Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 337
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
и аз така мисля, за това се учудих на въпроса за по-траен аромат
може пък и да съм пропуснала нещо  Grinning

# 151
  • София
и аз така мисля, за това се учудих на въпроса за по-траен аромат
може пък и да съм пропуснала нещо  Grinning

Понякога нямам време за лосион или тоалетно мляко, затова попитах. Далеч съм от мисълта, че  душ-гела има трайност на парфюм ....

# 152
Днес в Кауфланд попаднах на ексфолиращ душ-гел на Cottage,с карамел и с виолетка.Отзиви имате ли?

# 153
Да, имам този с карамела в момента, прекрасен аромат, лек ексфолиращ ефект, ако си почитател на софт пилинга ще ти хареса, на мен лично предния ми беше на Лиерак, който е по-абразивен и ми допадаше повече.

# 154
Да, имам този с карамела в момента, прекрасен аромат, лек ексфолиращ ефект, ако си почитател на софт пилинга ще ти хареса, на мен лично предния ми беше на Лиерак, който е по-абразивен и ми допадаше повече.

Благодаря,ще го пробвам.  bouquet

# 155
Здравейте имам въпрос относно бронзиращият спрей мус на Палмарс, нов е, използвал ли го е някой и как точно действа, необходимо ли е да се излага на слънце или само се втрива. Благодаря!

# 156
  • Стара Загора

Благодаря,ще го пробвам.  bouquet

Аз в събота си взех млякото за тяло от серията /с теменужка/ от Кауфланд и съм очарована. Беше на промоция на 5,59 лв. Душ геловете май бяха на редовна цена - 4,99 или 4,49 лв. Пробвах и тях, но си избрах продукт за след баня. Laughing Ухае няколко часа след употреба млякото, има лек охлаждащ ефект, текстурата му е гелообразна /прилича на едно смути на Balea с манго от преди 2 лета/ не лепне, кожата е много мека и хидратирана. Heart Eyes Разкош. Heart Eyes

# 157
Кажете някоя хубава пяна за вана  Rolling Eyes

# 158
  • в 1001-та нощ
Аз пробвах и харесах, като действие - захарните ексфолианти на Рефан  Peace препоръчани ми тук е темата  Peace

Намерих приложение и на ужасните им пилинг гъби  Mr. Green

# 159
  • София
Кажете някоя хубава пяна за вана  Rolling Eyes

Аз съм доволна от душ геловете на Боди Шоп, правят страхотна пяна, сравнително икономични. Но пък нямат никакво по-особено влияние на кожата, така че ще следя за идеи Simple Smile
http://www.thebodyshop.co.uk/search.aspx?search=Shower%20Gel#/se … arch=Shower%20Gel

# 160
  • София
Lush имат готини пяни и продукти за вана,но са за еднократно/двукратно ползване.Голяма глезотийка са си,аз като имах вана и бях зарибена по тях Grinning Вече нямам и ми е добре.Душ геловете им също се пенят добре.
 L'erbolario,всъщност май това,което ни продават за душ гелове са пяни за вана,поне на моите два душ гела от тях така пише Grinning Не знам как биха се пенили във ваната,но като аромати ми харесват нещата им за тяло.

# 161
Минавам да похваля душ гела на Nuxe. Има луксозна миризма, супер икономичен е и прави много пяна.
В пъти повече го харесвам от тези на The body shop и няма да се върна към тях. Мисля да опитам и душ геловете на Корес, защото имат чудесни аромати. Heart Eyes

# 162
  • в 1001-та нощ
А душ гелът на Нюкс - с типичния за марката аромат ли е?

# 163
  • София
Korres са хубави,да  Heart Eyes И душ геловете и лосионите им.Скоро не съм минавала през магазина им.

# 164
А душ гелът на Нюкс - с типичния за марката аромат ли е?

Аленка, ако питаш дали мирише на сухото масло - не. Ухае на бадем и листа на портокалови цветчета. ♡  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт