Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • В градината...
Суити, да ти е жива и здрава бебката  Hug
Мис Мими, честито и момичетата са те посъветвали  Peace

Виолетче  Hug Hug Hug Praynig

# 301
  • София
Да събера малко прашец, защото от този месец подновихме опитите и доста се потрудихме. Много се надявам да се е получило и този път всичко да е наред  Praynig  newsm79 newsm79 newsm79

# 302
  • NE
Суити Истинска прелест си имаш. Heart Eyes Честита първа месечинка.  bouquet
malachikared_violet Все такива хубави новини да носите. Hug
NigeL Успех. Praynig
mis mimi Тихичко честито и лека до термин. Hug
Моя съвет е да пиеш поне по 2 но-шпа на ден за всеки скучай. При болка пак взимай защото но-шпато успокоява матката, която контрахира от имплантацията и шанса да се загнезди по-добре се увеличава. Hug

# 303
  • София
Поръсвам малко син прашец за всички , които още чакат  babydust7 babydust7 babydust7

newsm79

# 304
  • София
Страхотни новини от всички! Суити честита месечинка, тук я пропуснах но аз я видях във фейса. Simple Smile

Поздрави и ще се покажем и ние скоро, днес му правихме фотосесия. Wink

# 305
Много мило ми става, когато пишете толкова позитивни неща  Hug искрено се радвам и се надявам и на мен да ми се случи скоро  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, така чеееее възползвам се от прашеца   newsm79 Mr. Green
и аз изпуснах промоцията... ще чакам следващата  Heart Eyes

# 306
Момичета, много съм щастлива  Blush.

Днес съвсем изненадващо ми дойде първия цикльо, на 23-тия ден след кюртажа, сутринта нямах никави признаци, като болезнен корем, подуване, само в лицето съм като пубер, и ме хвана неподготвена на работа  Crazy
Не го очаквах толкова рано, предвид това, което съм чела във форума, но съм много хепи  Blush

# 307
  • София
polin4eto, честит първи Ц  Misc Ghost Сега вече времето ще минава по-бързо до подновяване на опитите  Party

# 308
Честито и от мен polincheto.  И при мен беше на 23 -тия ден, изчакахме втория Ц и действахме.

# 309
Честит първи Ц Simple Smile Сега вече минават по-бързо и чакането не е толкова лошо. Наистина си щастливка, че ти е дошло толкова бързо Simple Smile

# 310
  • Варна
Ехааа, супер, честит ти първи Ц. Моят вече свърши и толкова се радвам, че нямах никакви проблеми и болки. Само за час преди да ми дойде ме беше стегнал кръста.

# 311
Благодаря ви, момичета Hug
Записах си час за 20.04., тогава ще ми е първия преглед след К.
Пепси, дай боже с теб да се засечем в някоя месечна отчетна  Wink  Hug

# 312
  • Варна

Дай Боже и да ме изпревариш. Simple Smile Аз отлагам да опитаме септември месец, живот и здраве.

# 313

Дай Боже и да ме изпревариш. Simple Smile Аз отлагам да опитаме септември месец, живот и здраве.

bouquet Мислиш да изчакаш 6 месеца след К. ли?
Аз живот и здраве си мисля за юли, ако всичко е наред  Blush

# 314
  • София
Момичета, влизам и тук да дам отчет три дни преди Ц
http://prikachi.com/images.php?images/933/8038933L.jpg
Не мога да повярвам - минаха три цикъла и започнахме да бебеправим - то взе, че се получи веднага. Сега започва големия страх от това да не се потрети случката  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт