Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 857
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
 Shocked о, от кога го чака. Много ти благодаря , че  сподели , че е излязъл. Hug

# 241
  • София
Малките бъркотии ги мернах с бг субтитри някъде.

# 242
  • София
Благодаря за линка - и аз ги чаках "Бъркотиите" - субтитрите са в самия торент.

# 243
  • Пловдив
Имам чувството, че вчера нямаше бг субтитри. Но важното е, че сега ги има  Simple Smile

Добавям, че наистина е така и не съм изкуфяла  Crazy

Добавени на: 29.06.2015г. 18:24  (chesszorro)    Party

# 244
Още един филм ,който се появи скоро в торентите ,но незнам кога ще има субтитри
A Little Chaos 2014 /Малки бъркотии/
http://www.imdb.com/title/tt2639254/?=nv_sr_1
http://DMCA-removal-from-Google/info?id=447325&hit=1

Тегля Laughing! Мисля, че ще ми хареса.

# 245
  • София
 Запис и от мен. Ще следя с интерес, в момента ме е грабнал Чуждовремец Crazy , и затова идвам с един въпрос към вас, може ли да ми препоръчате други сериали или филми свързани с Шотландия? Темата взе да ми става все по-интересна.

# 246
  • София
Погледни първи пост.
Не ми е познат сериалът, който посочваш за пример.

# 247
  • София
Може би elvnnn има предвид сериала Outlander:

http://www.imdb.com/title/tt3006802/?ref_=nv_sr_1

Аз гледах и последните 2 серии, едвам ги издържах. Няма да изпадам в подробности, защото може да не са гледани още, но такова нещо изобщо не очаквах в сериал като този... Изобщо не съм сигурна да ли ще продължа да го гледам.

# 248
  • срещу двата комина :)))

http://www.imdb.com/title/tt3006802/?=nv_sr_1

Аз гледах и последните 2 серии, едвам ги издържах. Няма да изпадам в подробности, защото може да не са гледани още, но такова нещо изобщо не очаквах в сериал като този... Изобщо не съм сигурна да ли ще продължа да го гледам.

аз също доста се изненадах, но доколкото разбрах, в следващия сезон не би трябвало да има подобни неща  Tired според мен беше прекалено, но така било в книгата ...

# 249
  • София
Mrs.Turner, аз не съм чела книгата, но просто ... прекалено беше всичко това, което така детайлно даваха толкова много време. Дори в книгата да е описано, някак си ми се струва, че режисьорът сериозно се е поувлякъл... Ами то толкова много време се изгражда характера на главния герой и накрая - това, ами изненадващо си беше, меко казано.

Имам да си доглеждам последните епизоди на Викингите, направо ме е страх да ги пусна, да не би Рагнар да се впусне и той в нови емоционални приключения:)

# 250
  • срещу двата комина :)))
Mrs.Turner, аз не съм чела книгата, но просто ... прекалено беше всичко това, което така детайлно даваха толкова много време. Дори в книгата да е описано, някак си ми се струва, че режисьорът сериозно се е поувлякъл... Ами то толкова много време се изгражда характера на главния герой и накрая - това, ами изненадващо си беше, меко казано.

Имам да си доглеждам последните епизоди на Викингите, направо ме е страх да ги пусна, да не би Рагнар да се впусне и той в нови емоционални приключения:)

така е, напълно съм съгласна  Peace а за Рагнар не се притеснявай, гледай си без притеснения  Sunglasses

# 251

http://www.imdb.com/title/tt3006802/?=nv_sr_1

Аз Outlander си мислех да го почна, но ми се струва само любовна история. Лигав ли е много?
Защо не си издържала последните 2 серии? Може да скриеш кометара в спойлер. Аз не се плаша от спойлери  Grinning

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лигав е безкрайно, нищо че е маскиран в много секс и уж шокиращи "обрати".
Скрит текст:
В случая мацките се възмущават от мъжки ласки, недоброволно получени, в последните два епизода, плюс доза инквизиция.

# 253
Лигав е безкрайно, нищо че е маскиран в много секс и уж шокиращи "обрати".
Скрит текст:
В случая мацките се възмущават от мъжки ласки, недоброволно получени, в последните два епизода, плюс доза инквизиция.

Скрит текст:
Благодаря ти. Значи няма да го почвам засега. Ако зажаднея за любовни мелодрами ще му хвърля око.
Макар че имам и познати мъже му се кефят. Па то било заради секс сцените  hahaha

# 254
  • София
Outlander имах в предвид да, чуждовремец се превеждат заглавията в замунда (не знам до колко е вярно де). Аз съм голяма почитателка на сериала, прочетох и книгата и тя е невероятна. Има още 7-8 книги разбира се  Laughing много ми харесва историята, има любов, има секс, има обичайните неща за този период от време, фантастика е също така. Да, на някои много би им дошла агресията в историята, но който не може да я понесе да не гледа. Аз не мисля, че е лигава историята, но въпрос на вкус.
Според мен тези, които не са го гледали да му дадат един шанс все пак.   bouquet

Наскоро изгледах Banished, хареса ми, но този край...що за край беше?  Grinning Тъкмо да ми стане интересно и свърши. Сега съм в търсене на нещо ново  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт