Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Момичета искам да споделя с вас ...
Вече сме със зелена светлина за бебеправене ама аз умирам от страх.
Пуснах изследвания за тромбофилия ,за хламидия ,Щитивидната жкеза ,Микоплазма и Листерия . Заради изследването за тромбофилия доки ми каза да пия аспирин протект и неофолик мета обаче аз не спирам да мисля и за останалите изследвания за микоплзмите и уреоплазмите ,за цитомегаловируса , за спермограма по Крюгер и т.н и т.н . Не знам дали е нормално и не знам дали е необходимо да прави всичко ,но съм страшно наплашена след две загуби и вече не знам дали да се доверя изцяло на лекаря ,който ме успокоява ме със аспирин следващият път всичко ще е наред ...
Извинявам се за мрънкането и знам,че не ви е до това амаа...исках да споделя

# 91
  • NE
Montessori 3 седмици са много за кървене, но няма правило за продължителността му. Разсъждам си, че може да се дължи на ред физиологични особености на матката, особено след раждания. Thinking Просто разсъждавам. Ако не е било силно кървене не трябва да се тревожиш. Цикъл идва до 55 ден без значение колко време си имала кървене след кюретажа. Опитите се подновяват според преценката на лекаря, обикновено при редовна овулация и хубава лигавица дават зелена светлина. Peace
silvery Ако имаш 11 дни от О можеш да пуснеш спокойно ЧХГ. Peace
littlerocknrollqueen Нормално е да копнееш да откриеш причината за неуспешните бременности по-бързо. Съвета ми е да отмяташ всичко, което те тревожи едно по едно. Обикновено с хормоните има причинно-следствена връзка. Peace Бързай бавно. Hug Междувременно се успокой и току що може да откриеш две прекрасни чертички превърнали се в нова и нормална бременност.
Jenny Аз понеже съм единствената, която пише в тази тема от много време имаше подобен случай с листериоза и четири загуби докато се открие. Сега всичко е минало и има едно чудно момиченце в края на тази история.

# 92
Flower Fairy дано е така и този път е успешна .. благодаря ти за съвета  Hug

# 93
Ами да ти кажа то и аз съм така. Какво ли не сме пуснали и все се притесняваме, че може да има нещо, което не сме изследвали и точно то да се окаже проблема... Но колкото и да ни се иска, не може да изследваме всичко  Hug Настрой се, че всичко ще бъде както трябва, отдай се на любовта към обичания от теб човек и все пак идва пролет Simple Smile)))))))) Всичко ще бъде наред  newsm51

# 94
Листериоза в София къде се пуска? В Национален център по заразни и паразитни болести ли?

# 95
# 96
Flower, ако искаш вярвай, но повечето гинеколози, при които ходих след случката ОТХВЪРЛЯТ листерията като причина за аборт изобщо...  doh Четох, четох, ходих при инфекционист ала бала и сега съм на антибиотици известно време, пък да видим. Не успях да намеря тема точно за листериозата и не мога да прочета споделен опит, но се надявам, че това лечение ще е успешно  Wink Стискайте палци  Praynig

# 97
  • Варна
Ох, момичета имам едно висше, обаче нищо не разбирам от това, което пишете. Направо съм в ужас с тези изследвания, кое, кога се прави. Повечето от тях съм ги правила като профилактични преди изобщо да имам деца. Токсоплазмозата и двете бременности съм пускала. Изобщо не ми е минавало през ум, как могат да навредят тези неща. И двете ми дечицата са заченати от раз, както и третото зачеване.
Доколкото разбирам, изчаквам първия цикъл и пускам хормоните за щитовидната, всичките ли? Какво ще рече чист ден? По датите, в които съм забременяла и трите пъти, се оказва, че съм с ранна овулация, но никога не съм я тествала. Тест за бременност винаги съм правила ден след закъснение, цикълът ми е много точени дори без тест си знам, че съм бременна. Само сега на пуснах ЧХГ.
Montessori, моята история е напълно същата като твоята, с единствената разлика, че ми дойде като гръм от ясно небе новината, без никакви симптоми.
А може ли да всички хормони да са в норма, да си чист от вируси и причината да е някъде другаде, напр. нещо генетично, знам ли и аз?

И сега да ви питам, колко дни продължава кървенето след абразиото? Днес нямам почти никакво кървене, ден след него. Нямам болки, нищоооо. Да се притеснявам ли?

# 98
Jeny_D стисвам палци за лечението ,а после и за здрав бебок  Hug
Pepsilight при мен продължи около две седмици ама не беше кървене а кафяво зацапване .. Аз също нямах болки ,нито обилно течение . Всъщност кървях само два часа след манипулацията

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 19:36 от littlerocknrollqueen

# 99
  • Варна
Оооо, аз до днес сутринта кървих. Дори снощи си сложих един еднократен чаршаф да не изцапам матрака. Сутринта се изтекох хубаво и от тогава почти нищо. Притеснява ме, да не се събира кръв в матката. Макар, че лекаря ми каза да отида само око има обилно кървене и съсиреци.

# 100
И аз първите часове след абразиото имах доста кръв и съсиреци, но всичко мина за един ден. Би трябвало вече да ти спира кървенето по мое мнение.

# 101
  • NE
Пепси Особено след ваккуум май се кърви най-малко. При мен беше леко и до няколко дни спря съвсем.
Чист ден значи ден без цикъл. Пуска се TSH + FT4 защото са в пряка зависимост, а антителата са ТАТ и МАТ ( Anti TG  и Anti TPO). Антителата се пускат за да се установи дали нямаш Хашимото.
Jenny Вярвам ти. Много лекари не я имат за заплаха тази гадост.

# 102
  • Варна
Пепси, и аз текох само в деня на К, следващите 2 дни нямах нито капка и после текна наново за няколко дни. Ако нямаш болки или Т значи няма за какво да се притесняваш  Peace
При мен също всичко стана като гръм от ясно небе, без никакъв симптом, без никакъв знак - в 12сед на ФМ - всичко перфектно, в 14 отивам на обикновен преглед и ... - няма вече туптящо сърце, просто е спряло.....това по повод въпроса ти може ли да си чист от вируси - всичко ми беше отрицателно, всички хормони - оки, така и не се разбра защо....Година и половина по-късно вече си имам детенце, имах страхотна Б, без никакви проблеми  Peace

# 103
  • Варна
dessissHug.

# 104
Flower, в тази тема ли сте обсъждали листериозата? Помниш ли долу горе кой номер е била темата, за да прочета или да се свържа с жената....

Общи условия

Активация на акаунт