Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Записвам се да следя
  bouquet

# 106
  • NE
Jenny Не съм сигурна дали тук е коментирано. По спомен пи АБ, пуска ново изследване и при бременност пак пи АБ като застраховка. Говори с лекаря си.

# 107
 Hug Гледайте ги под лупа тези пусти хормони, аз съм с Хашимото, докато се усетя, ТСХ скокна над 3 и... Мисля, че това беше причината, може и да греша.
Как така няколко дни само сте имали кървене? Не знам кюретажът ми как точно е правен, но кървях като след раждане, с превръзки за родилки първите три-четири дни. Днес още не е спряло, но отивам на преглед.

# 108
  • Варна
Hug Гледайте ги под лупа тези пусти хормони, аз съм с Хашимото, докато се усетя, ТСХ скокна над 3 и... Мисля, че това беше причината, може и да греша.
Как така няколко дни само сте имали кървене? Не знам кюретажът ми как точно е правен, но кървях като след раждане, с превръзки за родилки първите три-четири дни. Днес още не е спряло, но отивам на преглед.

Аз и след разждането кървях много малко, ден-два, след това 3-4 дни ми зацапваше и това беше.

# 109
  • София
Кюретажа е остъргване на маточната лигавица и то рвално няма кой знае какво да кървиш след това. По скоро зацапване като последни дни цикъл около 2 седмици

# 110
  • NE
Щъркелова вест!!!

Мама maresr на 10.03.2015 г. е родила своята принцеса Евдокия 3,630 кг. и 52 см!

Пожелавам на Евдокия да е жива и здрава, послушна и игрива радост за мама и татко.  bouquet
Бързо възстановяване на мама.
Маре ти успя! Hug

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 09:54 от Flower Fairy

# 111
  • София
Честито Маре! Страхотна новина! Да е жива и здрава Евдокия и много да ви радва! Страхотна новина!

Ти успя Мамче !

# 112
Честито момиченцеее и успех на всички нас и ние да си родим по едно в най-скоро времее!

# 113
  • София
Честита принцеса на мама maresr!!! Да е жива и здрава и много радости и гордости да носи!!! Дано има повече такива вести и по-малко записали се момичета в темата! Успех на всички момичета, дано скоро сбъднем мечтите си!

# 114
Честито, maresr! Да е жива и здрава Simple Smile

# 115
Честита рожба! Бъдете много здрави и щастливи!   bouquet

# 116
  • София
maresr, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и само да ви радва   bouquet

# 117
  • Варна
Честита дъщеричка, maresr, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 118
Честитооооооо!  Heart Eyes

# 119
 Честита принцеса! Да е здрава,щастлива и с много късмет!

аз седя и си чакам резултатите от изследванията,през 5мин проверявам...,засега само прогестерона е излязъл и е 51 nmol/l,при положение,че в събота беше 106...няма да я бъде работата и този месец явно Sad

Допълвам:ЧХГ <0,100 Sad
и ТСХ от 2.01 преди месец,сега е 2,37
поне прогестерона е добре

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 12:44 от silvery

Общи условия

Активация на акаунт