Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 255
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Утре ми предстои трансфер при Персенска. Praynig

Някой, ако може да сподели, в какъв часови диапазон ги прави, дали и тя ги прави толкова късно като Стаменов? Казаха ми, че утре ще ми се обадят да ми кажат точно в колко...
Обаче аз искам да се ориентирам, за да знам дали да си пускам отпуска ....
И колко време горе долу е процедурата?

Обикновено от 14 ч. нататък ги правят, но съм чувала че има и от 12ч. Сутринта ще ти звъннат и ще ти кажат. При мен последния трансфер беше насрочен за 14 ч., но като ми звъннаха и казаха че го отлагат за 18ч.
Успех и стиснати палчета от мен!

# 436

Някой, ако може да сподели, в какъв часови диапазон ги прави, дали и тя ги прави толкова късно като Стаменов? Казаха ми, че утре ще ми се обадят да ми кажат точно в колко...
Трансфер?! Браво момиме. Стискам палци да зарадваш мъжа ти с перфектния подарък за Р.Д.  Hug

# 437
Да, мила, на ЕЦ успяхме да извадим една прекрасна Я. И се оплоди и утре ще си я прибера. Господ да е с нас и да ни помогне да успеем!  Praynig Praynig Praynig

# 438
Да, мила, на ЕЦ успяхме да извадим една прекрасна Я. И се оплоди и утре ще си я прибера. Господ да е с нас и да ни помогне да успеем!  Praynig Praynig Praynig
Убедена съм, че ще се похвалиш след 14 дни Simple Smile изпращам ти цял тон полозителна енергия и още толкова пожелания за успешен финал Wink

# 439

Аз съм била и от 13:30 и от 16ч. Обаждат се 1,5-2 преди часа. Не е много времето ако не си от София.
УСПЕХ !

# 440
Работодателите вместо да съкращават момичета по време на инвитро, да вземат да се поинтересуват, какви възможности им предлага закона при дарение за фонд лечение на деца и асистирана репродукция  - цитирам по памет. Тогава вместо да съкращават служителките си, работничките си  по време на инвитро, ще искат да осребряват фактурите им  от стимулациите.
  bouquet

# 441
При стартиране на стимулация на 2-ри ден от цикъла няма преглед, нали, а само назначаване на медикаменти?Или?

# 442
  • София
При стартиране на стимулация на 2-ри ден от цикъла няма преглед, нали, а само назначаване на медикаменти?Или?

При мен имаше преглед

# 443
  • София
Има преглед. Трябва да се огледат яйчниците, матката, гледа се за задържани Ф, антрални Ф и чак тогава се назначават медикаментите

# 444
Че и хормони се пускат освен прегледа.

# 445
Благодаря Ви за отговорите. Взех си служебна бележка от болницата, пуснах и жалба до Инспекцията по труда. Предстой ми да говоря с адвокат по трудово право и ще пусна и жалба до комисията по дискриминация. Психическият тормоз е огромен. След като отказах да подпиша заповед за съкращение по взаимно съгласие, която не съм чела, бях заплашена с физическа саморазправа и сега не ме допускат до работното място. Въпреки това аз продължавам да си ходя на работа, викнах и свидетел, че не ме пускат. Подложена съм на публично унижение пред останалите колеги и заради преживяния стрес засега спрях процедурата, защото нямам финансова възможност, а и не съм сигурна дали ще ми платят изработените заплати. За съжаление от стреса не мога да спя, върнаха ми се паническите атаки. Но съм решила да си търся правата докрай. Благодаря Ви за помощта и моралната подкрепа.

# 446
Благодаря Ви за отговорите. Взех си служебна бележка от болницата, пуснах и жалба до Инспекцията по труда. Предстой ми да говоря с адвокат по трудово право и ще пусна и жалба до комисията по дискриминация. Психическият тормоз е огромен. След като отказах да подпиша заповед за съкращение по взаимно съгласие, която не съм чела, бях заплашена с физическа саморазправа и сега не ме допускат до работното място. Въпреки това аз продължавам да си ходя на работа, викнах и свидетел, че не ме пускат. Подложена съм на публично унижение пред останалите колеги и заради преживяния стрес засега спрях процедурата, защото нямам финансова възможност, а и не съм сигурна дали ще ми платят изработените заплати. За съжаление от стреса не мога да спя, върнаха ми се паническите атаки. Но съм решила да си търся правата докрай. Благодаря Ви за помощта и моралната подкрепа.
Ужасно съжалявам за това, което ти се случва Sad
Определено ходи всеки ден на работа - пък нека не те допускат. Защото в противен случай биха могли да те уволнят дисциплинарно за "неявяване на работа".
Стискам палци тази отвратителна ситуация да приключи възможно най-скоро.
Хич да не ти пука за "останалите колеги" - ако са съвестни ще те разберат и унижените ще са единствено работодателите... впрочем коя е фирмата? ако мислиш, че е удачно сподели та всички да ги сочим с пръст  #2gunfire
Предполагам колко ти е трудно и напрегнато - постарай се да си спокойна - все пак донякъде мечтата ти зависи от това... не си заслужава заради един (или няколко) нещастници да си съсипваш здравето и нервите...

# 447
  • София
Нямам думи за такива изроди ooooh!
Заслужават и телевизии да им викнеш, ама не знам дали ти е до това ooooh! ooooh! ooooh!

# 448
Обадиха ми се от Надежда и ме отложиха за събота... имало забавяне на ембриона и е на 5 клетки... Супер много се притесних.... Казаха, че може да си навакса развитието... Cry

# 449
  • Варна
Нямам думи за такива изроди ooooh!
Заслужават и телевизии да им викнеш, ама не знам дали ти е до това ooooh! ooooh! ooooh!

Егати уродите, бе братче...  ooooh!
Що не драснеш един мейл на Господарите?  newsm78
Всъщност може би е по-добре да мине първо консултацията ти с адвоката и да те посъветва той... Обаче и аз мисля, че трябва да ги "посочим с пръст" и да ги изтепосаме тук-там из НЕТ-а... Ако сега не смееш, то след като приключи всичко за теб. А не може ли да ги съдиш и за морални щети?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт