Прахосмукачка робот - 7

• 82 416
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Може ли някой да сподели мнения или впечатления (ако някой го притежава..?)от този робот-прахосмукачка? http://www.ebay.com/itm/iCLEBO-ARTE-YCR-M05-10-Robot-Vacuum-Clea … sh=item2ed23981a3

Има много положителни мнения в YOUTUBE  от руснаци и други притежатели но ще се радвам и ако някой тук даде мнение:)) ПОЗДРАВИ!

# 616
Здравейте,
някой да е купувал резервни части за LG от Бг - интересува ме от къде мога да се купят и евентуално на каква цена. Трябва ми една странична четка.
Благодаря предварително!
Не знам дали ще намериш и дали ще си струва. По-назад писах по въпроса с частите за ЛГ. Аз съм доволна. За една седмица точно пристигнаха. 8 паунда е доставката. Не е чак толкова много  Peace

# 617
Я да попиша и аз тук Simple Smile От 5 години имам Румба 521 - сметнах, че екстрите на по-скъпите модели не са ми нужни и затова се спрях на нея - изключително доволна съм. След като след 4 почна да поиздъхва я носихме на ремонт та изкара до сега и реших да я пенсионирам. Новият помощник вкъщи е Румба 620 - оня ден пристигна и съм очарована - като цяло е като 521 модела, но е дооста по-тиха. Или нашата като се беше пораздрънкала и стана доста шумна...
И друго да споделя - ММ се беше меракландисал да купуваме Хобот-а, но намери и взехме вкъщи за проба - ами не съм впечатлена ама хич. Слагаш някъде на прозореца, тя тръгва да се катери и като опре до горните ръбове на дограмата започва да слиза надолу. За алгоритъм на чистене е ок, още повече че и ръчно с дистанционното можеш да си я движиш. Но трябва да се седи при нея - тая по едно време насред прозореца реши,че е свършила и спря и чака... После пък трябва да я махнеш и да и смениш кърпите със сухи и пак да си мине. Но! прозореца ми пак не блестеше от чистота, а си е и голяяма галимация.
И последно и спирам- ставала за плочки в банята - пуснахме я и там,но нашите плочки не са до тавана - е заизкачва се и в края явно като не опря някакъв край, на ръба измрънка грешка и спря.
Ми - това е. И както каза някой по-напред - всеки ден, в който съм лишена от Румбичката си, чувствам като вечност и някакси къщата ми изглежда мръсна каквото и да правя. В събота я открих предната,че вече и не смуче, в понеделник ММ беше в магазина за новата Simple Smile
Малко дълго стана, но дано съм била полезна  Hug

Според мен за хобота..всеки, ако си реши де, е по-добре да тества..Аз има приятелка, която много му се кефи, на мен лично не ми върши работа(взех го от нея да го пробвам), много са ми малки прозорците и трябва да се мести нон стоп, което е малко досадно Simple Smile та, по-добре тествайте Simple Smile

# 618
Здравейте,
някой да е купувал резервни части за LG от Бг - интересува ме от къде мога да се купят и евентуално на каква цена. Трябва ми една странична четка.
Благодаря предварително!
Не знам дали ще намериш и дали ще си струва. По-назад писах по въпроса с частите за ЛГ. Аз съм доволна. За една седмица точно пристигнаха. 8 паунда е доставката. Не е чак толкова много  Peace

Да, твоите коментари ги видях   bouquet
Реших за всеки случай да пробвам - може пък някой да е попаднал на евтини оригинални резервни части и в БГ  Mr. Green
По принцип в момента ми трябва само една странична четка, но явно ще поръчам и някои други резервни за да се оправдае доставката все пак  Peace

# 619
Ами аз предложих ако някой иска да делим доставка, но за следващия път като се наложи може да се съберем повече хора. Две-три да сме пак ще е по-добре. То дори и в БГ да се намерят пак ще си има доставка някаква. Peace

