На колко години станахте майка?

• 67 690
  • 675
  •   1
Отговори
# 435
Е айде стига , не всички на 20+ са сексуално неграмотни . Стига вече .

# 436

На 40 със сигурност имаш сигурен договор,пък ако те уволнят,може да си доплатиш за пенсия(не ми е потвърдена информацията,не се наемам да твърдя,че е напълно вярно) ,със сигурност родителите ако са живи,с пенсионери и могат да помагат,ако съпругът е по-голям - излиза скоро в пенсия и може да поеме грижи и т.н.

Абе как ще излиза скоро в пенсия, ти знаеш ли колко още има да се работи от 40 до пенсия? И как ще си купиш стаж за 20+ години?

Девойки, моля ви се. Сега сте на 20 и си мислите, че на 40 и отгоре хората са старци безподобни, но времето минава много бързо и в това време трябва да се ограмотите максимално по всички въпроси, а не само как се правят деца Grinning

# 437
Вълшебство, току-що, след проверка в Интернет, установих, че вече има синоним на удържам и той е одържам   #Crazy #Crazy #Crazy Това, вероятно, е направено в съответствие с идеята да бъде премахнат пълният член в българския език, защото много го бъркали  Joy Joy Joy

Тук връзката в члена не я разбрах. Ще го Одържат ли? Ще го Удържат ли този ...хм...член? Embarassed

сАжЕлявам  Joy Joy Joy, връзката е следната - щом масово се е наложил грешен правопис, начинът да бъде избегнато това не е да ограмотим грешащите, а да направим грешката правило , това ми беше мисълта  Wink

Ааааа, чукча разбрал. Не сАжЕлявай!  Hug

# 438

Joy Не видях някой да е употребил "сексуално" за неграмотни? Определено раждащите на 20 са сексуално грамотни  Joy

# 439
  • Драгоман
Цитат
А това за смелостта на 20 годишните  Very Happy - моля ви се значи, прочетете някои актуални теми във форума, за да разберете за какво става дума  ooooh! - невръстна девойка  Wink за една седмица е правила секс, първо, два пъти със случаен "приятел", който бил свършвал в нея ( Naughty), но тя се била подмивала, а след тези 2 "случайни" пъти е правила секс няколко пъти и с постоянното си гадже, бременна е, не знае кой е бащата - случайният или постоянният, но много си иска бебето и търси съвет във форума какво да прави  Laughing Та за каква смелост говорим  newsm78

И аз я четох тази тема, но не значи, че всяка жена на 20 прави като конкретната потребителка и че всички са безрасъдни и безотговорни.

# 440

Joy Не видях някой да е употребил "сексуално" за неграмотни? Определено раждащите на 20 са сексуално грамотни  Joy

Чакай сега, сексуално отворена не значи сексуално грамотна. За справка, всички безумни теми във форума, озаглавени "Бременна ли съм?"

# 441
Повече от ясно е медицината се е изказала по въпроса кога е най- приемливо жената да ражда от тук на сетне няма смисъл да се обиждате на млади и неуки и дърти първескини! То е ясно , че не всеки може да срещне идеалния партньор в рамките на тези възрастови граници . Има и морална страна въпроса - и да ясно е , че никой не може да ти каже да не раждаш на 50 . Колкото и да чоплим тук жените които раждат над 50 не са толкова много . Баби или не те си знаят . Както Прекрасна се изказа по- нагоре и на мен ми се иска да си бях поживяла с моя мъж . Бързо се оженихме , бързо забременях и родих . Не сме ходили почти никъде само двамата . Преди това 8 години си ходихме само двамата с бившия ми и кел файда - ни коте , ни бебе . Всички пътувания с предишния изобщо не са ми толкова важни колкото преживяното със съпруга ми . Но човек няма как да знае всичко което ще му се случи в този живот та да планира . И все пак за себе си поне си извадих извода , че когато една от най- големите ти мечти е да имаш деца , не бива да си подаряваш времето на хора , които нехаят за това ..

# 442
И все пак за себе си поне си извадих извода , че когато една от най- големите ти мечти е да имаш деца , не бива да си подаряваш времето на хора , които нехаят за това ..

Peace
 Абсолютно вярно.

# 443
  • SF
Тази тема е бисер до бисера, мила, моя, майнольо.

Първо, това със социалното майчинството. Пълни глупости написа една потребителка.
Второ, това с осиновяването от сама жена, е тотална дезинформация, която е редно Esmee да изтрие, защото кой знае коя кукувица ще й се върже.

Прекалено много запетайки използваш и майно льо се пише отделно. Не дезинформираме никого с мненията си, които споделяме. Ако някой се облегне на писанията тук и на тази база реши какво да прави със живота си, горкия човечец!
За осиновяването от сама жена, оставам на позицията си. А който я прочете и прецени - да не осиновява! Ти, ако имаш нещо да добавиш - моля! Остават още около 20 страници, преди да закрият темата. То е ясно, че сега всеки може да залива с примери как познава една жена, която.... (нямала мъж, нямала пари, нямала работа, но много искала детенце и си осиновила, и си го отгледала, и без пари ставало, и един мърмот...)

# 444
 Аз всъщност познавам една жена, която е сама и си осинови едногодишно бебе на 46, но не е без работа - нотариус е Grinning

Надявам се да няма такива жестоки рестрикции за неомъжените жени, защото ми се виждат несправедливи.

# 445
Аз, скъпа ми, Есмее, ще те потупам по рамото за вярата ти, ще приема всичките ти забележки и утре вечер, когато племенницата ми дойде у дома, за да гостува на братовчедите си, преди да я завия за лека нощ, ще си спомня за теб. Майка й, сещаш се, е жена без партньор, сама кандидатства за осиновяване, никога не е била омъжена, прехвърлила е четиридесетте. Племенницата ми е на три, с майка си е от година и половина.
А, да, и майка й дори няма висше. Но пък умее да чете с разбиране явно. Но пък това идва свише.

Мила, моя, майнольо.  Mr. Green

# 446
  • SF
 Приятно съм изненадана от примера ти. Радвам се, че някой не е дискриминирал жената само заради това, че няма партньор до себе си. Всеки заслужава да си има детенце и всяка леля - племенница. Аз също имам един положителен пример  близък (горе-долу близък) до мене, но там финансовото положение е много, много добро. Една майка се умори да чака любимия с любовта Wink
... и сега си има 2 близначки. Peace

# 447
Здравейте,
Станах майка за втори път на 38 години и между децата ми има 14 г  разлика
Ако има кой да ми помага в отглеждането още днес мога да зачена още едно макар, че съм на почти 39 години
Българка съм с добро образование и добра работа
Съжалявам, че чак сега осъзнавам колко ценно нещо са децата и определено не разчитам и не ги определям като "тези които ще ме гледат...."
Да, понякога мисля, че би било добре да не съм в държавата България, но определено искам да живея в страната България

# 448
Прекалено е просташки спорът ви за старите и младите майки! Никой на никой не може да каже кога ще ражда, не знаем също и през какво е минала тази жена на 20,40 или дори 50, за да има деца ! Познавам добри майки и на 20 и на 40 за 50 нямам познати и мисля ,че са по принцип по малко!

# 449
  • Sofia
Според мен най-добре да кажат мамите, които са родили и като по-млади и в по-зряла възраст. Няма как едните да кажат колко е прекрасно да родиш на 40 или 20, при условие, че не са изпитали другото. Както някоя майка да ме убеждава, колко е хубаво да имаш момчета, защото тя има две Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт