На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 460
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Sweety мойте съболезнования Hug

Gabs90,тук в България май само е така...никакво добро и възпитано  държание към хората в която и да е институция,и аз доста пъти съм попадала в такива ситуации... е срещала съм и възпитани и с добро отношение хора,но на 1000,1 такъв...за жалост е тежко положението тук..,но се примиряваме със слу4ващото се и напред...

Стискам палци на вси4ки мамита май месец да гушнем нашите бебоци  ylinfant,единствено те ще ни осмислят живота или поне ще ни накарат да го погледнем от другата страна... newsm10

# 106
Преди известно време една лелка изхвърча от нап..май и от нои искат да изхварчат някой!

# 107
  • В градината...
Габс, по-спокойно. Който не може да се оправя сам, си плаща на счетоводител или на друго компетентно лице. Аз самата не търся чужди услуги, а чета и сама се оправям. Но отново казвам, няма място за нерви и ескалиране на напрежението в тази насока - те не са длъжни да дават информация.
В бг.мама има една тема Майчино счетоводство, там има счетоводителки, които на добра воля дават съвети.
По същия начин има тема и за адвокатски съвети при нужда, там пък аз се включвам понякога.

# 108
Извинявам се  просто много се ядосах!

# 109
 Gabs90,който не си гледа работата.. е най добре да изхвърчи....но тук такива ги държат,такива са дупи и гащи с шефовете си и се мислят за кой знаи какво,кой знай как са влезли на това работно място и откога работят там..абе нямам думи....направо да ги  fight такива е малко... Close

# 110
  • В градината...
Питай в "Майчино счетоводство"  Peace

# 111
Перу адвокат ли си?  Mr. Green Я кажи могат ли да ме осъдят от Глобул за едни неплатени 150лв от 2010г /ама не помня кои месец/?  Crossing Arms ММ не дава да отида да ги платя, а аз умирам от притеснение всеки път като се обадят. Той пък твърди че не им е чиста работата, защото при споменаване на думата "адвокат" разговора бива прекратен от тяхна страна.

# 112
Gabs90,който не си гледа работата.. е най добре да изхвърчи....но тук такива ги държат,такива са дупи и гащи с шефовете си и се мислят за кой знаи какво,кой знай как са влезли на това работно място и откога работят там..абе нямам думи....направо да ги  fight такива е малко... Close
тя и оная лелка в нап се мислеше за велика че познаваше шефа ама намерих начин и накрая пак изхвърча!!!!

# 113
Перу адвокат ли си?  Mr. Green Я кажи могат ли да ме осъдят от Глобул за едни неплатени 150лв от 2010г /ама не помня кои месец/?  Crossing Arms ММ не дава да отида да ги платя, а аз умирам от притеснение всеки път като се обадят. Той пък твърди че не им е чиста работата, защото при споменаване на думата "адвокат" разговора бива прекратен от тяхна страна.
мила мене едни познати взимах карта и твлефон на мое име и дължа на глобул 1000 лв звъняха ми 6 мес и спряха това е от 2009 год и аз 3 пъти има казах за адвокат и те направо спряха да звънят

# 114
Аз още тогава не реагирах правилно. Трябваше веднага да им потърся сметка. А аз се ядосах на едни сметки тогава, теглих им една и си излязох от офиса. След време ми пратиха писмо, че дължа таксите до края на договора. Бяха 300лв., половината ходих на ги внеса тайно от мъжа ми  Mr. Green

# 115
И аз няма да взимам от готовите комплекти за изписване, неоправдано ми се струва. Ще си направя както на мен ми харесва.

# 116
Перуника, ние сме били колеги Simple Smile))

# 117
  • В градината...
Плащанията към мобилни оператори, топлофикационните, електроснабдителните и водоснабдителните дружества имат характер на т.нар. периодични плащания. Те се погасяват с изтичането на 3-годишна давност. В твоя случай ми се струва, че Глобул трябва да пият една студена вода. Често мобилните оператори, топлофокациите и т.н. дружества завеждат дела срещу клиенти, въпреки, че задълженията са погасени по давност. Но тогава по делото ние правим това възражение - за давността и делата се печелят. Но за 100лв. ме съмнява някой да тръгне да те съди. Иначе подобни дела има, и то много.

Радус, май 3 станахме  Peace

# 118
Привет,скъпи дами! При мен времето е много хубаво,виждам как слънцето се опитва да влезе през щорите и май е време да се по раздвижа и аз.  newsm03

Sweety когато прочетох за случилото се...се разстроих,не за друго,а защото по такъв начин бърз и болезнен загубих любимата ми баба и все още ми е тежко,но стискай палци и бъди силна и помни,че предстои да се радваш и дядо ти ще те гледа отгоре и той ще се радва заедно с теб.Прегръщам те  Hug

Аз от снощи съм с някаква тъпа болка около пъпа и малко по-нагоре,не мога да я опиша и малко като изтръпване такова и снощи и нощес и сутринта бебо не е толкова активен.Чета,че и на вас ви се случва,сигурно е нормално,знам ли...

# 119
Mother of PrincesS,аз не съм адвокат но от опит мога да ти кажа.Глобул ме осъдиха за 15лв.Праща ли са ми писма ,но аз не живеех вече на този адрес,та и не знаех.Направо получих писмото,че съм осъдена и ми запорираха и изтеглиха 500 и нещо лева.При проверка в картата (дебитна)ми изписа ,че имам -180лв или нещо такова.Не стига ,че изтеглиха всичко,ми и картата на минус.За 15.лв,ме осъдиха на 680 заедно с разноските по делото.Да уточня,че и картата която изпразниха ми беше само за детски и социално майчинство .При консултация с адвокат,ми обясни,че можем да ги осъдим за много крупна сума,именно защото нямат право да пипат такъв вид помощи и защото е минало давност,но и за да заведем това дело си трябваха пари,който за този момент нямах,тъй като ясно е ,че ще ми ги върнат с лихвите ,но не се знае изобщо кога.Да уточня,че бяха минали 3г.че ставаше въпрос само за една не платена такса,и че явно законно съм била осъдена ,след като банката им е позволила тези своеволия.Сега много ме е яд ,че не си търсих правата,но тогава си имах и други проблеми и не ми бе до това.Но точно защото им се разминава още много хора продължават да са потърпевши от такива мошеници.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 13:36 от renji

Общи условия

Активация на акаунт