На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • В градината...
А какви са тези гащи за еднократна употреба  Thinking

Тайга, все така да се чувстваш  Hug

Баща ми ми помогна да насеем чесън - в градината на чист въздух се чувствах прекрасно. Хм, той е на 68, а припка като козле.

# 301
# 302
  • София
Момичета от София, ако сте свободни във вторник 10ч, заповядайте на лекция в мола на Стамболийски - Практически уроци: къпане и обличане на бебето. Обличане на бебето през първата година.
Лектор е Емилия Казълова, прекрасно обяснява, показва с бебе всичко, много е подходяща за татковци.
Аз вече бях на лекцията, но пак ще ида, защото имам да си ползвам талончето с печатите на томболата, която ще се разиграе накрая.
Предполагам, че ще има и подаръчни комплекти от себамед за всички.

# 303
Цените за избор на екип за нормално раждане са 500 лева, за избор на лекар са 400 лева.
Цените за избор на екип за секцио цезарея са 550 лева, за избор на лекар са 400 лева.

Това е за ВАрна--ОБ.

# 304
А какви са тези гащи за еднократна употреба  Thinking

Тайга, все така да се чувстваш  Hug

Баща ми ми помогна да насеем чесън - в градината на чист въздух се чувствах прекрасно. Хм, той е на 68, а припка като козле.
взех си на babyono много съм доволна нито стягат нито дразнят кожата!

# 305
  • В градината...
Видях, че има такива и в Хиполенд.

# 306
Видях, че има такива и в Хиполенд.

Имай предвид, че както Витаминка спомена мисля във фейсбук, тези гащи са много умалени. Т.е. вземи поне един номер над този, който обикновено носиш  Peace

# 307
  • В градината...
О, аз съм се настроила за ХL  Naughty

# 308
  • София
Витаминка, а къде точно се провеждат тези лекции понеже наскоро бях търсила инфо на сайта на мола и не можах да намеря... И трябва ли предварително записване?

# 309
  • София
Rose Rosy, точно до КФС, на столчетата, слагат табела, а и ще се ориентираш по бременните и проектора за лекциите Simple Smile
http://www.bebeto.org/
Мисля, че трябваше записване, не че не може на място де...
Пращаш имейл с името си на Е-mail: info@bebeto.org и казваш на коя дата ще присъстваш. Предполагам със записванията си калкулират подаръците, които да си приготвят.

За гащите на Канпол - големи, големи вземете, че са изключително умалени. Даже два размера отгоре.
http://www.endymarket.com/product/3801/canpol-babies-ednokratni- … -rodilki-5br.html

# 310
  • София
Rose Rosy, точно до КФС, на столчетата, слагат табела, а и ще се ориентираш по бременните и проектора за лекциите Simple Smile
http://www.bebeto.org/
Мисля, че трябваше записване, не че не може на място де...
Пращаш имейл с името си на Е-mail: info@bebeto.org и казваш на коя дата ще присъстваш. Предполагам със записванията си калкулират подаръците, които да си приготвят.

Благодаря! Сега ще им пиша Simple Smile

# 311
  • София
Radus, и аз повивах само ръчичките първите 2-3 месеца по методиката на Др. Карп, с обикновена пеленка, просто оставях крачетата свободни. И съм много доволна, защото спеше много по-спокойно и по-дълго време. Като го оставехме свободен и от махането на ръчичките се стряскаше. Идеята е, че нали в коремите ни са доста притиснати бебенцата и че навън също се чувтсват по-добре като са на по=тясно. По същата причина и белият шум много ги успокоява, понеже напомня шуртенето на течностите в тялото. И него сме го ползвали доста успешно, ама аз лично трудно го издържах Simple Smile

И аз си взех от тези гащи на Canpol XL, исках по-големи, ама не видях по-голям номер, щото аз съм си L/XL по принцип, не съм ги пробвала още, дано не са ми малки. Пък са запечатани и не ми се иска да ги отварям  Rolling Eyes

# 312
Тайга, хубави новини,  Hug

# 313
На мен ми бяха много некомфортни тези еднократни гащи миналия път, та сега мисля да си карам с нормални Simple Smile

Mother of PrincesS, аз явно съм от тези 3%! Дори на 7мия ден след раждането като ми дойде уж някаква кърма, едвам изкарвах 20-40мл. А след 20 дена направо си спря от самосебе си!

Тайга  Hug

# 314
Колко сте изписали... Не мога да ви изчета...
Тайга, чудесни новини. Почивай и остави да те обгрижват!   bouquet
Nut-tella, стискам палци всичко да е наред ако още си в болница. А ако си се прибрала повече почивка! Пиши как си, мисля те и стискам палци!  Hug
Цветенце много се радвам за вас. Все така да наддавате и да сте добре!   bouquet
Багажа и аз мисля в началото на април да подготвя. Имам още малко да попълвам списъка.
За яденето съм много зле ту спазвам казаното от доки, ту прекалявам с шоколад. Ще трябва да се стегна.
За избора на екип в Тина Киркова, аз съм съгласна с Витаминка, хубаво е да се запознаеш с лекаря и той да е наясно със състоянието, а и да поеме раждането, защото може точно тогава да го няма.
И още нещо - ще се тествате ли за упойки. Аз задължително. Миналия път се оказах алергична към лидол.

Общи условия

Активация на акаунт