Мами, бясна съм

• 31 012
  • 488
  •   1
Отговори
# 195
Проблемът на българския мъж е, че много му се иска да го раздава ориенталската и да си го отглежда харем от жени, ама не може да заплати със съответния брой камили за целта.
Защото, ако можеш да си платиш на майстори и чистачки, не е необходимо да можеш да вършиш която и да е домакинска, мъжка или женска работа. Но като не можеш да цакаш, налягаш си парцалите и се учиш, или другият вариант - мачкаш жена си.

# 196
Нали има миялни машини.  И много други изобретения. Променя се домакинската работа, да.

# 197
  • София
Треще, има дни, в които ако ми се наложи да разтоваря още една миялна машина, ще ритна някой отзад  Laughing Добре, че у дома всички работят 'домакинство' от най-големия до най-малкия.

# 198
Има да, друг е въпросът, дали ще могат да заделят да си купят. Познавам не едно семейство, които са теглили кредит, за да си купят елементарни домакински уреди.

# 199

Напоследък като писани яйчица ги гледат някои муНченца, прашинка да не падне... После ще им сърбат попарката.

Точно. Мамини синчета.

И като попаднат на някоя принцеса, каквато аз ще възпитам и която ще има пример вкъщи как всички са равни, маминият златен ще трябва да се прежали или да си търси нещо...хм, хайде ще кажа друго. Whistling

# 200
Най-страшното е, че такъв човек ще се противи вътрешно срещу всички доказателства, които му поднася животът, че да му се вее с палмово листо не е ничие задължение.

# 201
Да го мисли майка му. Пък и за всеки влак си има пътници. Сигурна съм, че жените, готови да подгъзуват на всяка цена, няма да изчезнат.

# 202
Нали има миялни машини.  И много други изобретения. Променя се домакинската работа, да.

Така е. Както и мъжката, вече не ходят на лов и т.н.
За миялната, нашата е от обикновените, не ходи сама да си търси чиниите, нито после обикаля по шкафовете да ги подреди.
И на един мъж нищо няма да му стане, ако сам си сложи чинията в нея, вместо да извика жена си, а като я мушне и види, че е пълна да натисне едно копче, вместо да каже - иди пусни миялната, защото това е женска работа  Simple Smile

# 203
Признавам, че големия ми син ( 13г), едва от година го тормозя да мие съдове и да ми помага в готвенето (за чистене си го тормозех и преди) В началото беше трудно - все беше изморен, корем (крак, око и т.н.) го болеше, обаче аз задобрях в лекциите - как никоя девойка нямада го хареса такъв мърлив и несамостоятелен и как дори да го хареса,скоро ще й писне и ще го върне пак при мен, пък тогава аз пък ще му го върна тъпкано ...и в този ред все..  Sunglasses .А той само  измърмолясва - Оф, тая бг. мама те развали! ... и започва да си чинемийства чинно  Whistling

# 204
Мисля си, че с еманципацията на жените, нещата за майките на момченца се свеждат до следното: възпитаваш "принц" - слугуваш му дорде си жива /с малко прекъсване за между брака и развода му т.е. от пробутването до рекламацията  Mr. Green/; възпитаваш "мъжкар" - миеш чинии и се чудиш де си харчи парите и що И оная го натири  Mr. Green; възпитаваш "помагащо момче" - миеш си собствените чинии, скърцаш със зъби и си мислиш как оная пиявица жена му се е качила на гърба му и е впила пипалца под формата на внучета  Mr. Green

bouquet Кратко, ясно и точно.

# 205
За мен говорете каквото си искате, все ми е тая. Но много моля да не се обижда детето ми. Мислех, че форумът е място за дискусия, но явно съм се излъгала, така че ви оставям да си съскате. Хайде със здраве. Пък дали вашите няма да са разведените муньовци, времето ще покаже.  Laughing   

# 206
За мен говорете каквото си искате, все ми е тая. Но много моля да не се обижда детето ми. Мислех, че форумът е място за дискусия, но явно съм се излъгала, така че ви оставям да си съскате. Хайде със здраве. Пък дали вашите няма да са разведените муньовци, времето ще покаже.  Laughing   

По принцип си права, че не трябва да се обиждат чужди деца. Не видях някой да напдне детето. Но ти защо обиждаш чуждите деца - виж червеното. Даже ти ПЪРВА почна да обиждаш. Обръщам ти внимание, че сама предизвикваш обидите. Ако наистината това ти е неприятно, ще знаеш как да го избягваш.

Уффф. E aз по всяка вероятност ще бъда ужасна свекърва. Не знам, може след 30ина години да гледам на нещата другояче, ама на този етап - просто не мога да си представя някоя засукана "госпойца" с претенции да ми кара красивото, засмяно синеоко момченце дето топурка с крачета около мен, да мие чинии... !!!  #2gunfire

Собствената ми майка ( която си е патила не от една, ми от цели две свекърви) ми каза, че съм ужасна...   Joy

# 207
Оффффф, аман от влюбени в децата си родители Simple Smile

# 208
  • София
Разведен муньо е за предпочитане пред такъв, който не може да си измие паничката от попарката  Laughing

# 209
Треще, има дни, в които ако ми се наложи да разтоваря още една миялна машина, ще ритна някой отзад  Laughing Добре, че у дома всички работят 'домакинство' от най-големия до най-малкия.

Моят израз е - извадете миялната. И мъжът ми ме пита - пред вратата или долу. 

Общи условия

Активация на акаунт