Италия 148

• 59 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
Здравейте, дами Wink И аз като един турист - препоръки за хотел в Рим? Ще ходим другия месец, че даже и един приятел на Ц. ще се присъедини Rolling Eyes

# 511
Хах, ние последния път в Рим се нахедрихме в някакъв мутренски хотел (според мен беше перачница за пари на камористи или нещо такова), не бих го препоръчала дори и на враговете си. Е, имаше и нещо комично в цялото изживяване, имаме някои много смешни спомени (от типа комедия на абсурда), но пак не става за препоръка. Не и не. Mr. Green Две години преди това бяхме в квартира от airbnb в близост до Ватикана. Апартаментчето беше много уютно и сладко + голяма покривна тераса с масичка и хамак... но пък си е за двойка, не става за трима. Ето конкретното място, ако приятелят нещо се откаже: https://www.airbnb.it/rooms/524540
А, Льоли, в друга тема те четох, че във Франция ще ходите. Голямо обикаляне нещо ми се струва?! Twisted Evil

# 512
  • UK
Барбич, няма да се откаже, тонпланът беше да дойде с жена си и да стане весело, а понеже жена му я няма той идва сам Tired Малко тъпо...ама поне ще си гледам магазини сама като ги оставя с Цецо в някой бар...но все пак,  Tired и аз мислех за Еър би ен би Simple Smile
Мдам, иначе само за уикенда ще отскочим до Франция и Белгия - едни приятели ни пуснаха мухата и ние нали не можем да отказваме  Laughing

# 513
  • в едно миланско село
Понеже още не съм свалила снимките, ужасна седмица ми беше, ще ви пусна фирменото филмче, което все пак дава някаква представа.
http://youtu.be/AIRy9J2EmnQ

Хубав уикенд, пишещи и непишещи дами

# 514
  • UK
fei, това колегите ти ли са? Да не работите в National Geographic или Top Gear?  Mr. Green Изглежда абсолютно магическо това място, и на мен ми е в списъка, а хем мразя пустош и студ. Чакам обаче твоя снимка, намазана с кал от синята лагуна (нали ходихте)? Grinning

# 515
Ох, много е хубаво! Моя приятелка която живее в Билбао успя преди 2-3 г да намери някакъв евтин билет за Исландия и още помня снимките й- това е място само като за мен, мечта ми е, като онзи круиз дето с Барбаронови ще ходим до фиордите и полярния кръг Twisted Evil

# 516
Mannaggia #Cussing out зацикли ми на 58 секунди при едни червени камиони и няма мърдане.

Лени, нещо се отплеснах и всъщност забравих, че щях да ти пиша едни номера. Embarassed Е, написала съм ти ги днес в скайпа. Wink

# 517
  • в едно миланско село
Льоли, срам - не срам, нямам лични снимки. нямаше как да се самоснимам  Confused
английските колеги, с които бях  в джипа, щракаха много, но не са ми пуснали снимки (и слава богу)
не съм се мазала в Лагуната, тя, въобще беше най-нежеланото ми мероприятие, много ме е гнус от такива места. в плановете ми за самостоятелно пътуване изобщо я няма за сметка на други топли извори.

във всеки случай, ако се случите в нея, мажете си лицето, но не си мокрете косата, дори и да се я намазали с балсама, който ви предлагат.

имам голямо желание да ви разкажа повече, имам и ангажимент към друг форум, но съм аут... работих за целия китайски народ тази седмица. ако беше физически труд, поне 10 кг да бях свалила  Laughing

иначе, да, всичките колеги сме, били са достатъчно дискретни да снимат косата на финландката е един от шефовете  Mr. Green

# 518
Наистина изглежда страхотно.  Heart Eyes

Приятен уикенд, момичета Simple Smile

# 519
Здравейте,пак имам въпрос относно детето.
Знаете ли дали трябва от Бг да му вадя имунизационен паспорт и да го превеждам ли?Има ли и други документи които да вадя от личния му лекар ?

Благодаря

# 520
printscrn надявам се да ти отговорят, аз за съжаление нямам инфо.  Hug

Внимавай с кои агенции за превод работиш.
Не знам дали споделих, но си дадох дипломите за превод и легализация преди идването ми тук, и макар дипломите ми да бяха преведени на английски, дори не беше на италиански, са допуснали грешка в превода на първа и главна страница на една от дипломите...  ooooh!
Така ми се иска да спомена името на фирмата, но допускам, че е грешка, и ок прощавам и ок обещаха да коригират при следващото ми посещение в България, но си остава разочарованието + че платих 3 МРЗ за тези преводи и легализации  Cry  ooooh!

# 521
Добро утро:-)
И моите дипломи са чинно преведени на английски, но никога не е имало нужда от тях тук.

Аз съм от 1 седмица ( вече повече, всъщност) с възпален кръст и малко преди да пррескоча ръба на полудяването реших че с Волтарен и ОКИ няма да мине, така че отидох на доктор и има вид, че ще живея. Но нямам настроение за нищо- обаждам се само да кажа, че ви чета, но нищо умно не се сещам да споделя тези дни.  Simple Smile

# 522
  • MI
Добро утро на всички. И аз ви чета но нямам вдъхновение да пиша Simple Smile

printscrn, за съжаление и аз не мога да ти помогна... За превода - и сестра ми имаше навремето същия проблем - преведе им сама всичко че да не сбъркат и те объркаха заглавието  Joy Беше побесняла...

Да ви се похваля - купихме йогуртиера. Само дето очаквах нещо малко по-технологично. А то било 7 бурканчета в тава с капак, която поддържа температурата  Rolling Eyes Т.е. бурканчета и по-технологично одеяло ти продават. Та после търсих и термометър, защото се оказа че 'бъркаш с пръст, 1,2,3 и ако издържиш е ОК' при мен е 55 вместо 45 градуса  Laughing Та първия път сварих горките бактерии, но втория ми се получи. И за моя изненада с гръцкия йогурт се получи много по-добре отколкото с киселото мляко, което донесох от България.

# 523
Аз пробвах с гръцки йогурт, но то е като изцедено кисело мляко и нищо не стана. Освен това на кутийката пише "живи бактерии", но не е уточнено какви. Досега аз заквасвам с Випитено, обаче и там лактобацилус булгарикус не е преобладаващата бактерия. Барбата ми препоръча едно мляко от което те заквасват, но в нашия район няма такава марка.

А ти какво мляко заквасваш?

# 524
  • MI
На Делта купих, беше на промоция и реших да пробвам. Пише живи бактерии, но е малко по-различно от нашето и предполагам че не са същите бактериите. Но стана много по-гъсто и по-малко кисело. Малко като добрите италиански йогурти, не като гръцкия обаче. Затова мисля да пробвам с пълномасления им йогурт ако намеря, че този беше 0% мазнини и се чудя има ли значение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт