Италия 148

• 59 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Мерси, Льоли Simple Smile и аз винаги съм си представяла нещо такова, даже още по-малко, а и похарчихме доста малко пари без да се лишаваме от нещо на което сме държали, от това също съм много доволна Simple Smile единствено обувките бяха ужасни, такова мъчение, ще ги изгоря направо!  Оххх бих се оженила още 100 пъти Grinning

# 496
 Hug  Hug  Hug

Момичета,аз само ви чета.Северна съседка съм,Тирол.Но по повода не мога да се сдържа Grinning

Деси,честито и от мен!
Желая ви много любов,здраве и умение да съградите едно прекрасно семейство Heart Eyes
Видях снимките и щастието,което излъчвате.Прекрасни!

На всички пожелавам хубав уикенд!

# 497
Yakamoz честито! Много нежна и красива булка си била! Щастлив семеен живот ти пожелавам Hug

Стана ми интересно тук няма ли крадене на булки? Не идваха ли до дома ти да те "вземат"?Simple Smile

# 498
Благодаря  Hug

Суха Мащерка, нямам представа дали имат такъв обичай, по-скоро не, не съм чувала. Не са идвали да ме взимат, то би било смешно, ние живеем заедно вече от 8 месеца  Laughing Единствено спазихме традицията да пристигнем отделно, но то беше по организационни причини.

# 499
Ахаха, и мен не са ме крали, преди църквата мъжът ми отиде да вземе малкия от детската градина Simple Smile)). (#сватбите не са това което бяха)

Якамоз, честито!!! Наистина много нежно изглеждате заедно, все така да сте! Е, и на още снимки няма да се разсърдим Wink.
Така и така съм окупирала роялта на местната баячка, да споделя, че сега вече си трябва и бебе. Да язди кучето  Laughing.

Льоли, пиле, теб какво да те питам  Laughing. Няма ли да се жените?

# 500
Здравейте, знаете ли каква е цената за изваждане на пасаван и за колко време става? Само в Рим ли може да се извади? Благодаря предварително.

# 501
  • UK
tralala, хехе, ами не знам и аз, не и преди да ми бъде дадена разумна и убедителна причина какво ще промени бракът в отношенията ни и какъв е смисълът да го правим.  Mr. Green

# 502
  • IT
Добър вечер момичета и аз с въпроси .
Мъжът ми е италианец, но по сто причини до сега не сме пребивавали за повече от месец в Италия. Но вече си купихме жилище и есента живи и здрави с детето се местим. Имам следните въпроси:
Предучилищната задължителна ли е-той прави 5 юли месец?
Как стои въпроса с лекарите, има ли лични такива?
Трябва ли да му търся педиатър?
Знаете ли, дали това че ще продължавам да съм здравно осигурена в България дали ще важи в Италия?  Защото аз първите месеци ще работя от вкъщи за фирмата, в която работя и сега.
За последният въпрос мога да питам и в посолството, че сега правим там документи за гражданство и ит. паспорт на детето, но ако някоя от вас може да ми отговори ще съм мн благодарна.

# 503
Днеска пристигнаха и официалните снимки от фотографката. Ако искате да ги видите сме ги качили във фейсбук, може да ми поискате приятелство.
Тралала, за бебета още не мислим, за сега ще се наслаждаваме на брака  Joy

# 504
  • Италия
Деси, давай на лични координати във фейса, плийс! 😀

# 505
Днеска пристигнаха и официалните снимки от фотографката. Ако искате да ги видите сме ги качили във фейсбук, може да ми поискате приятелство.
Тралала, за бебета още не мислим, за сега ще се наслаждаваме на брака  Joy
Ееее,не е честно,тези които са без фейсбук...как да видим

# 506
  • MI
Добър вечер момичета и аз с въпроси .
Знаете ли, дали това че ще продължавам да съм здравно осигурена в България дали ще важи в Италия?  Защото аз първите месеци ще работя от вкъщи за фирмата, в която работя и сега.
За последният въпрос мога да питам и в посолството, че сега правим там документи за гражданство и ит. паспорт на детето, но ако някоя от вас може да ми отговори ще съм мн благодарна.

Здравей, Алекса, по въпросите за детето не мога да ти отговоря. За осигуряването не си дала достатъчно информация... Виж линка, който ти пращам, предполагам че ползваш италиански:

http://www.stranieriinitalia.it/l_esperto_risponde-come_funziona … uropei_14423.html

В общи линии или европейска здравна карта, или регистрация в ASL.

# 507
  • IT
nelig благодаря за отговора, линка ми даде достатъчно информация.
За осигуряването въпроса ми отпада, защото ще работя почасово във фирмата на брата на мъжа ми и ще съм с договор.
За детето ще имам информация скоро,  идва на дневен ред градина/училище.

# 508
  • MI
Радвам се, че ти е била полезна информацията   bouquet Ще се регистрираш в ASL ли? Вие в Рим ли сте?

# 509
  • IT
Ние  ще сме в Рим да.
Ще се регистрираме с ASL. Аз видях сайт за Лацио , от където може да се избират лекари, но накарах мъжа ми да пита неговият за педиатър за детето.

Общи условия

Активация на акаунт