Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 096
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
За сметка на това обяснява подробно и по два пъти. И най-важното е добър специалист, така че спокойно.

# 691
  • Перник
Момичета, каква"валидност" има ендометриалната биопсия?

# 692
Здравейте, аз започвам стимулация и ме е много страх от резултатите най вече.Досега съм била на инсета и  ЕЦ/ без резултат/.Нещо вярата и надеждата взеха да ме напускат.
Имам едно питане към тези минали на ЕЦ и стимулиран цикъл.Болката след пункцията при стимулирания цикъл по голяма ли, тъй като при мен на ЕЦ за болка не може да се говори.

# 693
  • София
Не е задължително да има болка и много зависи колко Я. е имало.

# 694
  • София
Здравейте, аз започвам стимулация и ме е много страх от резултатите най вече.Досега съм била на инсета и  ЕЦ/ без резултат/.Нещо вярата и надеждата взеха да ме напускат.
Имам едно питане към тези минали на ЕЦ и стимулиран цикъл.Болката след пункцията при стимулирания цикъл по голяма ли, тъй като при мен на ЕЦ за  Hug не може да се говори.

ketti, никакво предаване и никаква загуба на вяра и надежда не е позволена на силни момичета като нас , борещите се рожба. Затова сме длъжни да бъдем силни, вярващи и борбени момичета макар,че понякога ни е много трудно и изпитване както физическа така и психическа болка но ти гарантирам от личен опит, че това се забравя в момента в които видиш и прегърнеш рожбата си за първи път, а това малко същество е така съвършено че не се сещаш през какво е трябвало да минеш.
Относно въпросът ти за болката при пункцията на ЕЦ и стимулиран, аз от моя опит бих могла да ти споделя, че нито веднъж не съм изпитвала силна болка след пункция, а имам една на ЕЦ и пет стимулирани.
Желая ти успех, както и на всички момичета борещи се детенце, дано всяка от нас скоро прегръща рожбата си. Hug

# 695
ivankaka, Maksy благодаря Ви.
То е ясно че ще забравим, но нещото което ни тормози и притеснява е дали ще стигнем до там-да прегърнем рожбите си, макар че нещо ми подказва че всеки който се е захванал рано или късно ще има резултат mamma
А стимулацията допинася ли донякъде за по пълноценно узряване и развитие на яйцеклетките и по голям шанс за по нататъшно развите  в сравнение с ЕЦ
Предполага ли стимулацията положителен ефект върху качеството на яйцеклетките и ембрионите

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 16:29 от kеtti

# 696
  • Варна
Може ли някой, който е бил наскоро по дълъг протокол, да ми разкаже накратко как протича. След блокиращата инжекция на кой ден се ходи за стартиране на самата стимулация? А когато се сложи блокаж, има ли промяна в продължителността на цикъла?

# 697
  • София
след около две седмици се ходи за стимулация, понякога може и по-късно.
през това време трябва да мине някакъв цикъл, като последния може и да е по-дълго време, но може и да няма промяна. като започне стимулацията  вече си е стандартно, прегледи, инжекции и т.н.

някой да е постъпвал тия дни за някаква операция. казаха по новините че вече не трябват направления, дали е така  newsm78

# 698
  • София
Благодаря ,Марсче!     bouquet

Направих си микробиология и цито в Надежда, кога излизат резултатите?
Шефи каза,че започваме ин витро. Много съм уплашена,само пред вас го споделям. Пред ММ гледам да не се издавам,че ме е страх,че той е доста по- страхлив от мен . Laughing

# 699
Стефи, няма от какво да си уплашена-в добра клиника си, знаеш какво ще ти се прави. Аз първия път не бях чела и се шашках на всичко-да лежа ли, ходенето пречили, изпих ли хапчета ?. Най-важното е да си спокойна и да не го мислиш. Каквото е писано ще стане.

# 700
  • София
Стефи, няма от какво да си уплашена-в добра клиника си, знаеш какво ще ти се прави. Аз първия път не бях чела и се шашках на всичко-да лежа ли, ходенето пречили, изпих ли хапчета ?. Най-важното е да си спокойна и да не го мислиш. Каквото е писано ще стане.
Благодаря,Инче!  Hug

# 701
Как ли е Сааб, ако ме чете да пише как е при нея, че й предстоеше лапаро.
Мисля я.
Стеф, успех, мила.
Аз ще си почакам до към септември.

# 702
  • София
Благодаря ,Марсче!     bouquet

Направих си микробиология и цито в Надежда, кога излизат резултатите?
Шефи каза,че започваме ин витро. Много съм уплашена,само пред вас го споделям. Пред ММ гледам да не се издавам,че ме е страх,че той е доста по- страхлив от мен . Laughing

Вярвай на доктора, в добри ръце си Simple Smile Не е толкова страшно, особено пък за мъжката част Simple Smile
Хич не го щади толкова, тепърва ще трябва той да те подкрепя, на него няма какво да му правят. Стига сме ги "дондуркали" и крепили като яйца тия мъже Wink
Успешен старт и пухкав и ревлив финал   bouquet 

# 703
  • София
Герда,Надин ,благодаря !  Hug Hug
Без вас съвсем се бях разкиснала.
 Записах се и в темата ФАР. При следващият преглед ще се срещна с координаторката,но като се замисля колко време ще се почесват за отговор и ми става лошо. А и какъвто съм Марко Тотев   ooooh!

# 704
  • София
Герда,Надин ,благодаря !  Hug Hug
Без вас съвсем се бях разкиснала.
 Записах се и в темата ФАР. При следващият преглед ще се срещна с координаторката,но като се замисля колко време ще се почесват за отговор и ми става лошо. А и какъвто съм Марко Тотев   ooooh!

Можеш докато чакаш, да направиш опит на ЕЦ или с лека стимулация. Може пък и да не стигнеш до фонда (дай Боже)
Не си повтаряй, такива неща за късмета Simple Smile мисли положително

Общи условия

Активация на акаунт