Прахосмукачка робот - 7

• 82 425
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, най-вероятно така ще се получи  Embarassed, но ми идва скъпа за моя джоб. За това ще взема и по-евтини модели за проба.
Някой има ли Neato Pro? В амазон е на много хубава цена и започнах да го обмислям.

# 631
  • София
Здравейте,

намърдвам се и аз в тази тема. След четири месеца четене, сравняване и разглеждане, от днес съм горд собственик на LG  Mr. Green
Сега се зарежда, но нямам търпение да я пусна. В тази връзка е и първият ми въпрос - четох тук, че ги зареждате преди първото пускане от порядъка на 13 - 15 часа, но не намерих нищо в книжката с инструкции на тази тема.  newsm78 Така или иначе я включих, предполагам ще ме извести когато е готова.  Whistling

# 632
  • SF
Аз не съм я зареждала толкова часове. Нямах търпение и когато изписука, че е заредена, я пуснах да чисти.
Някой каза, че тези първоначални 16-часови зареждания са останали в главата на хората още от времето на първите телефони, които по инструкция трябваше така да се зарежда батерията. Сигурно и други електроуреди са били на този принцип. Вече не. Не знам дали е истина, не съм се задълбочавала да проследя развитието на батериите.

# 633
  • в 1001-та нощ
Има си упътване - най-добре всеки да си прочете за своя модел, защото може да са с различни батерии  Peace

# 634
Намаления на Irobot в Техномаркет (тикнете вдясно Irobot Corp.):

http://www.technomarket.bg/browse/225#[{%22name%22%3A%22filter[price

# 635
Обратно на всичко написано до тук - ние първо го изцедихме до край и след това го заредихме нацяло.

# 636
  • София
Благодаря ви  Peace Вече е зареден, изпробван и т.н. Доволна съм.

# 637
Това в момента най-ниските цени ли са айробот? Гледам 870 е с над 200 лв намаление

# 638
  • София
Намаления на Irobot в Техномаркет (тикнете вдясно Irobot Corp.):

http://www.technomarket.bg/browse/225#[{%22name%22%3A%22filter[price
Много ти благодаря за споделената информация!  Simple Smile
Благодарение на теб вече съм собственик на Румба! Още не ми се вярва. Дано да съм доволна и с чиста къща.

# 639
 М   Честито !!!! Със здраве дълго и безпроблемно да си я ползваш !!!
Аз се загледах във Бравата , още и се чудя , че имам две парочистачки , мопове... Май е на добра цена сега.... newsm78

# 640
Момичета, бих искала да попитам роботите, които ползвате, имат ли функция и за мокро почистване след сухото? Или само някои модели имат? Или нямат? В офертите на Техномаркет видях един робот, за който като че ли изрично пише, че е за мокро почистване, което изключва ли сухото?
Изпитвам остра нужда от подобно нещо в къщи с куче и котка. Трудно ми е да убедя мъжа ми обаче. Whistling

# 641
  • Пловдив
Здравейте!Мисля да си взема  IROBOT ROOMBA 785 .Как мислите ще ми върши ли работа?Робота ще трябва да почиства ламинат,теракот и да се справи с ежегодния космопад при моя домашен любимец-мопс ThinkingОтдавна хвърлям по едно око на темата и знам,че повечето от вас са много доволни от домашните си помощници.По спомени някои от момичетата тук имат същия робот,надявам се да се включат с мнение за този модел.
Благодаря предварително  Hug

# 642
  • Русе
Аз имам 780 вече 3 г мисля, не знам каква е разликата със 785, но ще ти свърши повече от отлична работа.

# 643
Аз имам 780 вече 3 г мисля, не знам каква е разликата със 785, но ще ти свърши повече от отлична работа.

За мокро има ли? Или много искам... Whistling

# 644
  • Пловдив
Благодаря ти  bouquetВече я поръчах,възползвах се от промоцията на Техномаркет и се надявам тези дни да я получа  Peace Със сигурност ще имам много въпроси   newsm78 ,надявам се да помагате  Hug
polin_a този модел е само за сухо почистване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт