Лидл ::61::

• 81 278
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
.....
Иначе днес рано отидох и купих гащи и потници на малката и бикини за мен.
И аз мисля да отида за дамските бикини. Памучни са, нали? На размери ли са?

# 211
  • София
Хм, пък в нашия Лидл (май Западен парк се води  newsm78) вече втора седмица в четвъртък сутрин няма нови брошури  Crossing Arms.
Иначе взех бикини за мен, бикини за дъщеря ми, шоколадови топчета  Mr. Green, китайско зеле, замразен зелен фасул (много го харесвам, сигурно 100 кила съм купила от там), замразени броколи ... Забравих стойката за велосипед, дано утре да има.

# 212
  • София
И най-добрите фирмени намерения могат да бъдат съсипани от неподходящ персонал.
Пазарувам основно в магазина на Стамболийски до Западен парк и там персоналът е изключително любезен, никога не пропускат да те уведомят на касата, че можеш да върнеш стоката с бележката в който и да е техен магазин. Никакви физиономии или подмятания, когато връщаш/заменяш. Както е напълно нормално да бъде. И на мен ми е приятно да пазарувам там.

# 213
+1 за пуешката мортадела от мен

към момичетата с миксера - как се слага пасатора, аз се пробвах, нещо не ми се отдаде въобще, не мога да го пробвам дори

# 214
И най-добрите фирмени намерения могат да бъдат съсипани от неподходящ персонал.
Пазарувам основно в магазина на Стамболийски до Западен парк и там персоналът е изключително любезен, никога не пропускат да те уведомят на касата, че можеш да върнеш стоката с бележката в който и да е техен магазин. Никакви физиономии или подмятания, когато връщаш/заменяш. Както е напълно нормално да бъде. И на мен ми е приятно да пазарувам там.
Този келеш от сутринта си е за уволнение, ама отвсякъде. То бива да си неадекватен, некадърен, мързелив, ама да изръсиш псувня по отношение на някой, дошъл да се възползва от услугата, дето най-много се рекламира в Лидл, това е недопустимо. Жената не го чу, чух го аз, която бях след нея на касата и клиентите след мен. Изключително неприятно ми стана, надявам се че касиерката е разбрала забележката ми, но наистина обмислям да им пиша и във ФБ, дано да вземат мерки. Такъв екземпляр няма място в подобна верига, съжалявам. Да ходи да продава зарзават на пазара.

# 215
  • София
Здравейте,някой беше похвалил четки за зъби,но нещо не мога да ги намеря назад в темата..ще може ли малко помощ,една снимка Praynig Благодаря!

# 216
  • София
И аз съм доволна от персонала в магазина на "Стамболийски"  Peace

Да ви питам, тези мокри кърпи за почистване на тоалетна - с тях се забърсва капака на тоалетната чиния ли? То за в къщи няма толкова нужда, може би ако се ползва тоалетна някъде навън?..... Ползвала съм мокрите кърпи за под, доволна съм, ама бързо свършват, колко са 16 бройки.... Сега мисля да пробвам и препарата за почистване на перални, може и тази ръкавица за баня да взема, за забърсване. А препарата за почистване на стъклокерамика пускали ли са го до сега и ако да, има ли доволни?

# 217
Какви са отзивите за електрическата метла на Виледа?

# 218
Аз пък искам да питам за този детектор за кабели в стена - някой взимал ли си е преди и дали е доволен?

# 219
  • София
Militana, евала че си реагирала, въпреки че не става въпрос за теб, повечето хора биха си замълчали.  Peace
Взех слипове и потници на малкия. Обаче 86-92 ми се струват направо огромни слиповете, взех де, но се чудя дали да не ги върна. А пък потниците ми се сториха къси 86-92 и взех следващият размер. Нещо много голямо разминаване между размерите.
Бикини за мен не си взех, не ми се даваха 14 лв. Да ги бяха пуснали по 3 лв. бройката щях да си взема 1-2 чифта да ги пробвам дали ще са ми удобни. Но пък си взех чорапогащници.
Взех и италианска извара, даже намалена. Явно не се купува, то с това име и аз нямаше да купя, ако не бяхте вие. Ако четат от Лидл, да му сменят името.  Mr. Green

# 220
KaRoLa, може ли да дадеш линк към препарата с хлор, защото не го намирам в брошурата!  Praynig

Объркала съм препарата за дъш кабини с тоя с хлор. Извинявам се!!

# 221
Миналия път си взех от тройката дамски потници. Много ми харесаха и сутринта си взех още. Ще ходя да ги сменям обаче - единия е дефектен... Явно някоя дама от персонала ги е "преслушала" рано-рано, сгънала ги е прилежно и ги е оставила при другите. Още като ги извадих ми направи впечатление, че единия не е закачен за останалите два (както миналия път)... може и да е пробван.
Това е магазина на ул. Раковски.
Боята за яйца също беше в безобразно състояние. От останалите 2 кутийки с металния ефект и двете бяха празни.

# 222
Militana, евала че си реагирала, въпреки че не става въпрос за теб, повечето хора биха си замълчали.  Peace
Взех слипове и потници на малкия. Обаче 86-92 ми се струват направо огромни слиповете, взех де, но се чудя дали да не ги върна. А пък потниците ми се сториха къси 86-92 и взех следващият размер. Нещо много голямо разминаване между размерите.

На мен също ми се видяха слиповете(най-малкия номер) големи и не взех. Има разминаване с предишните същия номер(бях взела да сравня). А и бяха останали и само със синьото и зеленото- от потниците също; почти нямаше от другите цветове. Та малкия си остана без бельо  Laughing, но нищо. Потниците, мисля че си отговарят- 98-104 стигат на баткото почти до под дупето. Само ММ намаза с чорапи.

# 223
Да похваля спанака в плик и холандските круши.
Тоя кленов сироп много скъп.

# 224
  • Русе
И аз се нареждам за отзиви за електрическата метла. Някой ползва ли я? Как се зареждат батериите и с какво може да се справи? Миналата година като я пускаха изобщо не можах да я видя в магазина, а и от персонала ме гледаха учудено за какво питам. 

Общи условия

Активация на акаунт