Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз след първия ми спонтанен аборт нищо не изследвах, знаеше се и причината де, приех че така е трябвало, че е било за добро, мал шанс и т.н......Сега след миседа ми препоръчаха да пусна само вирусите, аз на своя глава постепенно правех едно по едно другите изследвания....причината не я открих, но пък намерих тази която ми пречеше да забременея след това, та не съжалявам...

Относно това че незнаем съдбата какво ни крои - първото ми бебче го загубих на 21.01 - беше истински кошмар цялата история и оттогава мразя тази дата. Когато забременях сега и ми казаха термин 26.01 - първата ми мисъл беше - само да не е на 21-ви, имам ужасни спомени....познайте - ходих цяла седмица с 4 см разкритие и нищо. На 21-ви вечерта в 22.30 тъкмо си казах - споко,мина деня и раждането започна Simple Smile  .... Е. все пак стиснах кълки и родих първите минути на 22-ри  Mr. Green  Та, ето сед толкова години лошия спомен вече е заличен от едно доста по-хубаво преживяване  Peace

# 136
Здравеите мили мами,и аз съм с един мисед аборт в 4 месец.Сега отново правим опити за бебе и много ме е страх,а и правих днес сутринта тест,маи има бледа втора черта или просто е плод на вълбражението ми.....Някоя от вас може ли да ми отговори колко дни след закъснение трябва да е за да покаже както трябва теста.

# 137
На мен ми е показвал бледа черта още преди да ми закъснее цикъла. Но най-добре е когато има ден-два закъснение, с първата сутрешна урина. Само следи указанията, ако чертата се появи след времето, указано на теста, е възможно да те подведе. Успех!

# 138
zlati.mira, ето един много, много полезен съвет:
Аз затова ви казвам още от сега да си знаете, при следваща бременност, не чакайте да ви зкаъснее с дни, на деня не дойде ли тестчета за бременност, при положителен резултат от първи петли в лабораторията и пускате веднага : ЧХГ, прогестерон, ТСХ и ФТ4. ЧХГ след 48 часа се повтаря. Моето ТСХ беше скочило веднага от 2 на 3, Начев по телефона ми изписа Еутирокс и веднага го смъкнахме. Peace
Отивай към лабораторията и чакаме да се похвалиш с хубави новини Simple Smile

# 139
Здравейте момичета  Hug
За жалост и аз се настанявам в темичката, и през следващите няколко месеца ще имам въпроси към вас. Blush
Другата седмица съм на кюретаж - мисед. Tired
От вчера спрях Утрогестана и сега ме е страх дали ще устискам до 18.03.
Нямам болки и кървене засега  Praynig

# 140
аз мисля да изчакам още малко,защото януари не ми доиде мц и пак по саштия начин ,ходих на лекар тои ме гледа на ехограв и каза че всичко е ок и няма смисал да пия лекарства или каквото и да било да правя и февруари си ми доиде на датата и всичко беше наред,но сега пак ми го няма мц и силно се надявам този път да е бебче

# 141
Здравейте момичета  Hug
За жалост и аз се настанявам в темичката, и през следващите няколко месеца ще имам въпроси към вас. Blush
Другата седмица съм на кюретаж - мисед. Tired
От вчера спрях Утрогестана и сега ме е страх дали ще устискам до 18.03.
Нямам болки и кървене засега  Praynig
                                                                                                                                                                                                         Спокоино мила и аз минах през това септември,ще мине и ще отмине ,само се дръж психочески аз личко бях зле психически

# 142
Благодаря ти миличка  Hug, сякаш засега се държа, не знам след интервенцията как ще съм.  Confused
А между другото, док каза че ще ми даде болничен, но се чудя дали би ми дал 7 дена, поне толкова ми се иска  Tired
На вас по колко са ви давали?

# 143
Благодаря ти миличка  Hug, сякаш засега се държа, не знам след интервенцията как ще съм.  Confused
А между другото, док каза че ще ми даде болничен, но се чудя дали би ми дал 7 дена, поне толкова ми се иска  Tired
На вас по колко са ви давали?

Не вярван че няма да ти даде мен тогава ме питаха колко искам,на мен ми дадоха 2 седмици,една от личния,една от шеиново.А колкото до самата интервенция,аз нищо не помня,помня само как се сабудих.....бях с пълна упоика не се притесняваи за това

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 10:18 от zlati.mira

# 144
Злати, нещо не можах да разбера  Blush, според теб ще ми даде или не  Rolling Eyes.На теб са ти дали 7 дни от Шейново където са те кюртирали, нали така?

# 145
Мисля, че може до 30 дни болничен след кюретажа, поправете ме, ако греша.

# 146
Злати, нещо не можах да разбера  Blush, според теб ще ми даде или не  Rolling Eyes.На теб са ти дали 7 дни от Шейново където са те кюртирали, нали така?
Не си ме разбрала написах че,не вярвам че няма да ти даде на мен ми дадоха 7дни от Шеиново и 7 от личния лекар

# 147
Благодаря ти, то в момента в главата ми е каша  Blush

# 148
  • София
Полинче, много съжалявам за това, през което трябва да преминеш и ти Hug

# 149
мили мами моля ви отговорете ми на вас кога ви показа ясно втората чертичка,колко време след закъснението на мц

Общи условия

Активация на акаунт