Интериорен стил по аматьорски - 32

• 62 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Има ли, много хубави и слънчеви жълти аксесоари Heart Eyes

Изпитвам ужасна непоносимост към ламината. Съжалявам.
Предпочитам балатум!

Нова, никога не бих се захванала с цялото това къртене, събаряне, преместване, при положение, че скоро ще строите ново. За мен 5 години са като вятърен повей. Аз принципно не обичам да правя временни неща. Но вие си знаете, може положението да е абсолютно непоносимо..
Както и да е.... на твое място бих се замислила за пейка, вместо диван. Нещо такова. Срещу камината. Пейката с облегалка и мека седалка. И шкафовете вляво нещо не ми харесват с тази дълбочина newsm78
Сега пък видях това и също ми хареса като идея.

# 631
И другата ми любов- черно и бяло, което може да се комбинира с всеки Един цвят http://www.solebich.de/suche?keywords=Schwarz%20weiss

Относно пейката, от опит: задължително с облегалка, защото иначе е толкова неудобно,че направо ще я намразите!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:25 от Има ли значение?

# 632
Да! И в кухнята ми ще има черно-бяло. И на мен ми е любимо Heart Eyes

# 633
  • На брега
Благодаря! Втория чертеж с двуредова кухня ли е? Ще ги направя в 3Д да се ориентирам. Добре е да имам диван. Аз активно си го ползвам и се изтягам на него Mr. Green! Другото - ниска съм и наистина си почивам повече на ниска мебел заради дължината на костите и ъгъла при сгъване в коляното.

За ламината, признавам, че нямам никакъв опит и наблюдения. Винаги сме били с паркет, дюшеме или теракота. Това за балатума много сериозно ми беше влязло в главата по едно време. Не става въпрос за обикновените балатуми и линолеуми, а за едни по-дебели (като каучукови или гумирани) подови покрития, които са много издръжливи на износване и мястото на снаждане се лепи термично. Издръжливи са щом ги използват във фитнес зали, болници и т.н. Ние сложихме дюшеме на двора под открито небе:))), това с ламината е първоначално решение! Ще преценим спрямо бюджета...

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:32 от NovaTema

# 634
  • Варна
...
В дъното му (северозапад) ще разполагам кухнята. Ако сложа стъклени витрини за да отразяват светлина ще искам стъклото да имитира старо стъкло - това е другото, което знам, че искам. Стъклените парчета да са груби, полупрозрачни и с кръгли удебеления в средата, като дъно на буркан...
Може ли да покажеш това стъкло?

# 635
Може ли да покажеш това стъкло?

Скрит текст:

В Италия все още се срещат автентични такива прозорци по стари палаци и църкви (и не само, в Холандия, Белгия, Франция също съм виждала...). Последно гледах една малка къща на канал гранде във Венеция с много прозорци на последния етаж - всичките такива. Тази втората снимка е от модерна преработка и малко са прекалили с шаренийката, по-често са само жълти стъклата.

Хехе, ето го къщенцето (by night). Това ниското с бялото балконче и шесте бели колони. Та, прозорците на остъкления балкон Mr. Green са всичките от такова стъкло с кръгли оловни рамки.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 11:46 от Barbabeau

# 636
  • Варна
Да призная на мен ми действат на психиката черно бели шахмати и спирали. А и ранния интериор на американския fast food е може би единствения стил, който бих подминала.

Имаше един стар филм - хипноза, едно стълбище спираловидно, тиктакащ часовник и шахматни бели черни плочки...

newsm78 Интересно, но като килим на зиг-заг и рае или мароканските мотиви не ми действа така.

# 637
http://nicety.livejournal.com/1647327.html

Не бях виждала кухня с метален плот от много, много години.  Grinning

# 638
http://nicety.livejournal.com/1647327.html

Не бях виждала кухня с метален плот от много, много години.  Grinning

Веднага се нанасям.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 639
Аз обмислям един проект за входна врата с витраж. Цените са доста солени и проучвам възможността да направя нещо простичко собственоръчно с оловна лента, дори свалих няколко семпли модела ала Франк Лойд Райт, но предвид пълната ми неопитност резултатът е непредвидим Simple Smile.
Ами като за кухненски витринки правят витражчета. Предлагат се, но не знам доколко има свобода в избора. На моята кухня имам две вратички с витраж с отделни парчета и оловна лента, не е съвсем бутафорна имитация.
Ти май си от Варна? Но ако имаш път към София, иди в "Жадната Ламя" Simple Smile))))) (много хубаво кръчме, няма да съжаляваш Wink особено лятото), разгледай им прозорците и питай собственика как и къде. Това е стъклопакет, обаче с витраж (още). Изглежда ми по-яко нещо Simple Smile, тези за кухни са с много тънки стъкла.
Друг съвременен и по-евтин вариант е щамповано цветно стъкло.
Много са готини на Франк Лойд Райт. Simple Smile Peace

# 640
  • софия
Много сладко жилище!
Дръжките на кухнята са  Heart Eyes
Много ми хареса стената на спалнята с прозорците  Heart Eyes

# 641
  • На брега
Барба, тези витражи за страхотни! Аз дори не си го представях така - на кръгчета в оловна решетка. По-скоро, като съвременния вариант на щамповано стъкло, която показваш. В средата на всяко стъклено квадратче (представях си квадратчета в стандартна витрина) да има такова удебеление като дъно на буркан Laughing. Дори не знам дали е практически изпълнимо.
Дорис, всичко ми е само идея. Все си мисля, че ако тръгна да търся вариант за подобни стъкла все ще има някакви предложения. Оптимист съм! Имам някакви контакти и в Инхом. Там нали имат музей на стъклото, провеждат открити уроци по отливане и издухване на стъкло. Нищо не ми пречи да ги питам.
Церемония, мога ли да използван точната дума тезгях? Heart Eyes Аз много си падам по този тип соц-тезгях и се пробвах да прокарам идеята за вкъщи, но не се прие.
ПП Дорис, направих една бърза справка да не объркам стъкларските фабрики, защото и в Аксаково има две, като едната е с подобно име. За Белославската говоря.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 13:59 от NovaTema

# 642
Тезгяхът е още много неща освен кухненски плот и не е в никакъв случай соц-изобретение Simple Smile
Витражи и аз много харесвам Peace

# 643
  • Варна
Барб вратата с витража ми хареса, нещо подобно, но без извити форми, че как ще ги режа Simple Smile И да, може да се вложи между стъклопакет  питах, така може би ако се разпадне поне няма да духа  Confused

Но това жълтото стъкло също е идейно.

В София ми се налага да ходя през май, ще отида да ги видя наистина.

# 644
  • На брега
Тезгяхът е още много неща освен кухненски плот и не е в никакъв случай соц-изобретение Simple Smile
Съгласна съм! Само ми стана смешно и мило, кат се сетих за тези наименования - тезгях, мокър бюфет...

Общи условия

Активация на акаунт