На колко години станахте майка?

• 67 669
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
24 първото, живот и здраве 25 второто. Представете си ако всеки роди на 35. И децата също до имат деца на 35. Колко човека ще станат прабаба или прадядо?

# 586
Аз родих на 23 смятам,че е идеална възраст за първо.А дай Боже към 28 вече може да помисля и за второ живи и здрави до тогава Simple Smile

# 587
  • Sofia
24 първото, живот и здраве 25 второто. Представете си ако всеки роди на 35. И децата също до имат деца на 35. Колко човека ще станат прабаба или прадядо?
Сега ще възникне въпроса дали има нужда някой да става прабаба...Лошото е, че ако всеки ражда на 40 може и баби да няма Confused

# 588
Сега ще възникне въпроса дали има нужда някой да става прабаба...

Не, но женицата може да я влече да стане баба още на 40. И без това, според някои постове по-горе, още на 35 се сбабичосват и ги морят ишиас и лумбаго, така че ще и е баш таман.

# 589
  • Варна
В родилното, където бях, имаше една прабаба на 42. Майката на бебето беше на 13, бабата на 28.

# 590
В родилното, където бях, имаше една прабаба на 42. Майката на бебето беше на 13, бабата на 28.

Леле!  ooooh! Мислех си, че аз познавам ултра-мега млада баба- на 36, ама ти ме разби с прабабата!

# 591

За циганите е така. На 60 вече са пра-пра-пра...

# 592

За циганите е така. На 60 вече са пра-пра-пра...

Спокойно те циканките рядко живеят до такава възраст.

# 593
Вече съм в 9-тия месец,а другия месец навършвам 23г.Мисля,че това е една много хубава възраст да станеш родител за първи път,особено когато си намерил и подходящият спътник в живота. Simple Smile

# 594
  • SF
Ако още не съм имала щастието да срещна таткото, с когото да си имаме бебе, знаете ли колко ще ме притесни фактът с популацията на бабите и дядовцие. Нека хората си доживяват до дълбоки старини, ако ще и като родители само.
Интересува ме личното ми щастие и това на детето ми. Какъв е този мотив с бабите!!

# 595
Е как какъв, темата трябва да се поддържа някак си... Wink

# 596
Хубаво е детето да си има баба и дядо пък ти си решавай.ай.В крайна сметка е избор.

# 597
  • SF
Моля???
Хубаво е да си има и леля и чичо, първи братовчеди...
В този ред на мисли, ти имаш ли брат или сестра? Женени ли са? Деца? С голяма разлика ли са с твоето? Щото, ако са с много голяма разлика братовчедите, това вече никак не е хубаво. Naughty И трябва да се вземат мерки. Сериозно ти го казвам.

# 598
Хубаво е детето да си има баба и дядо пък ти си решавай.ай.В крайна сметка е избор.

Хубаво е детето да си има баба и дядо, но по-важното е да има баща, който да го обича и да се грижи за него. Мисля, че това имаше предвид Есме. Невинаги е въпрос на избор на каква възраст точно ще срещнеш подходящ човек за родител на детето/децата си.

п.п. Специално при мен, и на 10 години да бях родила, детето ми пак нямаше да има дядо, поне не и от моя страна.

# 599
първото на 30, сега - ще видим  Wink

Това в България е голям проблем с тая възраст! Аз бях на 29 години, когато забременях с дъщеря ми и на всеки преглед не спираха да ми намекват и упрекват, че съм престаряла и съм хванала последния влак. Даже един доктор ми каза, че съм чакала прекалено дълго и вероятно детето щяло да бъде увредено, защото при такива "стари" така ставало! В същото време в чужбина на 35 жените им казват, че са в идеална възраст за първо.
За мен лично възрастта не е фактор - трябва да имаш 3 неща:
-възможност (сиреч да нямаш проблеми някакви сериозни)
-готовност (да си подготвена психически)
-подходящ партньор (ама и да не е, ако имаш предните 2, по-добре си го раждай и гледай!)

И последно: "Възрастта е нещо, което съществува само в ума ни. Ако не мислим за нея, тя не съществува." Марк Твен

Peace

Общи условия

Активация на акаунт