На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 463
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Татяна, готин матрак, откъде се сдобихте с него?

Ние нямаме ни кошара, ни количка още - другия месец.

# 136
Здравейте, момичета. Пиша ви от Шейново. След вчерашното ми писмо, пробвах да поразмърдам бебка, но дали от прекалено притеснение, така и не я усетих както трябва. Звъннах на доктора, разказах му и той каза, че не е много добре това и да ида да чуем тоновете. Дойдох. Оказа се, че бебка била с гръбчето напред и затова не я усещам. Оставиха ме обаче за 3 дни тук, да слушаме тонове и да я следим профилактично. Вече се успокоих, то и тя откакто сме в болницата си е активна както преди. Благодаря на всички за съветите и за подкрепата.
Поздрави
Станислава

# 137
Връщам се от консултация,бебката е вече 1,300кг.

# 138
Здравейте! Дойде и моят ред да се включа.Simple Smile Терминът ми е на 01.06.
Виждам,че Василева е от Варна.
Василева, живо се интересувам при кого ходиш на ЖК и дали вече си избрала лекар за раждането. Тези дни съм на тази вълна.
Поздрави на всички мами!

# 139
  • София
Stanislava8 - браво за хубавите новини!

Абе, момичета, сега трябваше ли да подаваме някакви декларации към НОИ, ако сме на стандартен трудов договор или това беше след раждането. Помня, че предния път попълвах някакви документи, ама кога и какво ги правех - никакъв спомен  Embarassed

# 140
Radus от Айко бяхме го харесали в събота имаше 3 бр останали а днес вече бяха 2 като явно днес или вчера е купена др  поне до вчера бяха 3 като звънях да питам дали е до изчерпване . поне е на мн добра цена и са остатъчни количества явно защото преди Коледа бе на двойна цена .
Stanislava8 на пълно те разбирам аз така преди месец не бях усещала бебка ден и половина и таман да звъна на Аг че вече изпадах в истерия явно малката е усетила че мама се тревожи и почна яко да рита милата Simple Smile Party та се успокой и разплаках 

# 141
Момичета да ви се оплача боли ме зъб и от около 2ч.си будувам.Пих парацетамол но ме отпуска по 1,2ч.За през нощта изпих 1 и се страхувам да пия повече.Ужасно е ,но поне болката не е кой знае колко силна,но е постоянна и е гадно. Mother of PrincesS ,не съм искала да те плаша ,но според мен е по добре да се знае,че и този вариант го има.Аз непрекъснато чувам от познати,че им звънят,но нищо не им правят с години.Но моя личен опит доказва,че има и осъдени и то за мижави 15лв.Та според мен ,като се знае,че го има и този вариант можеш да си прецениш дали си струва,да се рискува да се стигне до там.perunika най вероятно и при мен е станало,както си го описала,но уведомление на вратата не е лепено,нито писма съм получавала.Аз не живеех на този адрес,но сестра ми и баща ми все още живееха там,та ако е имало нещо щяха да ми кажат.Може и да са оставяли писма някъде из общите помещения и друг да ги е взел,не че му трябват ,но е факт,че в никакъв случаи не са си давали зор да знам ,че ще ме съдят.Иначе все някой щяха да намерят в нас.

# 142
Добро утро мами и от мен!и ние сме от ранобудните аз се събудих от зверски глад за първи път ми се случва!но сега вече няма заспиване защото и малката ме видя че съм будна!

# 143
Добро утро, момичета!

# 144
marlene_75,не съм от Варна а от Провадия.Ще раждам в окръжна,но още не съм решола при кого.Първото секцио ми го прави Колев и Свраков.На жк ходя в Провадия.

# 145
Добро утро момичета!
Vasileva извинявай за объркването на града моя грешка.Видях го ,но много късно вече бях публикувала съобщението.
Благодаря за инфото. И аз съм се насочила към Окръжна болница.Препоръчаха ми Свраков за секцио.
Още не знам дали ще е секцио.Сега бебчо е седалищно,но се надявам да се обърне.
Мисля ,че има още време сега съм в 29 седмица.

# 146
  • Бургас
diamag, добре дошла   bouquet Още една смела мама очакваща трето детенце  Hug Предполагам, че желанието е за момченце или ?

Тайга, пази се  и каже какво става с теб, че това Добре съм на мен хич не ми е достатъчно.  Praynig

Комплект за изписване точно на F&f мернах в продавалника - 8 части - 36 лева, но сега като гледам, че Нели е писала, че нейния е 10 части и е 26 лева и се замислих, иначе много го бях харесала и са от колекцията на която пише Born in 2015  Peace

# 147
Добро утроо!

Да ви кажа - не ми се ходи на работа вече, искам да си почивам и да си правя някакви неща вкъщи, като да сваля всички пердета и да ги изпера, да измия прозорците, да избърша навсякъде..

Вие ще поядисвате ли стаята, в която ще спи бебето? Моя приятелка, която роди преди 10 дни пребоядиса целия апартамент, дали й съвет да го направи, за да елиминира появата на алергии у детето..

Ние не живеем в собствено жилище и се чудя дали едно миене с препарат на стените ще е от полза!?

# 148
Никки, много е хубаво комплектчето, аз харесах и едно на бабалуно, има ги в чочко бочко и фънки кидс. Има жълтички унисекс, много приятни.

# 149
Добро утроо!

Да ви кажа - не ми се ходи на работа вече, искам да си почивам и да си правя някакви неща вкъщи, като да сваля всички пердета и да ги изпера, да измия прозорците, да избърша навсякъде..

Вие ще поядисвате ли стаята, в която ще спи бебето? Моя приятелка, която роди преди 10 дни пребоядиса целия апартамент, дали й съвет да го направи, за да елиминира появата на алергии у детето..

Ние не живеем в собствено жилище и се чудя дали едно миене с препарат на стените ще е от полза!?
Нашият апартамент е нов, от 2 месеца живеем в него и мисля, че е излишно отново да се боядисва. Бебо ще спи при нас в спалнята, защото в детската му стая се е настанила свекито и така като гледам няма възгледи да си тръгва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт