Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Мама Sweaty , честита рожба! Много да ви радва и да сте горди мама и тати   bouquet

Чакаме и Маре и Мацето да се похвалят как са?
На всички Б, погал погал по коремчетата  Heart Eyes

Ние сме добре, имах най-ужасния уикенд, бяхме в болница, дребните вдигнаха висока Т и ни наплашиха за менингит, а се оказа че е страничен ефект от ваксините. Ама докато излязат резултатите от изследванията, не ме питайте какво ми беше. Бял косъм ми е излязъл сигурно! И си обещах повече да не мрънкам, че плачкат от колики и че не спя ( свикнах с това вече  Mr. Green ) Важното е да са здрави!

Целувки на всички!
Скрит текст:
Утре е 1 година от ужасния ми ден на аборт, приключил с кръвоизлив и К.  Ама гледам напред, имам си 2 ангелчета, пожелавам и на чакащите същите сладки същества  Praynig

# 166
Del_Mar много се радвам за теб пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.А може ли да попитам след колко време забременяхте и колко изчакахте .Благодаря
Simple Smile

# 167
Del_Mar много се радвам за теб пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.А може ли да попитам след колко време забременяхте и колко изчакахте .Благодаря
Simple Smile

Ние доста изчакахме, защото първо решихме да се оженим и след сватбата възобновихме опитите. След 7 месеца забременях .. Общо 17 месеца след К.Peace

# 168
Да определено е доста време Simple Smile но важен е резултата  Praynig

# 169
  • Варна
Здравейте!

Del_Mar, тихичко честито и от мен. Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала.

Момичета, аз се чудя дали утре да ходя на преглед, 10 дни след кюретажа, нямам оплаквания. Или да изчакам да ми дойде първия цикъл? Има ли смисъл да ходя сега?

# 170
Най-добре е да отидеш след първата менструация поне мен така ме посъветваха за да се види всичко дали е наред Simple Smile

# 171
Аз ходих една седмица след К, но не е задължително, ако нямаш оплаквания. Може да отидеш и направо след първия цикъл.

# 172
Моят лекар ми каза да отида на преглед, когато спре кървенето, до един месец след изписването ми от болница.

# 173
  • София
Ако ти е казал лекар да отидеш, отиваш. Аз ходих 3 дни след К така ми каза лекарката

# 174
  • Варна
Аз ходих след първия Ц, така ми каза док: ако имам оплаквания веднага, ако не - след първия Ц  Peace

Дел-Мар, честито и лека Б до финал  Hug

# 175
Del Mar, честито и от мен! Лека и до финал!
Мецанче, много съжалявам за ужаса, който си изживяла. Дано не се повтаря повече!
И аз отидох на преглед след като ми спря кръвотечението!

# 176
  • София
Да се похваля, че ми свърши третия Ц след аборта и ще започвам активно бебеправене от този месец.  Party

# 177
  • Варна
Здравейте момичета, моят първи цикъл след спонтанния аборт дойде (че и вече свърши, но нямах време да драсна 2 реда по-рано). В интерес на истината дойде доста бързо, което ме изненада. На 17.02 прокървих и загубих семката (както я наричаше ММ) и на 14.03 вечерта ми дойде. В интерес на истината на мен цикъла ми последната година - две е много редовен на 28-29 дни, а този месец, когато си мислех, че чакането ще е голямо ми дойде на 26тия ден. Това да го отдавам ли на факта, че не ми е правен кюретаж, а сама се изчистих, със 3-4 дневно кървене ?
Както и да е, сега ме очаква преглед, смятам като ме посъветва Flower, да посетя д-р Славчев в Окръжна болница. Надявам се да ми даде зелена светлина и скоро да започваме отново с опитите, за да сбъднем мечтата си. Иска ми се да пусна някои основни изследвания, особено за хламидия. Преди години имах, но тогава я лекувах съвсем в началото и тогавашната ми гинеколожка каза, че съм се отървала от тях напълно, но предвид факта, че накрая се разделихме, заради не добре лекувана раничка, не знам какво да мисля.
На новите мами, желая бебчетата им да са живи, здрави, нека имат едно безгрижно детство, обградени от любов   bouquet На бременните, тихичко честито  Hug

# 178
NigeL, стискам палци скоро да се похвалиш с хубава новина Simple Smile

Антоинетка, не е ли рано за нови опити? Успех на прегледа, дано всичко е ОК.

И аз да се похваля с втори цикъл. На мен след аборта хормоните май са ми са се понаместили, толкова редовен цикъл не съм имала (30 дни) Simple Smile И аз другата седмица съм на преглед при д-р Персенска от клиника "Надежда", дано да успее да намери причината за аборта.

# 179
  • Варна
Ох, ами аз нямах предвид веднага да започваме ами по-скоро се надявам да не ми каже 6 месеца, но каквото покаже прегледа  Simple Smile надявам се в следващите 3 месеца да сме готови за екшън  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт