Мами, бясна съм

• 30 961
  • 488
  •   1
Отговори
# 90
Еми те малките жестове и всички тия работи около тях са породени от чувството на любов, което трае няколко месеца.

В тая връзка има и един друг интересен момент. Като се влюбят гълъбчетата и очевидно яко се прави секс, което е горе долу нормално за мъжа и екстра за жената, но тя е влюбена и това не й пречи. Като поотмине любовта и спаднат там разни хормони мормони (химия разбираш ли) и жената се пита и чуди, абе тоя дето съм го намерила е егати секс маниака.  Laughing

# 91
...Като поотмине любовта и спаднат там разни хормони мормони (химия разбираш ли) и жената се пита и чуди, абе тоя дето съм го намерила е егати секс маниака.  Laughing

Ами явно не е достатъчно добър, за да й поддържа интереса или няма желание, а гледа само собствения си.
Или се връзва на клишета и си мисли, че тя задължително ще хареса еди кое си.
И явно тя не смее да си каже какво иска или че това не й харесва. Или не знае какво й харесва, защото е набито в главата й, че за такива неща една жена не бива мисли.
Причини много.

# 92
  • София
Цитат
Той няма да се оправи, то е на 7 месеца...
това е клише измислено от невярващите в способностите на мъжете си жени. Ако го беше оставила, от зор щеше да се научи и как да го храни, и как да го преоблече и всичко, най-вече по-този начин ще разбере що е то да си родител, баща и т.н. Спрете да се оплаквате от мъжете, ако не му го кажеш в очите няма как да го разбере, те мисли не могат да четат. Щом си мълчите получавате това отношение. Раздялата не винаги е правилното решение на проблема. Обикновено след 3 годинка на детето е най-забавно, тепърва то ще има нужда от баща си, а него като го няма, няма кой да запълни тази празнина... Peace

# 93
Цитат
Той няма да се оправи, то е на 7 месеца...
...Обикновено след 3 годинка на детето е най-забавно, тепърва то ще има нужда от баща си, а него като го няма, няма кой да запълни тази празнина... Peace

Уффффффф! На многоточието ли да се разплачем? Стига с тия драми! Ето затова ще има бити, мачкани и унижавани, за да няма "празнина"!

# 94
elasmen, не след 3-тата, детето от раждането си има нужда от баща си. Но когато той ясно показва, че не иска да се грижи за него не става насила.
Това, което описва авторката не е особено добър пример за едно дете. Така че ако той иска да се промени, ок, но ако не ще, тя какво да направи?

# 95
Ще си тръгне би било най разумното решение,ако той не се поправи поне малко.

# 96
Това, което ме притеснява е , че преди не беше така в продължение на много дълго време когато бяхме гаджета нямаше среща без цветя  Sad

В това няма нищо изненадващо, в много семейства се случва, като те впечатли и улови и после забравя малките жестове.

К'ви малки жестове!? Човекът гледа детето и домакинства, а не ходи на срещи с майка му...  Laughing  Докато са били гаджета и дете не е имало, и мръсни чинии...  Laughing

# 97
И за кво да подаря цветя, като може да си намери любовник, докато мъжлето шета?  Laughing

не разбрах това шега ли трябваше да бъде .. няма нищо срамно мъж да чисти .. благодаря на майка му , че не го е третирала като принц .. всеки си има задължения, аз пера и готвя той чисти.. аз да не съм магаре , че да върша всичко само жена съм все пак не прислужница

# 98
  • София
И за кво да подаря цветя, като може да си намери любовник, докато мъжлето шета?  Laughing

не разбрах това шега ли трябваше да бъде .. няма нищо срамно мъж да чисти .. благодаря на майка му , че не го е третирала като принц .. всеки си има задължения, аз пера и готвя той чисти.. аз да не съм магаре , че да върша всичко само жена съм все пак не прислужница

Благодари на майка му, но за друго - за гените. Щото има мъже, които знаят да правят всичко, но пак не го правят, защото са...мързеливи. То пък голямата философИя да изчисти човек.. Wink

# 99
И за кво да подаря цветя, като може да си намери любовник, докато мъжлето шета?  Laughing

Благодари на майка му, но за друго - за гените. Щото има мъже, които знаят да правят всичко, но пак не го правят, защото са...мързеливи. То пък голямата философИя да изчисти човек.. Wink

и аз така мисля , че задълженията трябва да се разпределят , за да няма изнервени , и уморени хора

# 100
Говори бе жена...говори, ама спокойно. Без нерви, без викове. Сготви му нещо вкусно, поглези го, после когато вече е отминало след 1-2 дни му го кажи. Имам чувството, че когато на мъж му се вика той автоматично спира да слуша.
Иначе наскоро четох една книга за мотивация беше и това което ми се заби в съзнанието е че ако искаш цветя си ги купувай, доставяй удоволствие сама на себе си. Докато не започнеш ти сама да се уважаваш няма да се уважава и той....искам букет рози- купи си го, ходи ти се на кино, но той е изморен...стовари му детето и отивай на кино сама или с приятелка да не ти пука! Освен майка ти си и жена, погледни малко себе си! Погрижи се за себе си!

# 101
Иначе и на мен никой нищо не ми подари, нито за 8ми март, дори наскоро се дипломирах. Всички ми дадоха по нещо малко и символично, а нашия знае колко обичам цветя но не ми пука. За сметка на това аз го накарах да излезем вечерта (той хич не обича дискотеките и не обича много да пие, на него му дай само работа). На следващият ден отидох и си накупих куп качествени козметични продукти около 100тина лева. Бях доволна че съм се позабавлявала с приятели и от направената покупка! Компенсирахме букета!  Laughing Laughing Laughing

# 102
  • София
Всеки втори брак завършва с раздяла  и то не мисля ,че защото са бити , мачкани и унижавани.
Всичко живо се е юрнало деца да прави ,после да се развежда. Хората все по - малко са склонни да правят компромиси и за какви ли не глупости са готови да пренебрегнат толкова много хора включително и детето си ,само и само за собствена угода. 
При авторката смятам ,че проблема е ,че и двамата сте още в след родилна депресия и обръщате прекалено внимание на детайлите. Като ти порасне малко детето и си по - склонна да го оставяш на мъжа ти и почнеш малко по - малко да си обръщаш повечко внимание , ще спре да ти пука дали той излиза или не.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 11:00 от simona035

# 103
Всеки втори брак завършва с раздяла  и то не мисля ,че защото са бити , мачкани и унижавани.
Всичко живо се е юрнало деца да прави ,после да се развежда. Хората все по - малко са склонни да правят компромиси и за какви ли не глупости са готови да пренебрегнат толкова много хора включително и детето си ,само и само за собствена угода.  
При авторката смятам ,че проблема е ,че и двамата сте още в след родилна депресия и обръщате прекалено внимание на детайлите. Като ти порасне малко детето и си по - склонна да го оставяш на мъжа ти и почнеш малко по - малко да си обръщаш повечко внимание , ще спре да ти пука дали той излиза или не.

Компромиси се справят, тогава когато виждаш, че другият човек е осъзнал грешката си и има желание да промени нещо в себе си. Какъв компромис да направиш на един битов алкохолик? Към кое точно да проявиш разбиране? Следродилна депресия, при мъж? Просто на него не му пука, той такъв ще си остане цял живот, готова съм да се обзаложа! А авторката защо търпи...вероятно защото той винаги е бил такъв! Не съм сигурна, че решението е в това да спре да ти пука.

# 104
  • София
Няма смисъл да ти отговарям , това са пълни глупости .
Обикновено съм съгласна с мнението ти ,но в тази тема се разминаваме.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 11:06 от simona035

Общи условия

Активация на акаунт