На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 34 969
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Аз още не съм получила болничния от 10.01.Утре мисля да ходя до нои да проверя.

# 91
Мамчета купихте ли си комплекти за изписване?аз за малката ми принцеска мн бързо го избрах нали е мацка и беше много джиджана обаче нещо сега за момченцето ми ми е много трудно споделете от къде си избрахте?

# 92
Добър ден сладурки,
Относно болничния още чакам и мисля да изчакам още ден, два.
За дрешките за изписване аз поръчах от англ. сайт F&F излиза комплект от 10 части за около 26 лв.Качеството е страхотно.Напазарувах и други неща от сайта дойдоха за седмица и съм много доволна. За другите дрешки получих две големи торби от приятелки с момиченца.
Момичета, да питам за тези болки в кръста , таза някоя от вас маже ли се с нещо???

# 93
 Peace Имам превод най-накрая!!!

# 94
  • В градината...
Суити, съжалявам  Hug

Обаче съм една  ooooh! Имало нова тема от 3 дни, а не съм видяла. "Нова тема" беше изписано в много светъл цвят и съм пропуснала - викам си - какво стана с тези момиче, че не пишат  Thinking

На мен също ми е притеснено, че почти не усещам бебка, само като я побутна и тя леко помръдва. И дугото, което ми е тсранно - не ми е много голям корема, стана ми даже някак по-леко, ходя с не бременна походка и нямам вечер контракции. То не може да ми се угоди.

# 95
Аз няма да купувам специален комплект за изписването, един джинсов гащеризон, боди, блузка, чорапки, шапчица и одеало спред времето.

Днес съм невероятна ревла, около сто пъти ревах от сутрина, на песни, на репортажи, а сега по телефона, защото трябва да изляза до Еконт, звънях на ММ той ме отряза, че не може да излезе от работа и айде пак рев   ooooh!

# 96
Добро утро!

Хора, не преставам да ям! Ужас! Придобивам размери на малък кит!

Embarassed

Относно дрехите за изписване, избрала съм едни, но не съм ги купила - от angel baby - те са българска бешешка и детска конфекция. Много приятни моделчета, може да се състави комплектче, имат и пелени. На мен много ми харесаха - може и онлайн да се видят http://angel-baby.eu/.

Между другото, те си правят и бебешки прах за пране, дадоха ми мостра, но още не съм прала дрешките. Казаха, че не мирише, съставен е само от соди и масла.

# 97
  • София
 Sweety ஜ, много съжалявам Hug!
 Тайга, как си днес?

# 98
  • София
И аз се отказах да вземам комплект за изписване, ненужно ми се вижда.

Radus, на Angel baby дрешките са наистина разкошни, аз почти всичко съм си взела от тях. Много са изчистени и в свежи цветове, особено както търся за госпожицата дрешки, които не са в розово. За изписването съм комбинирала от тези модели на райетата в зелено за по-топло време и в жълто, ако е по-студено, дори и пелените ще са ми в тон Simple Smile Не всички модели обаче ги има на сайта. Наскоро минавах покрай магазина им на Стамболийски и за момченца също имаше много хубави комплектчета на витрината.

# 99
И аз се отказах да вземам комплект за изписване, ненужно ми се вижда.

Radus, на Angel baby дрешките са наистина разкошни, аз почти всичко съм си взела от тях. Много са изчистени и в свежи цветове, особено както търся за госпожицата дрешки, които не са в розово. За изписването съм комбинирала от тези модели на райетата в зелено за по-топло време и в жълто, ако е по-студено, дори и пелените ще са ми в тон Simple Smile Не всички модели обаче ги има на сайта. Наскоро минавах покрай магазина им на Стамболийски и за момченца също имаше много хубави комплектчета на витрината.

Rose Rosy, а праха дали си ползвала?

И на мен много ми харесаха, много нежнички са и са различни за разлика от всички еднакви комплекти за изписване, които са във вид на кимоно за карате Grinning

Иначе и на тези Rach са интересни - има хубави цветове.

# 100
Мамита къде точно им е магазина?иначе и аз сърворих вече комплекта за изписване,но ще прескоча и до магазина им ако няма всичко качено в сайта!Благодаря много за инфото !

# 101
Мамита къде точно им е магазина?иначе и аз сърворих вече комплекта за изписване,но ще прескоча и до магазина им ако няма всичко качено в сайта!Благодаря много за инфото !

Габс, тук можеш да видиш: http://angel-baby.eu/133-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D … D0%B8%D0%BD%D0%B8 Simple Smile

# 102
Много ви благодаря!!!

А сега да ви се оплача...Ходих до нои да проверя как стоят нещата и бяха така любезни да ми обяснят следното:пускат се тази,тази и тази декларация (като ми казват номерата само)и аз к задавам следващия въпрос госпожо имаме опашка не виждате ли?следващия!!

# 103
  • В градината...
Габс, те не са длъжни да дават консултации  Peace
Аз не разбрах - ти самоосигуряващ ли си ?
Аз си тегля декларациите от тук http://www.nssi.bg/forusers/forms/239-maternity

# 104
Не съм самоосиг управител на фирма съм!а кой да ми даде информ какво майч и какви документи да подам при положоние че децата ми ще са породени??по телефона не дават на място не дават а къде да отида да питам в полицията може и да ми дадат!нали за това са там питах по стаите питах на информация..всеки си подмята работата

Общи условия

Активация на акаунт