Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 243
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • на морето
Момичета, опитвам се да открия телефона на микробиологичната лаборатория в Надежда, много ми е важно, а на информация е постоянно заето. Имате ли представа какъв е?
А необходимо ли е да си правимнова регистрация за системата за он-лайн резултати, виждам, че вече е чрез ЕГН?

Пробвала съм да се свържа, но нямат отделен телефон (или поне така казват). Успях чрез тел. за записване на часове като обясних какъв е проблемът. После ми се обадиха биолозите.

# 466
По-рано резултата от микробиологията излизаше в системата с резултатите, сега нямам идея как са го направили.

# 467
И сега резултатът от МБ излиза в системата за онлайн резултати.
Само паролата за влизане в тази система си ги искаш от телефона на информация.

# 468
Някой правил ли е скоро разширена биопсия? За колко време е готов резултата и има ли промяна в цената?

# 469
Лилка, няма промяна в цената 480 лв ако са трите. Моята беше готова за 1 месец и два дена. Успех!

# 470
Wink

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 15:51 от olive1981

# 471
Здравейте, аз съм нова тук и искам да ви попитам и споделя своя проблем. Аз сам с диагноза вторична аменорея или по точно липса на лигавица в матката. Имам безброй маниполации правени и сега септември сам за първи път при Стаменов на преглед. Ако някой има подобен проблем моля ви да сподели.
Благодаря ви!

# 472
  • Варна
Всичко приключи в моя полза, но заради стреса, не мога да се зарадвам. Съкратиха ме по законната процедура, а адвокатът ме ме посъветва да не се занимавам повече с тях. Сега вече ще мога да мисля изцяло за инвитрото. Днес е денят на щастието, а още не мога да се успокоя. Но все пак стресът е доста голям.

Гадовете мръсни...  #Cussing out
А какво значи "съкратена по законната процедура"? Ще ти наплатят ли обезщетенията, които ти се полагат при съкращаване?

# 473
zima,ако не те притеснява ще споделиш ли няколко думи за тази вторична аменорея - в последствие ли се е получила, от хормоните ли е?
И аз имам доста слабичка лигавица 4мм след 12ти ден, ако мога така да се изразя, но доки каза, че от стимулацията ще стане ок.

# 474
  • Пловдив
Някой правил ли е скоро разширена биопсия? За колко време е готов резултата и има ли промяна в цената?
Аз правих на 6.03 и док ми каза след 15 дена да и пратя смс, но аз също знам че за около месец излиза, ще и пратя около 25 ден смс на док. Платих 330 лв.за две биопсии, имплантационна и имунохистологична, хормони не съм пускала, но с тях цената е 400 лв.

# 475
Благодаря за отговорите момичета   bouquet

# 476
Да се отчета след вчера:
10 ти ден от стимулацията, фоликулите са вече 11 броя с размери от 11мм до 16мм. Лигавицата е 8мм, М. С гонала приключихме и започнахме с Менопур 225 от вчера. Днес и утре съм на 150 единици. Менопура бил за доузряване на яйцеклетките.
Хормоните според мен обаче са малко ниски,но д-р Персенска каза че иска да са точно такива ,за да не се хиперстимулирам. Затова било по-добре с ниски дози и по-бавно да се напредва.
Ето и резултатите:
Естрадиол: 269 pg/ml
Прогестерон:0.14 ng/ml
Изписа ми Достинекс по 1/2 от вчера всяка вечер ( аз досега го пиех по 1/2 седмично ),отново напомни за капките Kavit и това е. На преглед съм в Понеделник и тогава ще пускам за последно пак двата хормона и ПКК. Вирусологията сме си я пуснали безплатно в РЗИ-то.
Как мислите , дали в Понеделник вечер ще е прегнила? newsm78

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 09:19 от Mery Dik

# 477
Момичета, утре ми е втори ден и се опитах да си запазя час за начало на стимулация при д-р Шефкетова. Отговориха ми, че лекарите не работят в неделя и се наложи да си запиша час за понеделник. Дали ще е късно, ако започна стимулацията в понеделник. Много ми е притеснено.

# 478
Ти обясни ли, че си за започване на стимулация? Не мисля, че 3-ти ден е късно, така че спокойно.

# 479
  • гр. София
Обикновено не е проблем 3-ти ден, аз съм почвала стимулация и на по-късен. Док ще прецени спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт