Лидл ::61::

• 81 530
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Някъде да са заредили черни дънки от мъжките?

# 466
Отзиви за електрическата метла?

# 467
Хич ме няма в кондензираното мляко, ММ видял някаква рецепта за подсладено кондензирано мляко,което при варене ставало карамел. Та...това подсладено ли е?  Blush

Lost, в нашия малък град няма такъв магазин Sad Затова се надявах за Лидл. Благодаря ти все пак  Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 11:46 от L0v3d

# 468
Кондензираното мляко от руския магазин е като крем гъсто и супер сладко...аз го правих по подобна на тази рецепта http://www.mycookingbookblog.com/bonboni-ala-rafaello/  и много се харесаха у нас, за друг не съм го ползвала
Иначе ето как се вари http://www.mycookingbookblog.com/kak-se-pravi-mlechen-karamel-dulce-de-leche/

# 469
  • Бургас
Отзиви за електрическата метла?
Днес я пробвах, не можа да се справи добре.не можа да обере мъх четата.
Утре ще и дам втори шанс и мисля да я връщам.

# 470
  • Варна
има ли подправки в саксии, и ако да - колко струват Simple Smile

# 471
Кондензираното мляко / неподсладеното / е идеално за добавка към кафе и може да заместите мляко в дадена рецепта ,плюса е ,че има удължен срок на годност.
 Ползвала съм го даже като заместител на течна сметана / животинска / в рецепти .
 Шоколадов ганаш си се получава идеално с това мляко и ако не упоменете на някой какво съдържа ,не би разбрал ,че не е сметана.
 От същото мляко даже пробвах и правих сгущенка / дулсе де лече / - добавя се захар просто.
 Става и като добавка към салати и т.н./ За смути и сладоледи също съм ползвала./
  Какъв грамаж е подсладеното кондензирано мляко ? Пилос ли си е марката ?
  Неподсладеното к.мляко е 7,5% масленост/ може да се ползва и за обогатяване на прясно мляко например с масленост 2%/
/Уточнявам ,че това са си мои експерименти и са удачни за мен и не искам да влизам в излишни спорове и пререкания./

# 472
И аз си взех от тъмносините дънки вчера-38  номер, мислех, че ще са ми малки, но се оказаха добре.По-светлите също бяха хубави.Другото ,което взех беше пяната за фурни, еко препарата за почистване, портокали-насипни.

# 473
  • София
Голямо търсене му направих на препарата за перални в Лидъла на халите.
Като се влезе само направо до края на коридора със зеленчуците, после надясно, подминава се първия коридор и между втория и третия коридор са подредени кашончетата. Не знам до колко успях да обясня Simple Smile Но наличност има доста, пълно е с кашончета...

Ще се пробва тия дни да видим става ли не става ли...

# 474
  Какъв грамаж е подсладеното кондензирано мляко ? Пилос ли си е марката ?

Жармен, знам за кое кондензирано мляко говориш, неподсладеното- и аз го използвам за много неща. Grinning Това новото е в консерва, някъде под 400 грама е , 370-390, нещо такова.... newsm78 Масленността му е 9% и пише, че е подсладено. То аз и затова се надявам да е като руското подсладено конд. мляко, гъстичко и вкусно... Laughing Като бях малка живеехме в Украйна и много го обичам, тма постоянно имахме по 20-30 консерви в шкафа. Mr. Green Марката е Пилос. Peace На етикета пише "ново" /зелен е, както етикетите на всички нови продукти/ и може и наистина от вчера да са го заредили, защото в събота като бях в Лидъл не го забелязах... newsm78
Скрит текст:
Имаме си руски магазин Берьозка, не е чак на другия край на града, но ми е 2-3 пъти по-далеч от Лидъл и специално дотам се налага да ходя за кондензираното мляко... Laughing Октомври месец имах повод и в последния момент трябваше да се снабдя с конд. мляко- е, обикалях в Пикадили, Лидъл, Кауфланд, кварталните магазини и никъде не намерих; а си спомням, че преди време го имаше гъстото конд. мляко. Друг е въпроса, че май беше от онова растителното.....иначе това новото в Лидъл, Пилос, си пише, че е МЛЯКО, не от растителни източници. Heart Eyes
мернах някакъв препарат за почистване на пластмаса, не помня каква му беше опаковката /пяна, спрей или течен/, но почиства ли добре петна от пластмаса? Става въпрос за петна от замърсяване, зацапано /имаме една врата-хармоника в пералното помещение, за нея ми трябва/.
Някой питаше дали има подправки в саксия. Със сигурност имаше вчера при нас /П-в, Пещерско шосе/ розмарин в саксия, мисля на цена от 2,99 лв. май имаше и други видове, но не обърнах внимание какви точно. Обаче не беше много разклонен. /в Кауфланд имаше много големи, разклонени "храстчета" Laughing розмарин на цена 5-6 лв и като че ли повече си заслужаваха според цена-количество/. А тези подправки в саксия като се отрязват връхчетата после поникват ли нови връхчета или веднъж като отрежеш клонките после се изхвърлят? Embarassed Досега не съм взимала подправки в саксия.... newsm78

# 475
dolce miele   bouquet

# 476
Аз пък с отзиви от предишните дънки - стояха изпрани, но чак днес ги обух - единствено не ми е удобно на дупето, защото са по-дълбоки и ми провисват  Tired ... свикнала съм на по-плитки, иначе другото е ОК.

# 477
  • Варна
Някой питаше дали има подправки в саксия. Със сигурност имаше вчера при нас /П-в, Пещерско шосе/ розмарин в саксия, мисля на цена от 2,99 лв. май имаше и други видове, но не обърнах внимание какви точно. Обаче не беше много разклонен. /в Кауфланд имаше много големи, разклонени "храстчета" Laughing розмарин на цена 5-6 лв и като че ли повече си заслужаваха според цена-количество/. А тези подправки в саксия като се отрязват връхчетата после поникват ли нови връхчета или веднъж като отрежеш клонките после се изхвърлят? Embarassed Досега не съм взимала подправки в саксия.... newsm78
аз питах Simple Smile от много гледане на 24китчън реших да си купя подправки в саксия  Laughing но все пак това е растение, тъй че по пътя на логиката като го откъснеш, би трябвало да пониква ново, а не да го изхвърляш...едно време на село колкото повече късахме от магданоза, толкова по-гъст и хубав ставаше. мен повече ме притеснява дали ще нацеля водата и светлината, дано не ги уморя бързо
иначе днес ходих до метро, бяха изкарали подправки в саксия още на входа, всички бяха на цена 4.20. не взех, първо ще погледна тези в лидл и в кауфланд, щом и там има, и ще преценя кои си заслужават. тия бяха едрички според мен, особено розмарина си беше като малко храстче Simple Smile

# 478
От Кауфланд съм вземала такива подправки и не оцеляха - изсъхнаха , а не съм и късала почти -беше за проба дали ще оцелееят.
 За тези точно -не знам.
 Често са намалени ,така че може да улучите .
  Но няма богат избор при нас -1-2 вида / инак съм виждала доста разновидности - но не на едно зареждане/.

# 479
  • Сливен
от подправките в саксия има босилек на 2.99лв,взех си в петък да видим колко ще оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт