Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 454
  • 492
  •   1
Отговори
# 105
  • Burgas
Получих си поръчката и чантата и портомнето подарък, не са лоши, но нещо чантата не е мой тип и се чудя дали ще я нося.

# 106
  • София, Западен парк
Не мога да открия кода на мострата на новата Пур бланка. Даже мислех, че няма, но току що прочетох в темата за обсъждане на продуктите, че има. Моля, помагайте Simple Smile

# 107
  • София
Не мога да открия кода на мострата на новата Пур бланка. Даже мислех, че няма, но току що прочетох в темата за обсъждане на продуктите, че има. Моля, помагайте Simple Smile

Аз също не я откривам. Има на ПБ Елеганс и класическата.

# 108
  • Стара Загора

43463

Само че в панорама 4 не я виждам (аз от 3 съм я поръчала), но я има като отидеш на магазин за мостри - там е първата, пише само Pur Blanca. Като отвориш, ти се появява картинката с флакона Charm. Самостоятелно е 0,49 ст. Ако се купят 5 каквито и да е, може и от декоративна и бяла козметика мисля, са 1,90 лв. Но това вероятно го знаеш. Peace

# 109
  • София, Западен парк
Много ви благодаря  bouquet

# 110
  • София
В сиво са четка за вежди и шаблоните, а в червено четката за коса естествен косъм. Вчера като ги набирах бяха ОК. Сега се чудя да пускам ли или да чакам   newsm78

# 111
момичета,някоя от вас ползвала ли е боята за коса на ейвън. споделете впечатленията си

# 112
  • София
момичета,някоя от вас ползвала ли е боята за коса на ейвън. споделете впечатленията си

Аз, за мен е много добра.

# 113
Боята за коса става, но не я взимам на тази цена. Чакам да я намалят и тогава.
Имам чуденка - тези от ейвън пак са сгафили, според мен. Заздравяващите терапии за нокти с цвят,дето трябва да са на цена 3,99, в преглед на "Междинната сума" излизат на цена 6,90 всеки. Не ми се рискува да ги пусна предвид разликата от 2,91 лв. Ако пък се обадя на кол-център....ще се изнервя, то голямо чакане , докато разберат за какво иде реч - това по принцип.
Избягвам ги.

# 114

в к05 се предлага на цена 2 за 13,90.

Имам чуденка - тези от ейвън пак са сгафили, според мен. Заздравяващите терапии за нокти с цвят,дето трябва да са на цена 3,99, в преглед на "Междинната сума" излизат на цена 6,90 всеки. Не ми се рискува да ги пусна предвид разликата от 2,91 лв. Ако пък се обадя на кол-център....ще се изнервя, то голямо чакане , докато разберат за какво иде реч - това по принцип.
Избягвам ги.

беше ми фактурирана точно на 3,99 както трябва незвисимо че и на мен и светеше като за 6,90.
Грешка в системата. Междудругото като им се обадиш за такива грешки реагират много адекватно.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 16:05 от _re_ge

# 115
Вече не обръщам внимание на тези цифри - те все си се разминават ту в един ту в друг продукт. Но пък когато отидеш на преглед на сума.... съвпада с моите сметки, и това ме удовлетворява.

# 116
  • Burgas
Защо имам начислени в червено 1лв към стара фактура, която съм платила в срок, а за другото плащане имам още 10дена?

# 117
Защо имам начислени в червено 1лв към стара фактура, която съм платила в срок, а за другото плащане имам още 10дена?

Възможно ли е да си пропуснала задължителното левче такса?

Аз съм го правила умишлено... да видя какво ще стане ... и мисля че точно така светна....

# 118
  • Burgas
Ми плащах в банката и май не са ми го взели  ooooh! сега като плащам следващата фактура трябва да дам още 1лв ли?

# 119
Принципно да.

1. Провери си бележките от банката;
2. Звънни в Ейвън
3. Провери в банката какви плащания има на твое име от въпросната дата ....

За да си 100% сигурна какво се случва....

Общи условия

Активация на акаунт