Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 521
  • 492
  •   1
Отговори
# 390
нали видяхте че са пуснали играта на нутра ефект,,стани експерт на нутра ефект,,.който не е да влезе в сайта на представителя
Да, аз я видях и играхме с майка ми,

на тази игра като въвед аномер на представител- нищо не се случва.

# 391

на тази игра като въвед аномер на представител- нищо не се случва.
[/quote]
  като въведеш номера си и малко изчакваш и се появяват 5 Видеа.гледаш едното после отговаряш на въпроса и така и петте Видеа

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 20:41 от leady_23

# 392

като въведеш номера си и малко изчакваш и се появяват 5 Видеа.гледаш едното после отговаряш на въпроса и така и петте Видеа

Колкото и да чакам нищо не се случва.
както и вчера ..

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 21:21 от _re_ge

# 393
И аз си мислех че нищо не се случва, даже два дни само си отварях и затварях и накрая се усетих, че като се отвори страницата, трябва да върна малко нагоре, иначе нищо не се вижда. Поне при мен беше така

# 394
  • София
Прекрасна корица!

# 395
Смених браузера и стана.

# 396
  • Русе
А получихте ли обратен e-mail, че сте се регистрирали в играта? Защото аз не, а пишеше че ще ни уведомят.

# 397
  • Ботевград
При мен зарежда видеото, гледам го, отваря се въпросника и стои до средата на втори въпрос, надолу не мога да скролна и съответно не мога да го попълня. Смених браузера - не става, пак така ми стои - до втори въпрос  Rolling Eyes

# 398
При мен зарежда видеото, гледам го, отваря се въпросника и стои до средата на втори въпрос, надолу не мога да скролна и съответно не мога да го попълня. Смених браузера - не става, пак така ми стои - до втори въпрос  Rolling Eyes

И при мен проблема е такъв....  newsm78

# 399
Аз успях да отговоря на всички анкети ии какво следва, нямам имейл или нещо да покаже, че ще получа подаръка. От Internet Explorer-a не ми зареди, от Мозила стана да се зареди видеото.

# 400
А получихте ли обратен e-mail, че сте се регистрирали в играта? Защото аз не, а пишеше че ще ни уведомят.
пишеше кога и до коя кампания ще можем да ги поръчаме.щяло в e-mail  да го пише ,но и аз нищо не получих

# 401
При мен нещата с играта станаха наполовина- не мога да стигна до края на въпросника, не дава да скролна до долу.

Макар да не за тук, ще попитам дали някой разменя дневен крем Аню /златна серия,45г.+/ Перфомънс, 50 мл, запечатан.

# 402
  • Пловдив
И при мен първо стигаше само до средата на въпросите, дадох Refresh (или бутона F5) и ми ги зареди до края. Аз работих с Мозилата.
Емаил получих веднага след като приключих последната анкета, но не с някакво инфо, а с информация как да участвам в обучението - много тъпо предвид че току-що съм приключила и последното видео и въпросник.

# 403
аз ли не виждам ,но в к 7 няма мот   .   по принцип не трябваше ли като на корицата са лакове да има за лакове.така е поне с парфюмите

# 404
  • София
Така е, има мотивационна само за кремчетата. И аз смятах, че ще има за декоративна козметика, но няма. Явно за това и не получихме по-рано фокус  Grinning
Дано в следващия каталог да има нещо повече. Изглежда ми доста интересен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт