Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Деси, страхотна е малката! Голяма сладурана - да расте жива и здрава Simple Smile

# 676
  • Враца
Спермограмата, кариотипа и ЦС са ми следващите изследвания, но ми се ще да изчакам още 2 3 месеца с тях. Миналият път бременността ми стана от раз, никакви проблеми, до 5тия месец когато плацентата ми се скапа също така от раз, много лош кръвоток, вдигане на кръвно и съответно предизвикан аборт. Причината за всичко това според лекарите е моята мутация на тромбофилията, въпреки че съм на 26 години и всички лекари бяха против каквито и да е изследвания. Сега правим опити от 3 месеца, първият не стана, вторият нямах овулация, третият биохимична, но в месеца на биохимичната правих фоликулометрия и фоликула ми се спука на малък според мен размер - 16, 17 мм. Затова си мисля, че проблема е в мен и се надявам с добавките да подобря нещата, но ако нямаме успех скоро продължавам с изследванията. 

# 677
  • NE
Перу Оня ден те сънувам с бебка. Blush Леко раждане ти желая, че наближава.

# 678
Desi малката е голяма сладурана много мерси за обяснението Florey fayli.Сега ще знам тук незнам дали продават такива тестове но ще питам ако не в бг като се прибера ще си купя.А и прегледа не е минал още ще видиме.ох момичета страх ме е честно казано какво ще открия ама дано е само случайност или пък не.Кой знае след прегледа ще видиме.

# 679
  • София
Бях на имунолог в клиника Малинов и съм много доволна от доц. Русев. Много е внимателен и обяснява всичко. Каза, че няма смисъл сега да се правят изследванията, защото вече съм в 8-ма седмица и резултатите могат да бъдат повлияни от това, че в момента не се развива нормална бременност и антителата реагират. Каза, че е най-добре след като всичко приключи, тогава да направим НК клетки и още нещо, което забравих. Успокоих се, че все пак отидох и разбрах доста неща. След евентуалния аборт ще изчакам около 10-15 дни и тогава пак ще отида при него да ми назначи изследванията, които ще ми струват около 170 лева.

# 680
Деси, ама тя е страхотна бузанка. Да я нацелуваш от всички нас.
Найджъл, стискам палци, силно вярвам и се моля процентите да не са 5, а 55%. Силно вярвам, че ще се справите.

# 681
  • Варна
Деси, прекрасна беборана имате!
Момичета, аз сигурно малко глупав въпрос ще задам, но колко време горе долу след К правихте секс?

# 682
  • София
Аз след моите аборти изчаках някъде към 2 седмици. Просто не ми беше много много до секс. Иначе мисля, че след кървенето може да се прави... Ако греша някой да ме поправи  Thinking

# 683
  • Бургас
Ммм ... помня, че лекаря каза да не правим секс (не само да се пазим, а тотално да не правим) 15-20 дни. Така или иначе ние си изчакахме първият цикъл, който доиде на 30ти ден.

# 684
  • Варна
охоооо, ще си почакам значи  Embarassed. Моят беше на 5-ти май.

# 685
  • В градината...
Найджъл, дано не се стига до там.
Но ако се стигне, мисля, че е по-добре да изчакаш повечко за изследванията. НК клетките се активизират при аборт. Така ми беше казал д-р Калчев. Чаках 2 месеца и тогава ги пуснах.
Цвете, другата сряда ми е секциото.

# 686
  • NE
Перу То не останало. Hug

# 687
  • Варна
Такива прекрасни промоцийки пускате тези дни.  Heart Eyes Аз днес бях на изписването на една такава малка, сладка бебка, толкова хубаво ми беше.

Нигел, ще се моля за хубави новини в петък.  Praynig

# 688
  • Варна
Деси, прекрасна беборана имате!
Момичета, аз сигурно малко глупав въпрос ще задам, но колко време горе долу след К правихте секс?

По принцип е добре да се изчака поне до първия Ц, тъй като там е рана и много лесно може да си докараш инфекция  Peace

Благодаря ви, момичета  Hug 

Перу, не е останало  Hug

# 689
  • София
Найджъл, дано не се стига до там.
Но ако се стигне, мисля, че е по-добре да изчакаш повечко за изследванията. НК клетките се активизират при аборт. Така ми беше казал д-р Калчев. Чаках 2 месеца и тогава ги пуснах.
Цвете, другата сряда ми е секциото.
Да, поне два месеца ако не и три преди да пуснеш имунологичните. Peace
Перу Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт