Лидл ::61::

• 83 078
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • под тепетата
На Юва пише - 42г за 2 кг брашно, на ВивО- 42г за 1 кг брашно, та логически погледнато...

# 346
Според мен е за 2кг брашно всяка стандартна мая от 42г .

# 347
  • под тепетата
Цитирам какво пише на опаковките. А на тази нищо не пише или поне аз не го намирам.

# 348
Цитирам какво пише на опаковките. А на тази нищо не пише или поне аз не го намирам.
Аз ти отговорих - от 3-4 години само тази мая ползвам , от есента пък и за хлебопекарната и съм доволна / даже от Юва и Вива и русенската -не толкова/ .
  На кг от 1/3 до 1/2 мая слагам. Получават се идеални хлябове и погачи.

# 349
  • под тепетата
Благодаря, Жермен !

# 350
+1 за дамските боксерки

# 351
  • Варна
Да похваля крушите. Току що хапнахме с детето, сочни и сладки са.

Така се зарадвах на препаратите, докато не разгледах цялата брошура и не открих препарата с хлор, който липсва.  Sad

# 352
  • Русе
Естествено моцарела нямаше, мъжки боксерки също. Ей, Лидл, докога така???????

# 353
Някой ползвал ли е тази електрическа метла на ВИЛЕДА? Много и че чудя, та ако може мнения ... newsm78

# 354
  • София
Вчера открих, че са пуснали замразени зеленчуци за гювеч. Взех 2 пакета, но не знам кога ще ги сготвя. Имате ли отзиви?

# 355
  • Русе
Вчера открих, че са пуснали замразени зеленчуци за гювеч. Взех 2 пакета, но не знам кога ще ги сготвя. Имате ли отзиви?
А на каква цена са?
Скрит текст:
Предната седмица замразените зеленчуци в ПЕНИ бяха на акция с 20% намаление и си купих гювеч за 0,79 лв. Днес го сготвих. Ако и лидълските са същите - вътре има чушки, бамя, грах, няколко картофа, няколко парчета домат, зелен боб, патладжан, мисля, че има глава целина и лук.

# 356
Мерси, ако заваря ще взема малко и от сока...за непредвидени гости. Mr. Green
Може ли мнение за контактния грил /някой който си го е купил и изпробвал/? Много му се чудя... newsm78
Аз имам такъв, купен от К. 750 w е и съм доволна. Много е удобен за сандвичи. Справя се с тесто. Веднъж го пробвах с пърленки от лимец.

Какво имаш предвид под "справя се с тесто"? Печеш тестени изделия от тесто ли или просто допичаш нещо полуготово? newsm78
Много ясно, днес никаква моцарела нямаше..... Crossing Arms
Забелязах някакви гланцове /не видях добре, но май Сиен/, 3 бр. в опаковка за около 3-4 лв. Хубави ли са? newsm78
Бях награбила едни чаени бисквити, обаче като видях съдържанието на палмово масло /не помня хидрогенирано или не, просто спрях да чета съдържанието след това/ ги върнах. Rolling Eyes Бях останала с впечатлението, че съставът им е толкова изчистен, колкото и на кръглите чаени бисквитки и се отказах. newsm78 Иначе на вкус сигурно са хубави. Laughing
Някой виждал ли е някъде останали бройки от мини формите за тарталети- сърцата..??? Praynig

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 03:19 от dolce miele

# 357
  • София
Сърчица и от кръглите формички за тарталети имаше вчера следобед на Резбарска (София), боксерки също мернах, но бяха останали два комплекта и бяха в ужасно състояние  ooooh!
Моцарела нямаше и при нас, а вчера основно заради нея ходих  Crossing Arms

# 358
  • София
А на каква цена са?
Скрит текст:
Предната седмица замразените зеленчуци в ПЕНИ бяха на акция с 20% намаление и си купих гювеч за 0,79 лв. Днес го сготвих. Ако и лидълските са същите - вътре има чушки, бамя, грах, няколко картофа, няколко парчета домат, зелен боб, патладжан, мисля, че има глава целина и лук.

Цената е 0.95лв. Все страдах, че няма такъв тип зеленчуци в Лидл и трябва да ходя до К. примерно.
Аз картофи обикновено си добавям.
Сега остава да влючат и кренвиршите на Житница и няма да вляза в друг магазин.

# 359
  • София
Аз от отдавна гледам зеленчуците за гювеч  newsm78 Но не съм купувала, защото мъжът ми не обича някои от зеленчуците.
Утре ще ходя, все се надявам, че ще има останали чорапи с дните от седмицата.Иначе за блузки.

Общи условия

Активация на акаунт