Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хубаво е да пускаш ТСХ в чисти дни само, казвам ти да го повториш за да не е грешка. За ендо ти препоръчам Начев. Обади се в Панацея и си запази час. Прогестерона ти е супер.

# 76
  • NE
Вилито Да, но синтетичен тиреоиден хормон. Той е като останалите щитовидни хормони. Най-често се изписва Еутирокс или Л-тироксин.
Всъщност за нормалното функциониране на ЩЖ се приема, с други думи уравновесява баланса, който е нужен за износването на бебето. Основна роля има ЩЖ в органогенезата на ембриона.

# 77
Да, задължително ще го повторя. Този е правен в Цибалаб, чудя се дали да не го повторя в Бодимед или, ако препоръчате някоя друга лаборатория?

# 78
Момичета, като сте подхванали щитовидните хормони, да ви питам, дали е възможно ако там имам някакъв проблем, за който не знам, и това да е попречило за образуването на ембрионче. Да речем, ако ТСХ е скочило много особено при забременяването.
Последно съм си пускала ТСХ преди година и беше 1,21.

# 79
  • NE
ТСХ скача при импалнатацията, затова се държи ниско за да не скочи много и да прави поразии. Всъщност както обясних по-горе ТСХ във високи нива пречи при образуването на органите и често се открива при мисед. Попитай утре док.

# 80
Flower Fairy,   bouquet
Ще го питам само да не забравя  Crazy

# 81
  • София
Аз затова ви казвам още от сега да си знаете, при следваща бременност, не чакайте да ви зкаъснее с дни, на деня не дойде ли тестчета за бременност, при положителен резултат от първи петли в лабораторията и пускате веднага : ЧХГ, прогестерон, ТСХ и ФТ4. ЧХГ след 48 часа се повтаря. Моето ТСХ беше скочило веднага от 2 на 3, Начев по телефона ми изписа Еутирокс и веднага го смъкнахме. Peace

# 82
  • Варна
Мацето, знам, знам, че е така, но мъничко надежда имам проблема да е бил в задапаратното устройство, не ми вдъхва много доверие, затова утре на второ и то надявам се качествено мнение  Peace

dessiss, начетох се на какви ли не истории, та надеждата умира последна, т.е утре вечер  Simple Smile

vili_t0, и на теб   bouquet

Знам, знам, и аз чаках една седмица, и се надявах да съм от онези истории. Гуш и дано да си от онези истории!

И аз, и аз....макар че моето бебче беше голямо и почти нямаше шанс да заработи отново сърчицето което беше спряло, но се надявах и аз до последно да има някаква грешка .....

# 83
Маце, ами то който не се е сблъсквал с тия неща,  Crazy човек се учи докато е жив са казали хората  Simple Smile

Ей, това пък да има голямо добре оформено бебче и да спре сърчицето, е още по-гадно от кухото яйце  Tired

# 84
Здравейте  bouquet Утре стават три седмици от моя спонтанен аборт в 11 г.с. Според лекаря ми бебето се е развивало съвсем нормално. Кървих 2-3 седмици преди това, лежане, Дуфастон, а последната седмица бях и в болница, когато приключиха нещата. Моля ви за мнение - нормално ли е да спре кървенето едва днес, и то не съвсем? Кога да очаквам първия цикъл? Утре ще ходя на преглед при гинеколога ми и той ще ме праща на имунолог. Имам 2 деца, а това ми е първият аборт. Нямам никаква представа какво ме чака. След колко време можем да подновим опитите?
Благодаря ви!  bouquet

# 85
Ето това направо си е за първа страница на всички теми в "Искам бебе":
Аз затова ви казвам още от сега да си знаете, при следваща бременност, не чакайте да ви зкаъснее с дни, на деня не дойде ли тестчета за бременност, при положителен резултат от първи петли в лабораторията и пускате веднага : ЧХГ, прогестерон, ТСХ и ФТ4. ЧХГ след 48 часа се повтаря. Моето ТСХ беше скочило веднага от 2 на 3, Начев по телефона ми изписа Еутирокс и веднага го смъкнахме. Peace

# 86
Пепси, токсоплазмоза, листериоза (при мен излезе положителна и сега я лекувам), цитомегаловирус и там другите, които са изброили  Peace Може да си хванала нещо ей така, без да усетиш. На мен листерията не ми пречи ама изоообщо, но ето, че е атакувала ембриончето...

# 87
Аз мирно си чаках закъснение за да направя един тест за бременност,обаче днес има кафеникаво зацапване Sad много оскъдно,но си е там.И с предишните цикли имах за по 2-3 дни и според док причина беше ниския прогестерон,(който обаче този цикъл на 21ви ден беше 106) Та искам да питам оправдано ли е утре да пусна ЧХГ, прогестерон, ТСХ и ФТ4,пада се 25ти ден или няма смисъл защото е рано? Пътуваме сслед това от четвъртък за 4 дни и няма да мога,а се притеснявам,че и да е имало оплождане нещо може да не е наред и да не отреагирам навреме

# 88
  • София
пускай, знаеш ли колко по-спокойно ще ти е  Hug Peace

# 89
определено,само ме притесняваше дали не е рано 25ти ден

Общи условия

Активация на акаунт