# 620
  • София
Дами привет  Hug,
Страхотна тема сте заформили! От известно време ММ ми пусна мухата да си купим роботизирана прахосмукачка. Дърпах се до сега, но май вече и аз искам. Дъщеря ми само хвърля, маже и цапа с храна (и не само!) по пода чистя по 3-4 пъти на ден и все си е мръсно. Ще взема за проба преди покупка😊, но да ви попитам как се справя с храна по пода или не трябва да я пускам върху такива участъци? На дивана може ли да я пусна, че и по него има безброй трохи...
Благодари ви Simple Smile

# 621
С храна по пода няма проблем стига да не е течна ( супа  например) , за дивана не знам , там обирам с голямата прахосмукачка ( аз основно за това я вадя )  Вземи тествай и ще се убедиш , че е незаменим помощник  Wink

# 622
Имам спешно питане - има ли притежателки на Самсунг в темичката?
Налага ми се да го разглобя роботчо, че виждам че е натрупал мръсотия под "гнездото" за голямата четка - но не знам как - махал ли е някой тази сива кутия , в която се поставя четката

# 623
  • Русе
Не се маха. На сервиз за почистване  Peace

# 624
  • сф
здравейте!

имам нужда от бързо допитване: нужна ми е прахосмукачка робот за жилище без килими около 70 кв.м. не държа на функция моп, не ми трябват виртуални стени, не държа и на докинг станция. ще поръчвам от немския амазон.
преди време имах агама - като изключим, че се амортизира много бързо, бях доволна от работата която вършеше. малко се притеснявам да поръчвам на сляпо, за да не попадна пак на толкова бързо чупеща се машинка. благодаря ви предварително!

# 625
  • Русе
Най-евтиния и базов модел на Румба или ЛГ ще ти свърши идеална работа.

# 626
  • в 1001-та нощ
Даже не съм очаквала, че може и без докинг станция  Crazy

# 627
Здравейте! Отскоро следя темата с идеята да се ориентирам по-добре в предлагането и да избера модел. Нужен ми е за почисване само на една стая, която е на ламиниран паркет. Заглеждам Румба 620 и я намирам в ибей за 540лв, а тук е около 140 лв по-скъпа  Thinking Някой купувал ли е от ибей и съответно тогава как стои въпроса с гаранция и сервиз? Колко често горе-долу се налага да се носи в сервиз за подмяна на части и т.н.?
В сайта http://www.irobot.bg/%D0%9B%D0%98%D0%97%D0%98%D0%9D%D0%93-%D0%9D … %D0%A2%D0%90.html виждам, че има възможност да се вземе робот под наем за тест у дома, но нищо не ми се отваря. Някой знае ли какви са условията и дали от оторизираните представителства (напр. Технополис) предлагат също тази опция? Аз ще се обадя да питам, но трябва чак в понеделник. Май засега това се сещам, ще продължавам да чета вашите мнения.

# 628
  • София
Benita 2010 Благодаря за отговора  Hug Точно засъханала супа имах предвид. Моя приятелка ще ми даде за седмица Румба 880 да я тествам Simple Smile, но ще поискам за тест и някой по-евтин модел. Като ви чета се размечетах и за Брава  Peace. При мен апетитът дойде още преди яденето  Blush. Вече си представям как те ще чистят, а аз ще мога да съм по-дълго време с детето.

# 629
Seti Beti , Техополис и Техномаркет нямат такава опция за тестване , аз съм вземала тестови робот на Неато и след това не устоях и си купих / въпреки ,че имам и Самсунг/ . Наистина е най добре да пробваш два ,за да видиш разликите и да си прецениш кой би ти вършил работа. Условията за тестване навсякъде са едни : плащаш стойноста на робота ,ползваш 2,3 дни , връщаш го и ти връщат парите. Разхода ти е само  куриерските такси.

М, като вземеш за проба Румба 880 ,ме съмнява ,че ще искаш друга  Mr. Green / това мисля е от последните им модели /

Общи условия

Активация на акаунт