Проблемни отношения с по-малък партньор

• 16 989
  • 120
  •   1
Отговори
# 90
  • В градината...
Ина, трябваше да започнеш с това, че не си се развела. Това доста осветлява нещата.
Аз съм по-голямата. Родителите му, по-скоро свекърът, надигна вой, но като се запозна с мен, по-хубава снаха вече няма  Peace Действайте, престрашете се и двамата в своя си план и ако не ви стиска, се разделете.

# 91
Авторката пак не разбра - никой не те критикува , за това че не си останала с мъжа си . Както казах случват се такива неща не всеки остава с партньора си до смъртта . Критикуваме те , че се вайкаш за много по- несъществени неща . Що за оправдание е чуването по телефона . Пиши му мейл и толкова . Със сигурност можеш да подадеш документи за развод и без него . Тук съм чела някъде тема за жена ,  чийто мъж бе в чужбина потърси темата . Те си намират начин да го уведомят това не е твоя грижа . И как може говориш глупости от сорта - всичко да ми взима - що за безотговорност . Като ти вземе всичко ти къде ще останеш с децата ( или ще търтиш с новия някъдепък децата да се оправят ) и той може да си създаде ново семейство и те нищо да не получат . Сина ти е вече на 18 каза ами след няколко години може и той да има нужда от помощ като създава свое семейство и какво ще е виновен че родителите му на дърта възраст са решили да се развеждат и да делят имущество . Вместо да се тюхкаш за роднини разни говори с децата си  и ги подготви за развода . И не сме тук млади и зелени и за това да си позволяваме критика . Колко си млад не е от значение , а е от значение какво си преживял . Някой преживяват твойте вълнения на 25.

# 92
  • София
Ina, всеки, ама всеки, който е пожелал се е развел. Има ли желание, има и начин. За мен ти просто не искаш да се разведеш, но пък искаш да бъдеш представена официално на родителите на новия. Странно е...

Мхм.
Да не говорим, че аз никъде не прочетох и официално да са се разделили с мъжа й. Той изобщо знае ли, че сте разделени и ще се развеждате?

# 93
  • София
Не захвърляй с лека ръка това, което сте постигнали заедно с новия ти приятел.
За развода мога да те разбера, въпреки че знаеш че е неизбежен го отлагаш във времето. Имам приятелка, която беше в подобна ситуация, разведе се след пет години. Ако той те обича и родителите му ще те приемат рано или късно.

# 94
Дисекция на живота си е нужно ти самата да направиш. Един мъж се е появил в правилния момент, за да запълни една липса. Това не значи, че той ще ти бъде съпруг и баща на децата. Отстрани изобщо не е така, а ти си готова 'да се откажеш от всичко'(типично за влюбена жена), само за да бъдеш с него. Ами, ако след година нещата се влошат и се появи трети? Не си насилвай късмета, а мисли рационално. Не всички мъже са като съпруга ти, гарантирам ти го. И няма как да знаеш новия от кои е, докато си още на гребена на вълната. А това си личи от подредбата на приоритетите ти.

# 95
То толкоз забатачено, че няма накъде. Младежът имал ли е друга сериозна връзка досега? Щото ми се чини, че сте му сефтето. Пълна каша му е в главата. Да се откаже да има собствени деца, в името на ... любовта към вас, не е ли лекомислено спрямо него самия? И вие сте съгласна с това в името на ... любовта си към него ли, към себе си ли? Не заравяте ли бомба със закъснител в отношенията си?

# 96
Принципно нещата се изясняват ,не че не искаш ,просто не можеш да дариш дете.Това е различно. Другото-  и година още да сте заедно и да се обичате си струва ,пък дали ще те приемат  родителите му ,не бързай ,няма дае  лесно и отведнъж.Просто живей  и се радвай на моментите. За другото господ да мисли.Децата ти така или иначе ще пораснати  ще се отделят.Като имат деца ще те разберат.И преди това но тогава ще е  със сигурност. Щом това е твоят човек ,живей и не се обръщай назад и  не мисли .Колкото -толкова щастие.По добре така отколкото и без него.

# 97
То толкоз забатачено, че няма накъде. Младежът имал ли е друга сериозна връзка досега? Щото ми се чини, че сте му сефтето. Пълна каша му е в главата. Да се откаже да има собствени деца, в името на ... любовта към вас, не е ли лекомислено спрямо него самия?

Peace

Ina, всеки, ама всеки, който е пожелал се е развел. Има ли желание, има и начин. За мен ти просто не искаш да се разведеш, но пък искаш да бъдеш представена официално на родителите на новия. Странно е...

Мхм.
Да не говорим, че аз никъде не прочетох и официално да са се разделили с мъжа й. Той изобщо знае ли, че сте разделени и ще се развеждате?

Peace

# 98
При тази липса на комуникация едва ли мъжа и е в час с нещо.
Децата вече не са толкова деца, при положение че едното е на 18г.
Има мъже, които не искат деца....ако този е от тях, няма да има особен проблем с това.

# 99
Аз също подозирам че законният мъж на авторката не знае за връзката й въобще . Не е нужно да му е казала с кой точно но поне че има връзка . И как това не й е по- голям дерт от това че родителите на новия не знаят не знам . Освен това ти сама казваш и си противоречиш на темата - проблеми в отношенията с гаджето няма , сама каза , че се разбирате . Проблемите са лично твой свързани с неуредено семейно положение .

# 100
И да децата са големи , но независимо дали си на 5 или 35 на никое дете не му е кеф родителите му да се развеждат . Така че едва ли ще са на върха на вълната като чуят новината и може би е редно да отделиш време да ги подготвиш . Независимо че на теб не ти пука за бившия ти и няма какво да си кажете , децата го обичат както сама каза чакат го да си дойде . Той им е баща . Това е факт , който никой не може да промени

# 101
Аз също подозирам че законният мъж на авторката не знае за връзката й въобще .

Хаха, така ли стана сега. Еййй опасни сте, ц-ц-ц.  Joy

# 102
Еми така стана , нека тя да отговори , но казва че не знае за въпросния господин , а и че почти не комуникират и според мен той изобщо не знае , че все още законната му половинка има каквато и да е връзка .

# 103
Що трябва да знае,уж сте отворени и  съвременни.Аз я разбрах още в началото ,че няма развод,намекна само.Но разбирам и че все едно има,един подпис ли е проблемът.Не иска този мъж ,тя си знае защо.Иска друг и грешката и е ,че прибързва.Иска да е както  за пръв път ,първа любов а така няма как да стане. ще има огорчения ,борба ,и ако има късмет накрая  ще е обичана жена. Или самотна.Според  както стане.

# 104
Еми добре тогава нека хич не се развежда щом няма значение . Аз не виждам как човек може да гради отношения с един като още има такива с друг , макар и формални и само на хартия . Това не в гимназията - днеска съм с тоя на кафе , утре с другия . Много незряло мислене

Общи условия

Активация на акаунт