за обезкосмяване преди лапароскопия?
SAB, много силно стиснати палчета за вторник от мен Hugбъди спокойна, всичко ще мине леко. Относно храненето, преди моята лапароскопия разпитах доктора си, включи се и акушерката която беше с него в кабинета и каза, че за предпочитане било ден,два преди това по-лека течна храна. Мина и замина всичко, на шестия ден след сваляне на концие вече бях на море.
Успех Hug

# 601
Саб, стискам ти палци. Аз преди моето лапаро вечерта до десет часа бяхна банкет, ядох пържолка до към осем часа и много танци.
 И сутринта в осем часа постъпих в болницата.
  bouquet

# 602
Уау, gerda1, ти преди деня на прием ли си яла пържолката или преди деня на операцията? Simple Smile

# 603
Бях си на банкетче вечерта преди операцията.
Вечерта до осем си хапвах и пийвах. До десет танцувах лудо.Поспах и сутринта в осем бях на операция.

# 604
Вечерта преди лапаро си на очистителни в болницата и ти забраняват да пиеш дори вода вече. Как го постигна този подвиг с купона и пиенето?

# 605
  • София
Саб, стискам ти палци. Аз преди моето лапаро вечерта до десет часа бяхна банкет, ядох пържолка до към осем часа и много танци.
 И сутринта в осем часа постъпих в болницата.
  bouquet

Браво момиче Joy Joy, ах защо се вързах аз с тези супички. Ако бях боднала нещо на кокъл..... Laughing Laughing

# 606
Вечерта преди лапаро си на очистителни в болницата и ти забраняват да пиеш дори вода вече. Как го постигна този подвиг в купона и пиенето?

Зависи от болницата.
White Pearl, няма проблем да летиш. След моята биопсия заминах веднага на командировка.

# 607
Ех, да бях знаяла, нямаше да се оперирам в Надежда да се мъча.  Laughing

# 608
Estlar  Grinning
Нищо не казахте за епилатора като метод за обезкосмяване преди лапароскопията - позволен ли е не е ли?

# 609
  • София
Estlar  Grinning
Нищо не казахте за епилатора като метод за обезкосмяване преди лапароскопията - позволен ли е не е ли?

Естествено, че е позволен. То по какво ще си личи с епилатор или кола-маска си се епилирала

# 610
Има клиники в които ти забраняват течности и храна след 9 вечерта, предхождаща операцията. Пие се слабително и сутринта те приемат и преди всичко започват с клизмата. Но какво ли се обяснявам, видно е, че си мислиш, че си запозната с вътрешните правила на всички болници...

# 611
  • София
Има клиники в които ти забраняват течности и храна след 9 вечерта, предхождаща операцията. Пие се слабително и сутринта те приемат и преди всичко започват с клизмата. Но какво ли се обяснявам, видно е, че си мислиш, че си запозната с вътрешните правила на всички болници...

То това си е задължителна процедура преди операция. Храната се спира в 17-18ч, а течностите 21-22ч.

# 612
Ами знам ли ... питам от гледна точка на това с кое кола маска или епилатор рискът от възпаление на основата на косъмчетата е по-малък. Може пък едното от двете да е по-подходящо преди лапароскопия.

# 613
  • София
Ами знам ли ... питам от гледна точка на това с кое кола маска или епилатор рискът от възпаление на основата на косъмчетата е по-малък. Може пък едното от двете да е по-подходящо преди лапароскопия.

Така или иначе, ще те намажат обилно с дезинфектант, не се притеснявай за това. Според мен кола-маската причинява повече раздразнения, тъй като се премахва и най-горния слой клетки от кожата.

# 614
Благодаря Ви! Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт