Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 138
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
  • София
на мен за лапароскопията ми казаха храна последно в 14 часа, към 15 изпих сиропчето и вода до 20 часа.
как се седи гладен и жаден до следобеда няма да споменавам, дано сега ги извършват по-рано тия операции.

# 616
  • София
А лапароскопия в какви случаи се прави?

# 617
  • София
на мен за лапароскопията ми казаха храна последно в 14 часа, към 15 изпих сиропчето и вода до 20 часа.
как се седи гладен и жаден до следобеда няма да споменавам, дано сега ги извършват по-рано тия операции.

Глада не е толкова страшен, аз и за трите си операции спирах яденето 1 ден преди това и още 2-3 дни след това не съм яла издържа се... то преди операция от напрежение не ми се и ядеше де.

SAB-f успех и всичко да мине по-бързо и по-леко

# 618
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Стар пациент съм на болница "Надежда", постоянно Ви чета и си отговарям на куп въпроси от Вашите постове. Благодаря Ви от сърце за споделените надежди, страхове и вяра. Не мога да намеря отговор на следния въпрос: след разширена биопсия мога ли да летя със самолет? Предполагам, че "да", тъй като манипулацията не е инвазивна, но все пак....Моля, ако някой може да сподели.Прегръщам Ви! Hug
White Pearl, след биопсията всичко можеш да си правиш,може да имаш малко болки в корема като при цикъл,но това не ти пречи да летиш. На мен вчера ми правиха биопсия и от тогава имам леко кървене, по-точно зацапване. Днес вече нямам болки, не съм пила никакъв обезболяващ хап, защото се търпеше. След биопсията пътувах 4 часа в най-голямата буря, за да се прибера и нямах проблем. Така ,че хвъркай си и успех!

# 619
Има клиники в които ти забраняват течности и храна след 9 вечерта, предхождаща операцията. Пие се слабително и сутринта те приемат и преди всичко започват с клизмата. Но какво ли се обяснявам, видно е, че си мислиш, че си запозната с вътрешните правила на всички болници...

Защо? Повярвах ти от раз, че има различни правила в различните клиники. Затова и коментирах, че съжалявам, че не съм била в друга болница. Мен това с глада много ме измъчи, а липсата на вода ме досъсипа, защото съм с доста ниско кръвно. Поне в Надежда, където си направих моето лапаро, процедурата беше храна до 14, очистително, течности до 21-22. На следващия ден ме оперираха по обяд. Като се събудих от упойката първата ми работа беше да се налея с вода - голяма грешка. Храната почака още, въобще не ми се ядеше след лапарото.

# 620
  • В сърцето на любимия човек
Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но наистина ли е необходимо да се епилира корема преди лапаро, не интимната зона, а корема?
Все пак жените не сме окосмени като мъжете  newsm78

# 621
  • София
Пънче,и двете зони трябва да са епилирани.Все пак правят разрези и на корема,може да стане инфекция от някое косъмче.На мен най неприятното от лапарото беше болката в гърдите от интубацията.  bouquet

# 622
Оооо, да, и тя е неприятна.

# 623
Благодаря ви!

# 624
  • София
Здравейте момичета, трябва да мина контролна колпоскопия и цитонамазка, досега съм ги правеила на друго мясно но този път съм решила да ги направя в Надежда. Въпросът ми е ако сте ги правили там да споделите за цената и това кой от лекарите ги прави.Ако имате добри впечАтления за някой от лекарите моля ви споделете.

# 625
Здравейте момичета, трябва да мина контролна колпоскопия и цитонамазка, досега съм ги правеила на друго мясно но този път съм решила да ги направя в Надежда. Въпросът ми е ако сте ги правили там да споделите за цената и това кой от лекарите ги прави.Ако имате добри впечАтления за някой от лекарите моля ви споделете.

Макси, аз се доверявам изцяло на д-р Людмил Еленчев - шеф на онкологията в "Надежда" (ако не се лъжа), перпоръчвам ти го силно. Колпоскопия, преглед и цитонамазка са 70 лева (за последно ги правих ноември 2014г.). Приема от понеделник до четвъртък от 14 до 16 часа, мисля, във втори кабинет. Там, слава богу не е особен наплив и може да си запишеш час за след ден-два. Дано съм ти била полезна.

# 626
  • София
Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но наистина ли е необходимо да се епилира корема преди лапаро, не интимната зона, а корема?
Все пак жените не сме окосмени като мъжете  newsm78
aз корема не го закачам, после да не започнат да растат с пълна сила тия ми ти косми.
минах и лапароксопия и секцио.
дори на секциото си отидох с растителност навсякъде, че бях планувана за след 3 дни.
едни девойки разчистиха каквото е нужно, корема не беше третиран.
но там някакви особени косми нямам  Rolling Eyes

# 627
  • София

Макси, аз се доверявам изцяло на д-р Людмил Еленчев - шеф на онкологията в "Надежда" (ако не се лъжа), перпоръчвам ти го силно. Колпоскопия, преглед и цитонамазка са 70 лева (за последно ги правих ноември 2014г.). Приема от понеделник до четвъртък от 14 до 16 часа, мисля, във втори кабинет. Там, слава богу не е особен наплив и може да си запишеш час за след ден-два. Дано съм ти била полезна.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
Марсче мерси и мен ме интересуваше същото,но мисля и микробиология да си пусна

# 629
  • Варна
Пънче,и двете зони трябва да са епилирани.Все пак правят разрези и на корема,може да стане инфекция от някое косъмче.На мен най неприятното от лапарото беше болката в гърдите от интубацията.  bouquet

Не съм си епилирала корема преди лапарото. Никой никога не ми е казвал подобно нещо. И те не са ми го епилирали, сигурна съм...  Wink

Относно приема в болницата за лапаро... Аз го правих 2013-та и тогава НЕ приемаха от предния ден. Оставаше се една вечер след операцията, но приемаха сутринта преди самото лапаро. Обаче да - казваха храна до 14.00ч. После очистително. Вода до 20.00ч. и после нищо... Това с пържолата е било жив късмет за случващото се после...

Общи условия

Активация на акаунт