Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 536
  • 492
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Имам въпрос. Направих поръчката си и забравих да добавя номера на комплекта тоалетна вода Celebre и гланц за устни Ultra Glazewear. Може ли да се направи нещо, как може да се добави към поръчка, ако е фактурирана? Sad

Няма шанс  Confused  Или пускаш нова поръчка за 110лв.

А ако се обадя на главния офис в София и помоля, пак ли няма да стане...?

# 346
Няма шанс  Confused  Или пускаш нова поръчка за 110лв.

Елина

за забравани пише изрично в листовката че може да се поръча със всяка следваща поръчка в същата кампания. значи няма нужда от поръчка от 110 лева.

А ако се обадя на главния офис в София и помоля, пак ли няма да стане...?

можете да се обадите разбира но ви давам думата си че няма да се случи това з акоето ще се молите. условията са написани изрично в листовката към мотивацията. За да получите комплекта ако сте пропуснали/забравили  възможността е да пуснете нова поръчка до края на К05 или на стойност от 50,01 лева плюс кода на комплекта или поръчка от само  кода на комплекта като платите 3,75 такса обработка защото нямате пълноценна поръчка.

# 347
  bouquet  bouquet  bouquet
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!

Желая на всички колежки много,много здраве и малко ядове с Avon !

Въпросче имам,ако някой знае отговора-предварително благодаря !  bowuu
"Подаръчния" комплект по случай РД на представителя може да се поръча еднократно през което и да е време на годината,дори и РД все още да не е настъпил,нали?

# 348
  bouquet  bouquet  bouquet
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!

Желая на всички колежки много,много здраве и малко ядове с Avon !

Въпросче имам,ако някой знае отговора-предварително благодаря !  bowuu
"Подаръчния" комплект по случай РД на представителя може да се поръча еднократно през което и да е време на годината,дори и РД все още да не е настъпил,нали?
Доколкото знам, се поръчва в кампанията през която е рожденият ти ден.Не може по всяко време.

# 349
...
[/quote]
Доколкото знам, се поръчва в кампанията през която е рожденият ти ден.Не може по всяко време.
[/quote]

Точно така, комплекта може да се поръча само в кампанията в която попада датата на РД. Може да си напраивте експеримент да въведете кода на комплекта, но веднага ще ви го отразят и съответно доставят.

# 350
Аз пуснах днес поръчка за над 110 лв. и кодът за Селебре + гланц бе вътре, но не са ми ги фактурирали. Да не са изчерпани....а аз напразно да съм надувала поръчката до нужната сума Thinking От  месец насам една вярна стъпка не направих с този ейвън, все грешки,  все грешни кодове набирам и с кол центъра не се разбираме, ама този код по мотивационната бе верен.

# 351
  • София
Аз пуснах днес поръчка за над 110 лв. и кодът за Селебре + гланц бе вътре, но не са ми ги фактурирали. Да не са изчерпани....а аз напразно да съм надувала поръчката до нужната сума Thinking От  месец насам една вярна стъпка не направих с този ейвън, все грешки,  все грешни кодове набирам и с кол центъра не се разбираме, ама този код по мотивационната бе верен.

При мен дойде /81703/. Но напоследък и аз нещо недоглеждам, което може би значи умора от Ейвън.

# 352
Някой с мнение за Почистваща пяна Nutra Effects и Матиращ и освежаващ тоник Nutra Effects?

/извинявам се ако го пише .... чета, но може и да съм пропуснала ..../

# 353
Някой с мнение за Почистваща пяна Nutra Effects и Матиращ и освежаващ тоник Nutra Effects?

/извинявам се ако го пише .... чета, но може и да съм пропуснала ..../

Поръчах и пробвах и двата продукта. Тъй като съм с чувствителна кожа - категорично бих препоръчала пяната  - идеално почиства и освежава /кожата се чувства мека и гладка/. Разбира се тоника също е добър продукт, но при мен много изсушава кожата. Определено той е предназначен за хора с мазна или смесена кожа.

# 354
Благодаря... ще ги взема....

Още един въпрос имам .... опъва ми се Висшата Математика по Ейвън!!!! Grinning

Имам общо 4 продукта от стр. 9 (извайащите тялото Wink) два от които еднакви обаче.... това пречка ли е за ползването на специалната отстъпка?
Щото на преглед на сумата не ми я отразява.....

Доп условие не виждам във Фокуса....

# 355
Не е проблем, и аз имах 3 антицелулитни и един стягащ крем, пак си използваш максималната отстъпка :

# 356
Благодаря... ще ги взема....

Още един въпрос имам .... опъва ми се Висшата Математика по Ейвън!!!! Grinning

Имам общо 4 продукта от стр. 9 (извайащите тялото Wink) два от които еднакви обаче.... това пречка ли е за ползването на специалната отстъпка?
Щото на преглед на сумата не ми я отразява.....

Доп условие не виждам във Фокуса....

Щом иимаш 4 продукта от стр 9 ще ти бъдат фактурирани с по високата отстъпка; това че имаш еднакви не е проблем   bouquet

# 357
ВАЖНО! За всички топ-ки Wink ВЕЛИКДЕНСКИ КОМПЛЕКТ - easter
Код за поръчка: 80374
Комплектът се състои от:
-Парфюм ТТА TODAY с помпичка,50мл
-Стягащо масло за тяло с екстракт от колумбийско кафе,200мл
-Бронзираща пудра Luxe,10гр

НАЙ - НАКРАЯ НЕЩО ХУБАВО!   newsm44

# 358
Комплектът се състои от:

В тази кампания ли поръчваме този комплект? Цена?

# 359
Комплектът се състои от:

В тази кампания ли поръчваме този комплект? Цена?

да, в К 6 - цена 18,90

Общи условия

Активация на акаунт