Лидл ::61::

• 81 417
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Може ли да върна дреха, на която съм махнала етикета, но си пазя касовата бележка, купена преди седмица?

# 46
Шом приятелката ми е върнала прано бельо, значи може

# 47
Аз пак да попитам за шевните машини. С каква периодичност ги пускат?

# 48
  • Щастлива мама на 3 слънца
Може ли да върна дреха, на която съм махнала етикета, но си пазя касовата бележка, купена преди седмица?
Да може

# 49
zvanche, благодаря за новата тема и хубавия поздрав  Hug
Живи, здрави, красиви и обичани   bouquet
И да използвам момента да поискам мнение от притежателките на формата http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=19728 за кекс. Плътен, тежък ли е материала, от който е направена? Трябва да реша до утре, че съм си поръчала подобна, но професионална , чугунена и съответно няколко пъти по-скъпа.

Миналата година, може би по същото време, бяха пуснали подобни форми. Аз си купих кексовата и съм доволна. Като кексова форма от магазин да домашни потреби, не е кой знае колко тежка, но и не е съвсем лека. Не знам как да го обясня, но ми върши работа и я ползвам често.  Peace
Дано съм била полезна.

Честит празник, дами!   bouquet

# 50
Момичета споделете мнение за тигана с капак от изтичащата промоция?И какво готвите в него?

# 51
Да споделя за туристическите обувки, досега не ми се беше налагало да ги тествам в мокро време ,днес се сетих,че уж са водонепропускливи и излязох с тях.Резултата мокри крака и това само от мокрия сняг.Явно ще си ги ползвам само в сухо време.
Честит празник на всички   bouquet много усмивки и добро настроение.
Честит Празник,Момичета!
Много неприятно,ако пропускат/взех за детето,не сме ги тествали още/Мисля,че можеш да ги върнеш,ако искаш де!

# 52
Мъжът ми тези дни ги обу за пръв път, каза, че не пропускат. Но той ги купи от последната промоция, май преди седмица. Може да имат разлика от предишните пускани.

# 53
Честит празник, дами!
Някой има ли отзиви за гофретника, който ще пуснат от понеделник?

# 54
  • Асеновград
Да споделя за туристическите обувки, досега не ми се беше налагало да ги тествам в мокро време ,днес се сетих,че уж са водонепропускливи и излязох с тях.Резултата мокри крака и това само от мокрия сняг.Явно ще си ги ползвам само в сухо време.
Честит празник на всички   bouquet много усмивки и добро настроение.
Честит Празник,Момичета!
Много неприятно,ако пропускат/взех за детето,не сме ги тествали още/Мисля,че можеш да ги върнеш,ако искаш де!
За сухо време са си добре, а и моите са от миналата пролет, но досега ги бях ползвала само за планина в сухо време.При роса сутрин не пропускат, но няма да тръгна с тях ако ми предстои преход и има опасност да завали.Щом при мокрия сняг чорапа се мокри в планината при дъжд обезателно ще подгизнат.И аз съм ги слагала в града при лек дъжд, но тогава не се гази и не бях усетила,че се мокрят.Теста за мен е добър, така знам на какво да разчитам от тях за планина.
Споделих го за да е полезно за останалите.

# 55
Като си купите тези обувки или каквито и да е -един прост тест -обувате ги и стъпвате в пълен леген във вода - ако ви се намокрят краката -ами връщате .
 Но ако сняг или вода е влязло от горе -като се гази в по-дълбок сняг например много естествено е да се намокрят .

# 56
  • Асеновград
Като си купите тези обувки или каквито и да е -един прост тест -обувате ги и стъпвате в пълен леген във вода - ако ви се намокрят краката -ами връщате .
 Но ако сняг или вода е влязло от горе -като се гази в по-дълбок сняг например много естествено е да се намокрят .
Тествах високите,  няма толкова сняг та да стигне догоре  Simple Smile но е ужасно мокър, по скоро вали дъжд със сняг.И е отвратително кишав и лепкав.

# 57
Абе чувам имало тук -там дълбок сняг / тук няма грам де /.
  Има един спрей на Саламандър доста ефикасен и импрегнира и не пропускат. /Беше за велур май/.

# 58
  • Русе
Мисля, че съм вземала и извън тематичните.
Аз за детските потници да питам, широки ли са и много отворени на врата? Че моите слаби и повечето потници са им широки, ако на дължина са ок. Ама малко по-скъпи идват, отколкото ми се иска, та да мисля.
Ако са като тези, които пускаха зимата, не са прекалено отворени и са помислени да са дълги. Моят също не е  едро човече. Но е хубаво да им вземеш точен номер. Т.е. моят понеже е 140+ см мислех да му взема 146, но му се явиха  широки дупките и на врата и на ръцете така. Взех си му 134-140 и "заспаха". На дължина също са му перфектни, въпреки притесненията ми.

Мерси много. Кофтито, че особено на блузките сме между два номера и то между двете серии до 116 и над 122. Единият ми е 119 и на 116 му идват къси ръкавите и крачолите, а на 122 на блузите ръкавите са им доста дълги понякога, на дължина ок. Но потници не съм купувала, ще ги видя на място и тогава ще мисля, защото цената им не е много ниска.

# 59
Здравейте,намалението на кучешка храна ,консерви и т.н. ,от утре ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт