Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 531
  • 492
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти  Hug

# 361
.......................... кодът за Селебре + гланц бе вътре, но не са ми ги фактурирали. .........................

При мен дойде /81703/. Но напоследък и аз нещо недоглеждам, което може би значи умора от Ейвън.
Кодът е 81711, но във ф-рата - ни вест, ни кост.....няма и помен от код и продукти към него. В по-предната поръчка сложих  кода /81703/ само за гланц и тогава всичко беше наред - дойде.
    Грешките ми дойдоха от липсата на хартиени брошури у мен и от невъзможност да отворя и електронна брошура + бързане да пусна преди 14,30 ч - в последния момент.

# 362
  • София
.......................... кодът за Селебре + гланц бе вътре, но не са ми ги фактурирали. .........................

При мен дойде /81703/. Но напоследък и аз нещо недоглеждам, което може би значи умора от Ейвън.
Кодът е 81711, но във ф-рата - ни вест, ни кост.....няма и помен от код и продукти към него. В по-предната поръчка сложих  кода /81703/ само за гланц и тогава всичко беше наред - дойде.
    Грешките ми дойдоха от липсата на хартиени брошури у мен и от невъзможност да отворя и електронна брошура + бързане да пусна преди 14,30 ч - в последния момент.

Грешката е моя-за ниво 2 твоят код е верния. Може би защото вече си поръчала ниво 1 не можеш пак да поръчаш ниво 2. Поне това разбрах от листовката в допълнителната информация.

# 363
  • о`майна лунна нощ е
На 100% е така! Ако е въведен веднъж кодът за ниво 1, а после се достигне второто, няма да ви го доставят. Изрично е записано.

# 364
Видях, че пак пускат банския в кампания 7, та питането ми е към тези които го взехте миналата година.
Заслужава ли си, материята как е - стана ли на топчета при ползването и прането?
Миналата година до последно беше в недостиг и сега се колебая  отново.

# 365
На 100% е така! Ако е въведен веднъж кодът за ниво 1, а после се достигне второто, няма да ви го доставят. Изрично е записано.
Точно както казвате е, само едно от двете може да се поръча, не и двете, независимо, че са в различни поръчки.

# 366
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Видях, че пак пускат банския в кампания 7, та питането ми е към тези които го взехте миналата година.
Заслужава ли си, материята как е - стана ли на топчета при ползването и прането?
Миналата година до последно беше в недостиг и сега се колебая  отново.

за мен е разкошен Peace не е мръднал! Ползвах доста итензивно!

# 367
Здравейте! Интересувам се от очилата splendid bloom на стр 129 от каталога. Възможно ли е, който ги има да измери ширината им, защото тези 14.5 см. притесняват една моя клиентка. Нейните са 15.5 см. Благодаря, предварително.

# 368
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата без да съм представител на Avon! Може ли да ми дадете повече информация за процентите отстъпки при какви суми на поръчката се правят; някакви други подробности относно това да си представител на Avon. Искам да стана представител, нооо не съм съвсем сигурна  Embarassed, затова моля, ако някой желае да ми обясни повече, може и на лични. Благодаря и още един път извинете!

# 369
Здравейте! Интересувам се от очилата splendid bloom на стр 129 от каталога. Възможно ли е, който ги има да измери ширината им, защото тези 14.5 см. притесняват една моя клиентка. Нейните са 15.5 см. Благодаря, предварително.

Тесни са, стават за девойка с тясно лице.

За отстъпките  и условията - само на лични съобщения или разпитвате в някой офис на Ейвън.
Аз станах представител, без да имам каквито и било разяснения или знания за отстъпки, с времето идваха приятните и най-вече неприятните ейвънски изненади.

# 370
Не ми се ходи в офис на Avon без предварително инфо и бих отишла само, ако съм сигурна, че искам да стана представител, защото като отида там, знам ще успеят да ме омагьосат, затова попитах тук за информация!

# 371
В сайта при мен не се отваря офертата"Грабни любимите си продукти". Получих на имейл съобщение- виждам продуктите, но там пък не пише кое ниво колко е. Може ли някой да ми помогне,че в неделя ще пускам поръчка.

# 372
В сайта при мен не се отваря офертата"Грабни любимите си продукти". Получих на имейл съобщение- виждам продуктите, но там пък не пише кое ниво колко е. Може ли някой да ми помогне,че в неделя ще пускам поръчка.
Пгледни стр.20 тук в темата.

# 373
Момичета видяхте ли това: Стани експерт по Nutra Effects  ииии нищо не разбрах, кой ще получи подаръка?? Нещо не ми е ясно. А някой може ли да ми каже имало ли е мостра на BB разкрасяващия балсам Anew Ultimate?

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 20:40 от gostenkata75

# 374
  • София
Пгледни стр.20 тук в темата.

И при мен не се отваряше, но се оказа, че зарежда адски бавно.

Общи условия

Активация на акаунт